• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar moralim çok bozuk 4 günde 1 kilo almışım içtiğim su kadar tuvalete gitmiyorum dün 3.5 litre su içtim Dr fakülteye yönlendirdi erken doğum riskin olabilir dedi orda küvez daha iyi dedi çok moralim bozuldu yarın fakülteye gideceğim şuan aglamamak için zor tutuyorum kendimi:KK42:
Çocuklar böbrekler yerleşiyor ondanda sağda solda çok ağrı oluyor benimde öyle bir sorun var galiba ağrıdan duramiyom 5 dakka zor oturuyom bende fakülteden randevu aldım yarın gitcem kendi doktorum haftaya çağırdı bekleyemem onu

Kiloyla dogum seklinin degistigini ilk defa duyuyorum ya. Bu zamana kadar hep kilolu bebek daha kolay dogar derlerdi senin doktor neden oyle diyo hic anlamadim

Valla ben de anlamadım 4 buçuk falan olur böyle kalmaz bu bebek çok yapılı olur doğum zorlaşır dedi.. eskiler 5 kilo 6 kiloluk bebekleri normal doğuruyormuş ya..:KK49: bi de +400 -400 gr oynayabiliyormuş kilo tam net belli olmuyormuş.. kuzenime de 4 kilo diyip aldılar sezeryana 3 buçuk kilo bile yoktu bebeğin kilosu daha azdı..

Çocuklar böbrekler yerleşiyor ondanda sağda solda çok ağrı oluyor benimde öyle bir sorun var galiba ağrıdan duramiyom 5 dakka zor oturuyom bende fakülteden randevu aldım yarın gitcem kendi doktorum haftaya çağırdı bekleyemem onu
İctigin su kadar lavobaya gitmiyorsan sıkıntı işte umarım kötü bir şey çıkmaz ikimizdede

Bebeğin gelişimi kilosu iyi cnm çok şükür bana fakülteye kadın doğum bolümüne git 3 haftada 4 kilo aldığını ve tansiyonunun 14 e 10 olduğunu şöyle dedi gerekli testleri yaparlar dedi
Canm bu konuda fakultedeki doktorlar daha tecrubeli oluyo.ins kontrol altına alınr tansiyon erken dogum olmaz.olsa da korkma artk bebegin haftasi bebegin haftası gayet iyi

Kızlar ben de dün feci sancılandım gündüz 3 kere falan doktora gittim bi sorun yok dedi ama alttan falan da bakmadı.. nst 'ye girene kadar sancim vardı sıra beklerken kıvrandım sıra geldi sancim gitti nst de doğal olarak sancim çıkmadı.. bebeğim yine önden gidiyo kilosu 3.400 gr olmuş 40 a kadar beklersen 4 ü geçerse sezeryanla alırız bebeği dedi ama 4 kilo olursa normal doğumu deneriz dedi.. en tontiş bebeği grubun en tontiş annesi olan ben doğurucam sanırım..:KK53:
Masallah kuzucuğa.iyi besleniyo demek ki.kac hafta onde görünüyo.genelde 2 hafta kadar onde geride olması normal diyorlar

Canm bu konuda fakultedeki doktorlar daha tecrubeli oluyo.ins kontrol altına alınr tansiyon erken dogum olmaz.olsa da korkma artk bebegin haftasi bebegin haftası gayet iyi
İyi ama yine de işte o küvez düşüncesi bile yedi bitirdi beni akşam fakültenin acilinde gideyim diyorum baksınlar ayrıntılı tetkik yaparlar mı bilmiyorum

Çok suda içmiyorum gecede bir kere anca kalkıyorum olmaz inşaallah moralimizi yüksek tutalım herşeyde bir hayır vardır stres yapma
Halimize şükür cnm aynen vardır bunda da bir hayır diyorum bende

İyi ama yine de işte o küvez düşüncesi bile yedi bitirdi beni akşam fakültenin acilinde gideyim diyorum baksınlar ayrıntılı tetkik yaparlar mı bilmiyorum

Halimize şükür cnm aynen vardır bunda da bir hayır diyorum bende
Canm karnnda kalıp Allah esirgesin zarar göreceğine kuvezde 3.5 gün kalması daha iyi.durduk yere doktorlar müdahele etmez bekletirler emin ol.ben cok riskli olmama ragmen 37 den fazla beklemek istemiyorum ama daha bugün gittiğim dr bile gerektiginde 33.haftada da alıyoruz dedi ama seni 38 i kadar bekletmek gerekir dedi.ben de artk haftaya takılmıyorm.diger gebeligimde her gecen güne seviniyordum 37 den sonra bi rahatlk vardı.artk dogsa da yaşar kurtuldu bebegm diyordum.ama 39.haftamda dogum yapmama ragmen bi defa görmek nasip bile olmadı.simdi de Rabbim hayırlı zamanda dogsun dogru kararı alsn doktorum zamanında müdahele etsin sağlıklı olsun diye dua ediyorum.

Valla ben de anlamadım 4 buçuk falan olur böyle kalmaz bu bebek çok yapılı olur doğum zorlaşır dedi.. eskiler 5 kilo 6 kiloluk bebekleri normal doğuruyormuş ya..:KK49: bi de +400 -400 gr oynayabiliyormuş kilo tam net belli olmuyormuş.. kuzenime de 4 kilo diyip aldılar sezeryana 3 buçuk kilo bile yoktu bebeğin kilosu daha azdı..

Bence sen sadece bu yuzden boyle diyosa doktorun konusunda dogru karar verip vermedigini bidaha dusun canim. Artik sezryana merakli doktorlar hic guven olmuyo

Masallah canm.Yakın bi tanıdığım 4.400 gram bebegini bu kış normal dogumla aldı kucağına.üstelik sezaryan sonrası normal yaptı.yaptran dr bile şaşırmıştı bu kadar kilolu oldugunu bilsem normal yaptırmazdım demis.onun sezaryana ragmen yapmış

Ay maşallah.. böyle hikayeleri duyunca motive oluyorum ya hayırlısıyla ben de normal doğum istiyorum ama mecbur kalıp sezeryan olursam da yapacak bir şey yok oğlum sağlıklı olsun da..:KK200:

Bence sen sadece bu yuzden boyle diyosa doktorun konusunda dogru karar verip vermedigini bidaha dusun canim. Artik sezryana merakli doktorlar hic guven olmuyo

Aslında doktorum sezeryana meraklı değil erkek kendisi çok memnun olan hastaları da var bakalım artık nasibimizde ne varsa onu görücez.. Allah'a emanetiz canım Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah..

Canm karnnda kalıp Allah esirgesin zarar göreceğine kuvezde 3.5 gün kalması daha iyi.durduk yere doktorlar müdahele etmez bekletirler emin ol.ben cok riskli olmama ragmen 37 den fazla beklemek istemiyorum ama daha bugün gittiğim dr bile gerektiginde 33.haftada da alıyoruz dedi ama seni 38 i kadar bekletmek gerekir dedi.ben de artk haftaya takılmıyorm.diger gebeligimde her gecen güne seviniyordum 37 den sonra bi rahatlk vardı.artk dogsa da yaşar kurtuldu bebegm diyordum.ama 39.haftamda dogum yapmama ragmen bi defa görmek nasip bile olmadı.simdi de Rabbim hayırlı zamanda dogsun dogru kararı alsn doktorum zamanında müdahele etsin sağlıklı olsun diye dua ediyorum.
Basın sağolsun cnm söylediklerin moral oldu çok sağol haklısın

İnşaAllah yaaa çok sağol ama iyi olduğunu biliyorum ve çok normalmiş içim rahat sağlıklı olsunda haftaya gittiğinde 35+1 olacağım bakalım neler diyecek. Sen doğum tarihini konuştunmu?

En geç 20 ekim görunuyor ama umarım daha erken doğar diyor doktor. Yoksa git gide büyüyecekmiş. Sezeryan yapmak istemiyorum dedi inşallah gerek kalmaz. Senin nasıl olacak?

Çok suda içmiyorum gecede bir kere anca kalkıyorum olmaz inşaallah moralimizi yüksek tutalım herşeyde bir hayır vardır stres yapma
ne güzel ben 45 dk da bir wc ye kalkıyorum. gece uykum sıfır o yüzden. abartısız 4-5 kez oluyor

Baktım beden kalmamış, bu mothercare de beden bulmak zor
evet indirime girince herkes aldı. beden sıkıntısı var.
En geç 20 ekim görunuyor ama umarım daha erken doğar diyor doktor. Yoksa git gide büyüyecekmiş. Sezeryan yapmak istemiyorum dedi inşallah gerek kalmaz. Senin nasıl olacak?
aynı gün doğum tarihimiz. benim doktorum 10 ekim için gün verdi

Back