• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

En geç 20 ekim görunuyor ama umarım daha erken doğar diyor doktor. Yoksa git gide büyüyecekmiş. Sezeryan yapmak istemiyorum dedi inşallah gerek kalmaz. Senin nasıl olacak?
Bide o mesele var kilolu olursa zor, bende merak ediyorum son halini bebeğin:KK70: daha konuşmadık 20 Eylül'de gideceğim sanırım belli olur artık bir de ben iğne de kullanıyorum, keşke sağlıkla normal doğum yapsak ama sezeryan dese de olur, benim tek amacım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. İnşaAllah hepimiz sağlıkla atlatırız. Her kontrolde heyecan yapıyorum ama bu sefer daha değişik bir duygu var :) artık benimde doktorum kesin birşeyler söyler sanırım sana mutlaka yazarım. Bende kilosunu ve gelişimini çok merak ediyorum, birde yeri daralmış gibi de hissediyorum ben.

Bide o mesele var kilolu olursa zor, bende merak ediyorum son halini bebeğin:KK70: daha konuşmadık 20 Eylül'de gideceğim sanırım belli olur artık bir de ben iğne de kullanıyorum, keşke sağlıkla normal doğum yapsak ama sezeryan dese de olur, benim tek amacım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. İnşaAllah hepimiz sağlıkla atlatırız. Her kontrolde heyecan yapıyorum ama bu sefer daha değişik bir duygu var :) artık benimde doktorum kesin birşeyler söyler sanırım sana mutlaka yazarım. Bende kilosunu ve gelişimini çok merak ediyorum, birde yeri daralmış gibi de hissediyorum ben.
Ben bugün kontrol icin bi de devlet hast.farklı dr gittim.dr şimdiden ignemi bırakmamı söyledi.bugun35+6 daymkendi dr msj attm igneye devam dedi..c.tesi de kendi dr gidecem zaten ozaman ayrıntılı tekrar soracam.kafam karıştı şimdi

Ben bugün kontrol icin bi de devlet hast.farklı dr gittim.dr şimdiden ignemi bırakmamı söyledi.bugun35+6 daymkendi dr msj attm igneye devam dedi..c.tesi de kendi dr gidecem zaten ozaman ayrıntılı tekrar soracam.kafam karıştı şimdi
Hangi doktor seni başından beri takip ediyorsa onu dinlemelisin bence. Ben risk almaz kendi doktorumun kontrol gününü bekler ne yapacağını sorardım. Cumartesi ye az kaldı doktorunun mutlaka bir bildiği vardır,o güne kadar kullan ama kesme eğer öyle dediyse.

Kizlar hamile cekimi yaptirmayi dusunuyormusunuz ya da yaptırdınız mi hangi haftalar uygun olur ki

Hangi doktor seni başından beri takip ediyorsa onu dinlemelisin bence. Ben risk almaz kendi doktorumun kontrol gününü bekler ne yapacağını sorardım. Cumartesi ye az kaldı doktorunun mutlaka bir bildiği vardır,o güne kadar kullan ama kesme eğer öyle dediyse.
Takibimi yapan doktor docent.bir de her iki gebeligimde de aynı doktora gidiyorum zaten.bikac arkadaşım dogumdan 2 gün önce igneyi kestik demisti.bakapm benim dr nasl karar verecek?

Slm kızlar bugün sabah kalktığımdan beri çok ağrı var kasıklarımda, yürüyemeyecek kadar. Geçmiyor. Ara Ara olan ağrı değil, kasılma da oldu ara ara. Kasıklarım sürekli ağrıyor, tehlike yoktur değil mi

ne güzel ben 45 dk da bir wc ye kalkıyorum. gece uykum sıfır o yüzden. abartısız 4-5 kez oluyor

evet indirime girince herkes aldı. beden sıkıntısı var.

aynı gün doğum tarihimiz. benim doktorum 10 ekim için gün verdi

Hem benim hem eşimin yeğeni 10 ekim doğumlu. Onlarda sabırsızlanıyor o gun olsun diye :) benimde insallah öyle olur

Sanırım benim ağrımın sebebi bu çünkü dediği gibi yürürken ya da ayakta oluyor.

Eklentiler

• 2017-09-13-00-39-44.png
    2017-09-13-00-39-44.png
    173,6 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar benimde yarin randevum var kendi dr.ma cok merak ediyorum ne durumda bebisim bu arada birde ev tasinmasi cikti :( daha sicak bir eve tasinacagiz bebegimiz icin cok yogun gunler geciriyorum oturdugum yerden yoruluyorum resmen :( hallolacak o kadar sey var ki daha hastane bavulumu hazirlayamadim:(((

Kizlar benimde yarin randevum var kendi dr.ma cok merak ediyorum ne durumda bebisim bu arada birde ev tasinmasi cikti :KK43: daha sicak bir eve tasinacagiz bebegimiz icin cok yogun gunler geciriyorum oturdugum yerden yoruluyorum resmen :KK43: hallolacak o kadar sey var ki daha hastane bavulumu hazirlayamadim:KK43:((
Oy oy oy kolay gelsin canım umarım yardım edebilecek birileri vardır, 2 dk konuşsam nefesim kesiliyor koca evi nasıl toplayıp yerleştireceksiniz, dilerim ki çok yorulmadan halledersin

Günaydın hanımlar sabahı döne döne zor ediyorum artık. koca gün nasıl geçecek diye gözümde büyüyor bu saatler kalkınca.

Günaydın hanımlar sabahı döne döne zor ediyorum artık. koca gün nasıl geçecek diye gözümde büyüyor bu saatler kalkınca.
bnmde uyanma saatlerim :) işe giderken 6.20de uyanıyodum artk iş yok ama yine uyanıyorum bide gece uyanmaları var geri uyuyamıyo musunn ben biraz daha uyuyım bari ama üstümü örtünce sıcak basıo açınca ayaklarım üşüo belim ağrıo yan yatmaktan sanki kollarm çürüdü :) az kaldı az canım sabredicez herşeye rağmen çok mucizevi bişey yaşıyoruz şükredelim

Back