2017 EKİM Anne adayları

Zor bir süreç gercekten.ama ikizlerin oyun oynaması cok tatlı oluyorlar.bir de ikizlerden biri her zaman daha düşük kilolu oluyo.ve biri digerini yönetiyo yol gösteriyo akıl veriyo:)gördüğüm ikizler hep böyle.
Benimde öyle olacak büyük ihtimal :) erkek daha geri bizde de. Kız artık ona akıl verir :)) tabi ablaları rahat bırakırsa. O onlardan da fena çünkü

Ateş ölçme cihazı aldınız mı? Kulaktan ölçen mi daha iyi sizce yoksa alından ölçen mi? Braun almayı düsünüyorum. Kulaktan ölçen var. Bir de temassız alından ölcen var. Kararsız kaldım.
Benim evde vardı bu normal koltuk altından ölçeninden, duyduğum kadarıyla en doğru sonuç veren de oymuş ,yoksa kulaktan almayı düşünüyordum

Kızlar bence kulaktan ölçer alın. 5 snde okuyor. Temazsızlar 1-2 derece eksik verebiliyormuş değeri. Koltuk altını ise 6 yaşındaki kızımda bile zor ölçüyorum çünkü geç sonuç veriyor ve hareketsiz durmuyor. Bebekte bence daha zor olabilir hareketli olursa. Ya benim kızımda vardı bi anormallik :))) ben ölçemiyordum koltuk altı

Canlar bebek ters olduğu için sezeryan olacam mecbur tarih verdi doktor 23 eylül ,hepimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız inş
Canım doç.dr.güliz onat diye bir doktor instagramda bu sebeple sezaryen olan birine ters olan bebeklerin dönmesiyle ilgili bir yorum yazmıştı kendi sayfasında. Bunun için egzersiz varmış galiba. İstersen kendisine bir yaz, aktif kullanıyor dönüş yapar belki şansını dene.

Kızlar bu depent dediğiniz kilot gibi olandanmi aldınız normali varmı yoksa bende bakim bugün balı hala çanta filan yok ortada
Ben depent aldım. Şu primanın külot bez reklamındakine benziyor. Orta boy ve büyük boy var. Ben orta boy aldım iki ay önce , denedim tam oldu ama büyük alsam daha rahat giyerdim galiba. Kasacak gibi. Bir de şöyle düşünüyorum giyip çıkarmakta zorlanırsam hastane pedlerinden de koyarım araya, yattığım yerden sık sık onu değiştiririm en azından toparlanana kadar. Sadece düşünce tabi

Çantanı yap biran önce artık son ayımız

Cbm83 Cbm83 çocuk doktorlarının birçoğu kulaktan ölçümü tavsiye ediyor. Hem pratik hem en doğru sonuç.
Diğerlerinin hep dezavantajı var. Temazsızlar ortam ısısı, bebeğin alın teri vs nedenlerle tam sonuç vermeyebiliyor.
Koltuk altı hem uzun tutma gerekliliği hem de ter nedeniyle ısı farkı verir.
Kulaktan geçen damarlar en doğru sonucu verirmiş

Ben depent aldım. Şu primanın külot bez reklamındakine benziyor. Orta boy ve büyük boy var. Ben orta boy aldım iki ay önce , denedim tam oldu ama büyük alsam daha rahat giyerdim galiba. Kasacak gibi. Bir de şöyle düşünüyorum giyip çıkarmakta zorlanırsam hastane pedlerinden de koyarım araya, yattığım yerden sık sık onu değiştiririm en azından toparlanana kadar. Sadece düşünce tabi

Sagol canim bende büyük boy alım bir paket evde gelince normal kullanmak daha iyi olur bugün birkaç eksiğim var onlarida alım yapicam ayada kalmıyor baksana bebisler birer birer geliyor Rabbim hepimizi hayırlı bir şekilde evlatlarımıza kavuştursun inşaallah

Kolay degildi ama cok uzun surmedi. Sure olarak hızlı dogurdum biraz tabi haftalardir rahatsiz hissetmeminde etkisi varmis ama carsamba gece saat 1de sancim başladı 15 20 dk araliklarla geldi gitti sabaha kadar devam etti boyle saat 9bucukta sanci odasina alip suni sancı verdiler kendi sancim vardi zaten ama bebegimin suyu iyice azaldigindan daha fazla bekleyemeyiz dediler 10.20 gibi dogumhaneye aldilar 11.15 oglum dogdu canim. Çok detayverdim galiba heyecan yapiyorum şu dogum mevzusu açılınca :)
kurtuldun darısı başımıza. bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın. tekrar gözünüz aydın canım. adını ne koydun

Ateş ölçme cihazı aldınız mı? Kulaktan ölçen mi daha iyi sizce yoksa alından ölçen mi? Braun almayı düsünüyorum. Kulaktan ölçen var. Bir de temassız alından ölcen var. Kararsız kaldım.
bana hediye geldi. hediye getiren arkadaşım iki tane almış. bir kulaktan bide bana aldığını. kulaktan ölçeri memnun kalmamış bebek bırakmamış. bana aldığının markası Braun PRT 2000 Esnek Uçlu Dijital Ateş Ölçer

Kızlar bu depent dediğiniz kilot gibi olandanmi aldınız normali varmı yoksa bende bakim bugün balı hala çanta filan yok ortada
evet kulot şeklinde

depend lerde geniş olunca sızdırıo diolsr bedeni nasl tutturcaz gerçekten ya

Sen yürüyüşünü de ihmal etme.. Ben ağrı olsa da çıt çıt ses gelsede yürümeye devam etmeye çalışıyorum.
Yogunum ki zaten istesemde oturamam:( gunde 4000 adim atmis oluyorum telimde adim sayar var oradan bakiyorum ne kadar yurumusum diye

Canlar bebek ters olduğu için sezeryan olacam mecbur tarih verdi doktor 23 eylül ,hepimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız inş
Sayılı günler kaldı benim de bu tarihe yakın olur.Sağlıkla kavusalm da fatketmiyo dogum şekli.ben de sezaryan olucam mecburen.hayırlısı buymuş demek ki.

kızlar doktordan çıktım nst de aktif sancı çıkmadı bi tsne 70 çıktı bebek baya hareketli dedi doktor doğum pozisyonunda ama henüz leğen kemiklerinin içine yerleşmemiş bugün tam 36yız 2817g olmuş sıpam progestanı bırakıcaz bundan sonra rahim ağzı idare edermiş ztm ebe de son zamana kdr kullanılınca doğum zorlaşıo rahim ağzı incelip açılmadığı için dedi bu arada almamış olanlar için hasta bezi çok naylon terletio depend al daha ii dedi mutlaka 2 den az pijama gecelik koyma dedi bebeği yıkamadığımız için kıyafeti kirlenebilir 3 çift koyabilirsin dedi çok kusuolar ağız bezi önlük mutlaka koy dedi öyle işte :)
Masallah :) Ben depend aldim bebek bezi gibi kulot ginbi giyiliyor ama acaba tasirirmi yoksa daha mi guvenli bilmiyorum.

depend lerde geniş olunca sızdırıo diolsr bedeni nasl tutturcaz gerçekten ya
Satıcı bana da orta al, büyük beden sizde sızdırır dedi. Şimdi tekrar denedim tam oluyor sıkmadı ama sezaryen acısıyla nasıl eğilip giyerim bilmiyorum.çok esnemedi gibi. kalça çevresimi 105cm ölçtüm. Ay ne bilim ya şu doğumu bir atlatsaydık her ayrıntı dert.

Back