• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Geçecek bu zamanlar canım ve mükafatımızı alacağız inşaAllah. Üzme kendini hayırlısı herşeyin.
Kilondan dolayı kabul etmemezlik olmamıştır sanmıyorum, başka hikayeler de okumuştum buna benzer. Yine de özel olsun deyip 3hastane dolaşanı okumuştum Doğum gecesi. Neyseki sen şimdiden öğrendin durumunu. Özeller tansiyondan korkuyor, o yüzden risk almayıp sevk ediyorlar. Ben bunu gebelik başında duydum o yüzden bir ayağım fakültedeydi.
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Amin cnm çok sağol alacağız inşallah mükâfatını rabbim sağ sağlim bütün hamileleri evladına kavuştursun inşallah çok zor insan kendinden önce evladını düşünüyor gebelik zehirlenmesi olabilir mis eşim aramış bağırmış dr işlerine gelmedi mi postaliyorlar çok büyük bir ders oldu bana maalesef bidaha hiç bir hastalık için özele gitmem artık

Kızlar dün acil de karşımdaki bayan grip di galiba bana geçmiş ne yapabilirim çok agirlasmadan limonlu ıhlamur icsem olur mu malum bazı bitki çayları hamilelikde yasak

Amin cnm çok sağol alacağız inşallah mükâfatını rabbim sağ sağlim bütün hamileleri evladına kavuştursun inşallah çok zor insan kendinden önce evladını düşünüyor gebelik zehirlenmesi olabilir mis eşim aramış bağırmış dr işlerine gelmedi mi postaliyorlar çok büyük bir ders oldu bana maalesef bidaha hiç bir hastalık için özele gitmem artık
Canım fakültede olan hocaların özel muayeneleri oluyor. Birini bulup gidebilirsin bence. Benimde doğum tıp fakültesinde olacak ama ben kontroller için özel yerine gidiyorum. Doğum+kontroller için toplam 3000 ödeyeceğim. Sende böyle birşey yapabilirsin varsa. Ben ankaradayım. Mutlaka seninde bulunduğun yerde vardır.

Canım fakültede olan hocaların özel muayeneleri oluyor. Birini bulup gidebilirsin bence. Benimde doğum tıp fakültesinde olacak ama ben kontroller için özel yerine gidiyorum. Doğum+kontroller için toplam 3000 ödeyeceğim. Sende böyle birşey yapabilirsin varsa. Ben ankaradayım. Mutlaka seninde bulunduğun yerde vardır.
Var ama maddi olarak altından kalkamam muayeneleri 300 doğum 2500 elimizde o kadar yok cnm 1500 özel hasta için biriktirdiğimiz para dışında paramız yok maalesef olsa dakika düşünmem

Var ama maddi olarak altından kalkamam muayeneleri 300 doğum 2500 elimizde o kadar yok cnm 1500 özel hasta için biriktirdiğimiz para dışında paramız yok maalesef olsa dakika düşünmem
Canım valla riskin varsa ben olsam paraya falan bakmam. Bugüne kadar zaten özele gitmişsin. Fakültenin imkanları daha iyi. Ben doktoruma sordum doğumu nerede yapacaksınız diye istersen başka hastanelerde de yapabiliriz ama fakülte imkanları iyi dedi. Yenidoğan vs..benimde ikiz olunca mecbur o tarafını düşünüyorum. Sende mi Ankaradasın? Fiyatlar yakınmışta. Benim doktor da prof.

Canım valla riskin varsa ben olsam paraya falan bakmam. Bugüne kadar zaten özele gitmişsin. Fakültenin imkanları daha iyi. Ben doktoruma sordum doğumu nerede yapacaksınız diye istersen başka hastanelerde de yapabiliriz ama fakülte imkanları iyi dedi. Yenidoğan vs..benimde ikiz olunca mecbur o tarafını düşünüyorum. Sende mi Ankaradasın? Fiyatlar yakınmışta. Benim doktor da prof.
Kayseri'de yım cnm maalesef istemekle olmuyor kira var borç ödüyoruz ucu ucuna geliyor herşey bakalım doğum evi ne diyecek ilk kilolu hamile ben değilim sıkıntı olmaz sanmıyorum özelde ki Dr beni korkuttu tansiyonum 14 e 9 sınırda tansiyon ilacı kullanicam doğuma kadar eğer risk görürse fakulteye sevk edecek

Kızlar Cuma günü randevum var doktor doğum kanalina bakacağım dedi bu çatı muayenesi oluyor demi? Ben çok stres oldum nasıl oluyor ki acaba :110:
Canm zor bisi dgil strese girme hc sakin ol . Kendini kasarsan agrin olur bnm çatı muayenesi değilde açıklık varmı diye bakıldı hc bilmedm yani.

Günaydın kızlar dün akşam fakülteye gittim işte baksınlar diye tansiyon ilacı yazdı Dr fakat burası seni bu haftadan sonra takip etmez diyor doğum evine gideceksin dedi iyi Dr bulup doğum evine gideceğim tansiyonun sınırda dedi en üzüldüğüm kendi Dr umun yaptığı bunca aydır gidiyorum bence kiloluyum diye gözü yemedi ameliyatı beni postaladi resmen doğumdan korkmaya başladım artık şu saatten sonra kime guveney ki ben doğum evi de kabul etmezse kafayı yerim eşim her yeri ayağa kaldırır vallahi bende başhekime çıkarım gözümün içine bakarak bakalım kendin doğur diyecekler utanmasalar aklıma geldikçe kendi Dr olduresim geliyor bunca ay git onca para ver doğum yaklaşınca defetsin ohh vallahi
Canm devlet hastanesine git bakarlar . Bu ozellere sinir oluyorm fakülte zaten bi hoş kabul etmiyo sevk olmayınca

Cuma gideceğim cnm 24 saat idrar biriktirip gideceğim fakülte öyle söyledi
Bende fakultedeyim canım şansıma doktor okadar iyi ilgileniyor ki sabahtan beri kurtulamadım elinden bedende idrar biriktirmemi istedi sağ ayağım çok sisiyor diye dobler çektirdi bir ay sonra ya verdiler diye kızdı kağıt yazıp yeniden gönderdi cekdır di kan sulandırıcı başlıyım dedi şimdi son tahlilleri mi bekliyorum nöbetçi doktoru aradı çıkınca baksın diye oglusumda 2750 gr olmuş bu arada

Bende fakultedeyim canım şansıma doktor okadar iyi ilgileniyor ki sabahtan beri kurtulamadım elinden bedende idrar biriktirmemi istedi sağ ayağım çok sisiyor diye dobler çektirdi bir ay sonra ya verdiler diye kızdı kağıt yazıp yeniden gönderdi cekdır di kan sulandırıcı başlıyım dedi şimdi son tahlilleri mi bekliyorum nöbetçi doktoru aradı çıkınca baksın diye oglusumda 2750 gr olmuş bu arada
Cnm fakülte bakmadı bana doğum evine git dedi bu saatten sonra takip edemezlermis saçmalığa bak bende yarin sabah biriktirmeye başlayıp cuma götüreceğim

Cnm fakülte bakmadı bana doğum evine git dedi bu saatten sonra takip edemezlermis saçmalığa bak bende yarin sabah biriktirmeye başlayıp cuma götüreceğim
Doğum evi duruma göre fakülte hastanesine sevk verir o zaman mecbur kabul etmek zorundalar

Ozel oyleki islerine gelmeyince baslarindan saviyorlar ablam dogum yaptiginda ic kanamasi yasadi korkularindan mudahale edemediler devlete sevk ettiler ben sirf bunu gordugum icin ozele guvenmiyorum

Doğum evi duruma göre fakülte hastanesine sevk verir o zaman mecbur kabul etmek zorundalar
Aynen öyle cnm kabul etmek zorundalar o yüzden şimdilik stres yapmamaya çalışıyorum

Bende cuma günü goturcem belki banada bakmazlardi ama ben hep geldim en baştan ara ara oyuzden bakiyor dosyam olduğu için
Cnm 18. Haftamda gittim lakin sabah 6 da gittiğim halde akşam 6 da zor muayene oldum o yüzden tövbe etmiştim paramla rezil olayım demisim keşke ayda bir gün olsun bekleseydim boş yere özele para dökmüşüm

Ozel oyleki islerine gelmeyince baslarindan saviyorlar ablam dogum yaptiginda ic kanamasi yasadi korkularindan mudahale edemediler devlete sevk ettiler ben sirf bunu gordugum icin ozele guvenmiyorum
Çok da haklısın cnm benimde artık zerre guvenim yok özele ne varsa devlette varmış demek ki erkek bı Dr buldum devlette gayet de ovuyorlar duruma göre bakacağım

Back