• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar bugun dr kontrolum vardi 3cm acilmam varmis. Ama ntsde agri cikmadi.eger saliya kadar agrim olmazsa sali suni ile dogum yapcam cunku drum izine ayriliyormus
aaaa bende sayfaaları okumayu bitireyim de bi durumunu sorayım diyodum hayırlısı olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah doğumları duydukça iicr heyecan basıo beni de acaba bebişlerimiz kime benziyo kucağımıza alınca ne hissedicez ben kesin ağlarm şimdi bile gözlerim doluo düşününce hep güzel şeyler hayal et aklına hiç kötü bişey getirme ama sırf doktor izne ayrıldığı için erkenden doğum olmayacak değilmi açılmanın devam edeceğini düşündükleri için doğum dediler?

Merhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışım :KK43: sonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı :KK43: 1.770 gr ile taburcu olduk. Parmak kız annesi oldum :) yaramaz kızım ekimi beklemedi 1 eylülde geldi. Çok şükür iyiyiz bundan sınrası için de dualarınızı bekliyoruz :) hepinize hayırlı ve zamanında doğumlar dilerim
Hayırlı olsun, endişe etme hızlıca büyür hiç anlamazsiniz bile :) Allah uzun ömürler versin kızınıza...

Canm baska doktor hic dusunmez misin doktorun izne ayriliyo diye bence hic bosuna suni sanci cekme belkide bebegin 40 41 hatta 42de bile gelebilir
Canim benim zaten erken dogum riskim vardi ve 3 cnm acilmayla binhafta sonra dogurursun zaten bunyen cok musait dedi. O yzden izine ayrilsa belki ertesi gun gitcem doguma ve cok dr gezdim artik guvendim bu dra ve ayrintilari biliyor o yuzden birde pazartesi az disari cik gezin zaten agrin gelir dedi cunku biz zorla durdurduk bu haftaya kadar

Canım benim yanlış anlama da doktor izne cikicak diye çocuk dogurtulurmu ya bende bunu anlayamıyorum daha 37 haftadasin sizin için ne hayirliysa o olsun
3 cm acilma olmasa kabule tmezeim zaten canim dr en fazla 1 hafta da dogurursun desi
Kabul etmezdm yerinde olsam açılman var sancida gelir bnce kendiliğinden suni sancı hakkında hc kolay değil diyolr . Onu yapacağına sancini tetikleyecek şeyler denesen bol yürüyüş faln?
Pazartesi az disari cik yuru agrin gelir zaten dedi. Bunyem acilmaya musaitmis zaten canim. Hatta ben pazargunu cikayimmi dedim dr pazartesi yurusen yeter sana dedi
aaaa bende sayfaaları okumayu bitireyim de bi durumunu sorayım diyodum hayırlısı olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah doğumları duydukça iicr heyecan basıo beni de acaba bebişlerimiz kime benziyo kucağımıza alınca ne hissedicez ben kesin ağlarm şimdi bile gözlerim doluo düşününce hep güzel şeyler hayal et aklına hiç kötü bişey getirme ama sırf doktor izne ayrıldığı için erkenden doğum olmayacak değilmi açılmanın devam edeceğini düşündükleri için doğum dediler?
Insallah sizinkiler aceleci olmaz benim bebeis aceleci canim anca zorla durduruyoruz. 2cmle dogumu baslayanlar var biliyosun. Az hareket etsen acilma devam eder dedi ki benim ara ara agrilarim oluyo belimden vuran saliya kalmiycak sanki

Merhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışım :KK43: sonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı :KK43: 1.770 gr ile taburcu olduk. Parmak kız annesi oldum :) yaramaz kızım ekimi beklemedi 1 eylülde geldi. Çok şükür iyiyiz bundan sınrası için de dualarınızı bekliyoruz :) hepinize hayırlı ve zamanında doğumlar dilerim
Geçmiş olsun ve gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canim benim zaten erken dogum riskim vardi ve 3 cnm acilmayla binhafta sonra dogurursun zaten bunyen cok musait dedi. O yzden izine ayrilsa belki ertesi gun gitcem doguma ve cok dr gezdim artik guvendim bu dra ve ayrintilari biliyor o yuzden birde pazartesi az disari cik gezin zaten agrin gelir dedi cunku biz zorla durdurduk bu haftaya kadar

3 cm acilma olmasa kabule tmezeim zaten canim dr en fazla 1 hafta da dogurursun desi

Pazartesi az disari cik yuru agrin gelir zaten dedi. Bunyem acilmaya musaitmis zaten canim. Hatta ben pazargunu cikayimmi dedim dr pazartesi yurusen yeter sana dedi

Insallah sizinkiler aceleci olmaz benim bebeis aceleci canim anca zorla durduruyoruz. 2cmle dogumu baslayanlar var biliyosun. Az hareket etsen acilma devam eder dedi ki benim ara ara agrilarim oluyo belimden vuran saliya kalmiycak sanki
durabildiği kadar dursun artk cann napalım sağlıkla doğsunlarda en çok biraz zayıf olur onuda güzelce besler annesi

durabildiği kadar dursun artk cann napalım sağlıkla doğsunlarda en çok biraz zayıf olur onuda güzelce besler annesi
3 kilo civari dogar dedi dr. Gecen hafta 2880di ama tabi genelde eksik cikiyor ya dogunca
Saliya kadar kendi agrimla dogum olursa iyi olacak yoksa kararsiz kalicam. Kendi drum dogurtsun istiyorum. Cunku dikissiz dogum yaptiriyo gennelde

Teşekkürler kızlar
Çıkıkçı tanıdığım yok bu şehirde tanıdığım insan sayısı çok az :)
Hastaneye gittim yerine oturttular alçıya aldırmadım daha çok zorlanırım diye
Baya şiş ve mor
İdare edeceğim artık
@bengisu022 Doğum şeklim belli değil taşikardi dolayısıyla son anda belli olacak duruma göre
Tarih 1 ekim dedi doktorum ama normali bekleyeceğiz ritmimde bozulma olursa 1 ekimde sezeryan olacak
Hakkında hayırlısı olsun canm.ablamn da ritim bozukluğu vardı.durumularnz belki cok farklıdır ama o sezaryen olmuştu.

Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun ama yine de eger acilman devam edip de kendi sancin gelmezse yine de biraz daha dusun derim tabi insallah kendi sanci gelir o zamana kadar ama yine de ben doktor icin boyle bi zorlugu cekmeyi dusunemezdim heralde

Allah analı babalı büyütsün canm.ekim bebekleri pek aceleci cıktılar.sağlıkli olduktan sonra kilo önemli degil canm.bi tanidigimin 750 gram dogan bebegi simdi 4.sınıfa gidiyo.seninki de cabucak kilo alır toparlanr annesi.

Kızlar ben son eksiklerimi tamamladım pijama iç çamaşırı aldım yarın 24 saatlik idrar tetkiki vereceğim gebelik zehirlenmesi var mı öğrenmek için bugün benim de adet olucakmisim gibi kasıklarım ağrıyor normal heralde artık bu haftalarda
Ins tahlilin iyi çıkar canm.bizleri de haberdar et eger dogum olsa da telaş yapma artk cok şükür büyüdü minnoslar.

3 kilo civari dogar dedi dr. Gecen hafta 2880di ama tabi genelde eksik cikiyor ya dogunca
Saliya kadar kendi agrimla dogum olursa iyi olacak yoksa kararsiz kalicam. Kendi drum dogurtsun istiyorum. Cunku dikissiz dogum yaptiriyo gennelde
Insaallah hakkında hayırlısı olur canm.erken dogum riskin varsa belki de salı günü kendi sancnla dogurursun.kendi sancn olursa icin daha rahat eder zaten.senle günlerimiz aynı.bakalm bizim dr sezaryan icin hangi gün verecek?

Bebeğin kilo alması icin de süt ic fındık badem ye her gün.doguma kadar 3 ün üzerine çıkar ins.

Ins tahlilin iyi çıkar canm.bizleri de haberdar et eger dogum olsa da telaş yapma artk cok şükür büyüdü minnoslar.
Çok sağol cnm inşallah yarin gideceğim bugün geceliklerimi son eksiklerimi tamamladım çok şükür yarın erkenden gidip tetkiki vereceğim inşallah bı sıkıntı çıkmaz randevu bulamadım o yüzden erkenden gideceğim

Saka gibi kizlar yemek yaparken malum gobek onde tencere karnima degdi degdigi yer kizardi tam yanik sayilmaz ama sizliyo hafiften madeni 25 kurus kadar falan bir bolge kizarmis durumda su an.tabiki aklima ilk olarakbebegim geldi yavrum hissetmismidir acaba:/

Merhaba hanimlar ara ara ugramaya calisiyorum buraya..
aklima takilan bir soru soracagim size. Ben devlet hastanesinde yaptiriyorum kontrollerimi normalde Sat tarihimle ultrason haftam uyumsuzdu 2 hafta kadar gecen hafta gittigim kontrole gore bugun 35+4 gunluk olmam gerekiyordu. Ama o gittigim hastanede hijyen konusunda tedirgin oldugum icin baska bir devlet hastanesine gittim kontrole 37+3 cikti yani sat tarihimle uyumlu cikti. Bir kac kez sordum doktora hani sat tarihimi dikkate almis olabilir misiniz ultrasona gore mi bu hafta diye evet dedi... sizce hangisini dikkate almaliyim ?
Birde kilosu 2200 civari dedi ve eger 37+3 se cok az geldi bana kilosu sizce kilo almasi icin ne yapabilirim?

Kızlar bugün ishal oldum 4 defadır wc deyim çıkamıyorum, çok hareketli bebişim ilk defa bukadar sakin, nette baktım doğuma yakın ishal olanlar varmış yarın dr.a gidicem ama şu an kafam karıştı bilgisi olan var mı?

Bni dinlersen hergun yuru bisi olmaz açılır kaslarn şimdi sen riskten dolayı hep yatmissindir . Hayirlisi hakkında :) inslh guzl geçer doğum doğumdan sonra ayrıntıları bekliyorz :)

Selam kızlar bende haftaya cuma doğum yapacağım kısmetse :rolleyes:burada kızlar bende hamileyim dediğim günleri hatırladım zaman ne çabuk geçti :anneadayı:
:) Bnami geçmedi bi tek kendimi 2 yıldır hamileymisim gbi hissediyorum :eek: hayırlı doğumlar nasp etsn Rabbim

Merhaba hanimlar ara ara ugramaya calisiyorum buraya..
aklima takilan bir soru soracagim size. Ben devlet hastanesinde yaptiriyorum kontrollerimi normalde Sat tarihimle ultrason haftam uyumsuzdu 2 hafta kadar gecen hafta gittigim kontrole gore bugun 35+4 gunluk olmam gerekiyordu. Ama o gittigim hastanede hijyen konusunda tedirgin oldugum icin baska bir devlet hastanesine gittim kontrole 37+3 cikti yani sat tarihimle uyumlu cikti. Bir kac kez sordum doktora hani sat tarihimi dikkate almis olabilir misiniz ultrasona gore mi bu hafta diye evet dedi... sizce hangisini dikkate almaliyim ?
Birde kilosu 2200 civari dedi ve eger 37+3 se cok az geldi bana kilosu sizce kilo almasi icin ne yapabilirim?
Evet canım 37 ise baya az ben 36 haftadayim 2750 çıktı benim ama yanlış olcumde yapabiliyorlar takılma fazla

Back