• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

bnmkide uyanıo gece hele ki göbeğimin üstüne doğru biraz yüklensem bilmeden içerden nasl deli gibi vuruo uyandırana kdr rahatsız oluo yavrum ezicem bigün die korkuyorum :) ztn bi süre beslemek için geceleri de 2 3 saatte bi uyanmasa da uyandırmamız gerekicek sonra da inşallah bi uyku düzeni olurda gece rahat ederiz canm :) ben çok uykucu bi tipim napcam hiç bilmiyorum
Ben de gece sola yatmaktan kollarım bacaklarım ağrıyor. Hiç dinlenmiş kalkamıyorum. Dediğin gibi biraz göbeğime temas etse yatak bebek tepiniyor. Ezeceğim diye korkuyorum. Mecburen artık arada bi sağa da dönüyorum. Ne güzel sen izne ayrılmışsın. Benim daha 2 haftam var. Bi de ayaklarım da şişmeye başladı. Yorgunluk değil de o rahatsız ediyor ve iş yapamıyorum. Sabır az kaldı diyorym napalım.

Ben de gece sola yatmaktan kollarım bacaklarım ağrıyor. Hiç dinlenmiş kalkamıyorum. Dediğin gibi biraz göbeğime temas etse yatak bebek tepiniyor. Ezeceğim diye korkuyorum. Mecburen artık arada bi sağa da dönüyorum. Ne güzel sen izne ayrılmışsın. Benim daha 2 haftam var. Bi de ayaklarım da şişmeye başladı. Yorgunluk değil de o rahatsız ediyor ve iş yapamıyorum. Sabır az kaldı diyorym napalım.
bnmkilerde işte çok gezinmekten ya da masa da sallayıp oturmaktan şişiyolardı son hafta fenaydı öyle babetin üstünden poğaça gibi gözüken ayaklar kdr şişmedi ama yürürken bi yastk üzerşnr basıyomuşum hisssi oluo :) az kaldı sabır

Dünyanın ennn dikkatli insanıyım :süslü:
Şu zamanda ayağımı çıkarmayı başardım :ruh:
Kalan tek ayağım bu yüke ne kadar dayanacak bakalım:KK53:

geçmiş olsun kırık çıkıkcılar en kestirme çözüm okuo çıkıkta tık die oturtuyolsr ama güvenilcek zedelemicek biri varsa tabi

Günaydın hanımlar. Artik ağırlaştım diyemidir ayaklarımın alti nasır oluyor. Yara oldu kaniyolar. Ustlerine basmak cok canimi acitiyo. Yürüyüş yapamiyorum cok zormus napsam bilemedim bu yaralara. Sizdede nasır çıktımı.

Gecmis olsun canm.dogumun da yakın görünüyor.belli mi dogum tarihin ya da dogum sekli?ben sezaryan olacam nasipse son iki haftam

Kizlar gun icerisinde ara ara adet sancisi gibi sanciniz oluyormu sizinde?

Günaydın kızlar. benim her gece oluyo adet sancısı gibi bacaklarım ağrıyor. uyutmuyor beni. her gece parol da içmek istemiyorum artık ne yapcam bilmiyorum :( yarın kontrol günü ve artık doğum iznine ayrılıyorum çok şükür. hastane çantasını hazırlamanın vakti geldi :)

Kizlar gun icerisinde ara ara adet sancisi gibi sanciniz oluyormu sizinde?
Benim 2 gundur oluyo canim ozellikle belime vuran regl agrosi gibi. Bugun hemsire anlatti duzensizse yalanci sanci denolen doguma hazirlayici sancilarmis 36. Haftadan sonra basliyomus. Eger duzenliyse zaten dogum agrisiymis

Benim oluyor. Bazen ishalmisim gibi karnımda ağrı oluyor. Bazen karnımın içi acıyor. Saglam bir yerim kalmadi açıkçası
Benim 2 gundur oluyo canim ozellikle belime vuran regl agrosi gibi. Bugun hemsire anlatti duzensizse yalanci sanci denolen doguma hazirlayici sancilarmis 36. Haftadan sonra basliyomus. Eger duzenliyse zaten dogum agrisiymis
Evet hem ishal gibi hem adet gibi. Bazende vajinada oluyor kramp giriyormus gibi.
Saolun kizlar demekki normal.
Duzensiz zaten arada oluyor acaba dogumun yaklastiginin isaretimi diye dusunuyordum.
Normal dogum yapcam
Cok gec haftalara kalmak istemiyorum bugun tam 37yim.

101 çocuk odası icin halılar gelmiş kaymazlardan bende aldım fena değil lazım olan varsa bakın isterseniz
Bi bakim ben nette şöyle bi halı beğenmişt
Screenshot_2017-09-11-15-18-29.png
im

Back