- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.881
Ben de gece sola yatmaktan kollarım bacaklarım ağrıyor. Hiç dinlenmiş kalkamıyorum. Dediğin gibi biraz göbeğime temas etse yatak bebek tepiniyor. Ezeceğim diye korkuyorum. Mecburen artık arada bi sağa da dönüyorum. Ne güzel sen izne ayrılmışsın. Benim daha 2 haftam var. Bi de ayaklarım da şişmeye başladı. Yorgunluk değil de o rahatsız ediyor ve iş yapamıyorum. Sabır az kaldı diyorym napalım.bnmkide uyanıo gece hele ki göbeğimin üstüne doğru biraz yüklensem bilmeden içerden nasl deli gibi vuruo uyandırana kdr rahatsız oluo yavrum ezicem bigün die korkuyorum :) ztn bi süre beslemek için geceleri de 2 3 saatte bi uyanmasa da uyandırmamız gerekicek sonra da inşallah bi uyku düzeni olurda gece rahat ederiz canm :) ben çok uykucu bi tipim napcam hiç bilmiyorum
bnmkilerde işte çok gezinmekten ya da masa da sallayıp oturmaktan şişiyolardı son hafta fenaydı öyle babetin üstünden poğaça gibi gözüken ayaklar kdr şişmedi ama yürürken bi yastk üzerşnr basıyomuşum hisssi oluo :) az kaldı sabırBen de gece sola yatmaktan kollarım bacaklarım ağrıyor. Hiç dinlenmiş kalkamıyorum. Dediğin gibi biraz göbeğime temas etse yatak bebek tepiniyor. Ezeceğim diye korkuyorum. Mecburen artık arada bi sağa da dönüyorum. Ne güzel sen izne ayrılmışsın. Benim daha 2 haftam var. Bi de ayaklarım da şişmeye başladı. Yorgunluk değil de o rahatsız ediyor ve iş yapamıyorum. Sabır az kaldı diyorym napalım.
Dünyanın ennn dikkatli insanıyım
Şu zamanda ayağımı çıkarmayı başardım
Kalan tek ayağım bu yüke ne kadar dayanacak bakalım
geçmiş olsun kırık çıkıkcılar en kestirme çözüm okuo çıkıkta tık die oturtuyolsr ama güvenilcek zedelemicek biri varsa tabiDünyanın ennn dikkatli insanıyım
Geçmiş olsun canım olucagin önüne geçilmiyor Rabbim şifa versin tez zamandaDünyanın ennn dikkatli insanıyım
Anladm geçmiş olsun. Yapabildnmi iğneyi?Valla niye verdi bende bilmiyorum sağ ayağım sola göre daha çok sisiyor damar dobler verdi ondan sonra yazdı
Gecmis olsun canm.dogumun da yakın görünüyor.belli mi dogum tarihin ya da dogum sekli?ben sezaryan olacam nasipse son iki haftamDünyanın ennn dikkatli insanıyım
Benim oluyor. Bazen ishalmisim gibi karnımda ağrı oluyor. Bazen karnımın içi acıyor. Saglam bir yerim kalmadi açıkçasıKizlar gun icerisinde ara ara adet sancisi gibi sanciniz oluyormu sizinde?
Benim 2 gundur oluyo canim ozellikle belime vuran regl agrosi gibi. Bugun hemsire anlatti duzensizse yalanci sanci denolen doguma hazirlayici sancilarmis 36. Haftadan sonra basliyomus. Eger duzenliyse zaten dogum agrisiymisKizlar gun icerisinde ara ara adet sancisi gibi sanciniz oluyormu sizinde?
Gecmis olsun. Insallah en kisa surede gecer bizlerde bile bacak agrilari kramplar varken kotu olmusDünyanın ennn dikkatli insanıyım
Benim oluyor. Bazen ishalmisim gibi karnımda ağrı oluyor. Bazen karnımın içi acıyor. Saglam bir yerim kalmadi açıkçası
Evet hem ishal gibi hem adet gibi. Bazende vajinada oluyor kramp giriyormus gibi.Benim 2 gundur oluyo canim ozellikle belime vuran regl agrosi gibi. Bugun hemsire anlatti duzensizse yalanci sanci denolen doguma hazirlayici sancilarmis 36. Haftadan sonra basliyomus. Eger duzenliyse zaten dogum agrisiymis
Geçmiş olsun canım,dilerim tez zamanda iyi olursun üzüldüm yaDünyanın ennn dikkatli insanıyım
Bi bakim ben nette şöyle bi halı beğenmişt101 çocuk odası icin halılar gelmiş kaymazlardan bende aldım fena değil lazım olan varsa bakın isterseniz
Sağlık ocağına gidip ebeye yaptirdim görmüş oldum yarın kendim deniçem artıkAnladm geçmiş olsun. Yapabildnmi iğneyi?
Buda çok güzel mişBi bakim ben nette şöyle bi halı beğenmiştEki Görüntüle 2044601 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?