2017 EKİM Anne adayları

Canım doktordan cıktım.
Bebegimin kilosu 2465 boyu 49cm
Baş büyüklüğü 37 haftalık görünüyor. Fark biraz kapanmış gecen kontrolde 4 hafta fark varken bukez 2 haftaya düşmüş doğuma kadar haftasıyla uyumu yakalayacağını söyledi. Birde iri bir bebek olacağa benziyor tüm sonucları önde gidiyor dedi. Boyu şimdiden 49cm olmus doguma kadar kaç olacak acaba. Cardialgia Cardialgia

ay yok temizlik yapamam ztn annemde genç sayılmaz birini bulcaz artk
ben yapıyım desemde bırakmazlar herkes erkenden doğurcam die korkuo çoraplarımı bile eşim giydiriyo prize bişey takıcam sen eğilme die gelip kendi takıo

Ay bugun terlik giymiştim doktora gelince arabada ayakkabımı giyerim diye düşündüm. Eğilip de giyemedim :) eşime kızıyorum gel de giydir şunu diye dur senin yazdığını göstereyimde utansın :)

Canım doktordan cıktım.
Baş büyüklüğü 37 haftalık görünüyor. Fark biraz kapanmış gecen kontrolde 4 hafta fark varken bukez 2 haftaya düşmüş doğuma kadar haftasıyla uyumu yakalayacağını söyledi. Birde iri bir bebek olacağa benziyor tüm sonucları önde gidiyor dedi. Boyu şimdiden 49cm olmus doguma kadar kaç olacak acaba. Cardialgia Cardialgia
Seni bekliyordum çoook sevindim senin adına,maşallah bebeğine ve sana :) bırak annesi sağlıklı olsunda iri zayıf farkettmez ama tombiş olursada ele avuca gelir :D demekki zaman geçtikçe uyumlu oluyorlar, benimde 20 Eylül'de randevum var haftaya Çarşamba çok heyecanlıyım ya. İnşaAllah hep güzel haberler alırız:KK200::nazar:

Kızlar moralim çok bozuk 4 günde 1 kilo almışım içtiğim su kadar tuvalete gitmiyorum dün 3.5 litre su içtim Dr fakülteye yönlendirdi erken doğum riskin olabilir dedi orda küvez daha iyi dedi çok moralim bozuldu yarın fakülteye gideceğim şuan aglamamak için zor tutuyorum kendimi:KK42:

Canım moralini yüksek tut. Bak daha iyi bir hastaneye yönlendirmiş bu iyi birşey daha detaylı kontrol altında olursun.

Seni bekliyordum çoook sevindim senin adına,maşallah bebeğine ve sana :) bırak annesi sağlıklı olsunda iri zayıf farkettmez ama tombiş olursada ele avuca gelir :KK70: demekki zaman geçtikçe uyumlu oluyorlar, benimde 20 Eylül'de randevum var haftaya Çarşamba çok heyecanlıyım ya. İnşaAllah hep güzel haberler alırız:KK200::nazar:

İnşallah canım aynen korkulacak birşey yokmuş :) seninkide uyumu yakalamıştır insallah. beni de tekrar 26 eylülde çağırdı. Bundan sonra sanırım haftada bir alacak.

İnşallah canım aynen korkulacak birşey yokmuş :) seninkide uyumu yakalamıştır insallah. beni de tekrar 26 eylülde çağırdı. Bundan sonra sanırım haftada bir alacak.
İnşaAllah yaaa çok sağol ama iyi olduğunu biliyorum ve çok normalmiş içim rahat sağlıklı olsunda haftaya gittiğinde 35+1 olacağım bakalım neler diyecek. Sen doğum tarihini konuştunmu?

Kızlar moralim çok bozuk 4 günde 1 kilo almışım içtiğim su kadar tuvalete gitmiyorum dün 3.5 litre su içtim Dr fakülteye yönlendirdi erken doğum riskin olabilir dedi orda küvez daha iyi dedi çok moralim bozuldu yarın fakülteye gideceğim şuan aglamamak için zor tutuyorum kendimi:KK42:
Canım bozma moralini, önceden farkedilmesi daha iyi işte. Haftanda gayet güzel. İnşAllah bir sıkıntı olmaz. Sen stres yapma

Bende en yüksek 40 cıktı bende hissetmedim.bugunde ayak bileklerim ve belim agriyor
Ben de dün gece hiç uyuyamadım. Karnım, bacaklarım, kalçam hep ağrıdı.

Tamam şükür korkma o zaman demekki bebeğini etkilemiyor ama seninle alakalı şüphelenmiştir gebelikte yüksek tansiyon sevmiyor doktorlar zaten olmaması lazım. Dediklerini yap doktorunun ve rahat ol bebeğin rahat maşallah. Sen stres yaptıkça düşmez tansiyonun. Randevunu al biran önce. Bende idrarda protein bile çıktı ama bebeğin gelişimi iyi olunca takmadı bile doktorum, şükür şuan yok ama doktorlar önce bebeğe bakıyor risk durumunu söylüyor. Bekleme biran önce hallet, çok ama çok geçmiş olsun, durumu bildir bize.

14 e 10 cok yuksek sayiliyo mu ki ya acaba idrar sokturucu biseyler mi yiyip icmeyi denesen

ödem yapmış tansiyonda yüksek diye düşünmüştür preeklampsifen mi şüphelendi bnm kuzen 37de zorunlu sezaryen oldu ama balon gibi şişmişti resmen tansiyonu kaçlardaydı haberim yok

Canım moralini yüksek tut. Bak daha iyi bir hastaneye yönlendirmiş bu iyi birşey daha detaylı kontrol altında olursun.

Geçmiş olsun canm gebelik zehirlenmesinden suphelenmis olabilir gitmen iyi olur.

Canım bozma moralini, önceden farkedilmesi daha iyi işte. Haftanda gayet güzel. İnşAllah bir sıkıntı olmaz. Sen stres yapma

Ben de dün gece hiç uyuyamadım. Karnım, bacaklarım, kalçam hep ağrıdı.
Yarına randevu aldım kızlar inşallah bakalım oranın yeni doğan ünitesi falan burdan çok daha iyi dedi bana yine de stres yaptım gebelik zehirlenmesi için cuma günü idrarda proteine baktı eser miktarda protein çıkmıştı ama korkulacak birşey değil di aylardır aynı Dr gidiyordum insan onda doğum yapacağım diye kendini ayarliyor şimdi stres oldum keşke baştan fakülte ye gitseydim resmen ben anlamadım fakülte anlasın dedi Dr onu demeye getirdi ne kadar özel de olsa ne varsa devlette varmış anlamış oldum 2235 idi cuma kilosu inşallah birşey çıkmaz 38leri görsem yeter Yarın mutlaka yazarım ama çok strese girdim basım ağrıyor

Benim gece uykum diye birşey kalmadı zaten bir an önce doğsa diyorum uyumayacaksak da bebeğim kucağımda olsun :anne:
Az kaldı inşAllah.. siz normal doğumu bekliyorsunuz değil mi? Ben 18inde doğuma gireceğim inşAllah. Artık çok zorlanıyorum hayırlısı ile inş bu haftayı da atlatırız

Canım doktordan cıktım.
maşallah :) bnmde 36+0 da 49cm ölçüldü tabi net sonuçlar değil bunlar ama kafa bi ara hızla büyümeye geçiyomuş ozaman n büyük çıkmıştır seninde canm bizimki hep 2 hafta geriden gelio kafada doktor genetik seninde küçük dedi

Ay bugun terlik giymiştim doktora gelince arabada ayakkabımı giyerim diye düşündüm. Eğilip de giyemedim :) eşime kızıyorum gel de giydir şunu diye dur senin yazdığını göstereyimde utansın :)
:D en büyük dertlerimden biriside çorap ve ayakkabı giymek ztn 10 kilo aldm fazla kilom yok ama göbek yetio ztn eşim ayakkabılarımıda giymeme yardımcı oluo saolsun

Yarına randevu aldım kızlar inşallah bakalım oranın yeni doğan ünitesi falan burdan çok daha iyi dedi bana yine de stres yaptım gebelik zehirlenmesi için cuma günü idrarda proteine baktı eser miktarda protein çıkmıştı ama korkulacak birşey değil di aylardır aynı Dr gidiyordum insan onda doğum yapacağım diye kendini ayarliyor şimdi stres oldum keşke baştan fakülte ye gitseydim resmen ben anlamadım fakülte anlasın dedi Dr onu demeye getirdi ne kadar özel de olsa ne varsa devlette varmış anlamış oldum 2235 idi cuma kilosu inşallah birşey çıkmaz 38leri görsem yeter Yarın mutlaka yazarım ama çok strese girdim basım ağrıyor
bebeğini de strese sokuosun canım sakin ol maşallah bu haftalara kadar geldik bak inşallah sağlıkla daha ilerisini de görürsün

Kızlar Cuma günü randevum var doktor doğum kanalina bakacağım dedi bu çatı muayenesi oluyor demi? Ben çok stres oldum nasıl oluyor ki acaba :110:

bebeğini de strese sokuosun canım sakin ol maşallah bu haftalara kadar geldik bak inşallah sağlıkla daha ilerisini de görürsün
İnşallah cnm sağol engel olayım diyorum olmuyor eşim işten izin alamadı yarın tek gidecem fakülte de çok yoğun bir yer en son gittiğimde sabah 6 da gidip akşam 6 ya zor muayene olmuştum :( inşallah yine öyle olmaz

Kızlar ben de dün feci sancılandım gündüz 3 kere falan doktora gittim bi sorun yok dedi ama alttan falan da bakmadı.. nst 'ye girene kadar sancim vardı sıra beklerken kıvrandım sıra geldi sancim gitti nst de doğal olarak sancim çıkmadı.. bebeğim yine önden gidiyo kilosu 3.400 gr olmuş 40 a kadar beklersen 4 ü geçerse sezeryanla alırız bebeği dedi ama 4 kilo olursa normal doğumu deneriz dedi.. en tontiş bebeği grubun en tontiş annesi olan ben doğurucam sanırım..:KK53:

Kızlar ben de dün feci sancılandım gündüz 3 kere falan doktora gittim bi sorun yok dedi ama alttan falan da bakmadı.. nst 'ye girene kadar sancim vardı sıra beklerken kıvrandım sıra geldi sancim gitti nst de doğal olarak sancim çıkmadı.. bebeğim yine önden gidiyo kilosu 3.400 gr olmuş 40 a kadar beklersen 4 ü geçerse sezeryanla alırız bebeği dedi ama 4 kilo olursa normal doğumu deneriz dedi.. en tontiş bebeği grubun en tontiş annesi olan ben doğurucam sanırım..:KK53:
anemm bnm bebek 4 kilo olsun die beklesek bi kaç ay daha taşımam lazım :) maşallah

Kiloyla dogum seklinin degistigini ilk defa duyuyorum ya. Bu zamana kadar hep kilolu bebek daha kolay dogar derlerdi senin doktor neden oyle diyo hic anlamadim

Back