2017 EKİM Anne adayları

Sen yürüyüşünü de ihmal etme.. Ben ağrı olsa da çıt çıt ses gelsede yürümeye devam etmeye çalışıyorum.

Bana da saglik ocagindaki hemsire artik cati agrisindan bi adim daha atamayacakmissin gibi hissetceksin ama yine de yurumeye devam etceksin o kadar agriyi hissetmen lazim rahat dogum icin dedi. Tabi ben hic yurumuyorum orasi ayri

Kızlar bu doktor da bana demir ilacı dışında tüm ilaçları bırakabilirsin dedi. Bende sadece demire ve vitamine devam ediyorum

Bana yaklasik 7 8 haftadan beri decavit ve magnezyumdan baska bisey yazmiyo doktorum bende kasilma kramp yok diye magnezyum kullanmiyorum decaviti de haftada bi tane felan iciyorum bazen hic icmiyorum

1 sabah kahvaltıdan sonra 1 de akşam yemekten sonra. Ama arasında 1-1,5 saat oynuyor. Aç karna içtiğimde karnımı çok ağrıtmıştı. Bende hep tok aldım
Saol canım. Ben gece yatmadan önce iciyorum. Bi eczacı aç biri tok iç dedi doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Sorayim dedim

Saol canım. Ben gece yatmadan önce iciyorum. Bi eczacı aç biri tok iç dedi doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Sorayim dedim
Eczacı bana aç tok farketmez demişti. Önce aç aldım ama çok karın ağrısı ve ishal yapmıştı. Tok alınca düzeldi. Yanında pekmez de yiyorum. Sonunda düzeldi değerlerim

Eczacı bana aç tok farketmez demişti. Önce aç aldım ama çok karın ağrısı ve ishal yapmıştı. Tok alınca düzeldi. Yanında pekmez de yiyorum. Sonunda düzeldi değerlerim
Bende tam tersi kabızlık yapıyor:110:
İnşallah benimde düzelir. Doğumdan sonrada birkaç ay kullanmamiz lazimmis

Bebeğim iyice sıkıştı sanki ya çok zor hareket ediyor. Zoraki ittirme hareketleri var sadece. Tekmelerini özledim :110:

32. Hafta calisabilir eapoeumu aldiktan sonra iki defa ust uste ayak bilegimi cok kotu burktum yuruyemiyordum nerdeyse, ama arastirdim ve ortopedi dahi rapor verse calisabilir raporun bozuluyor yani 32 den sonra ne oldugu fakr etmeksizin alacsgin rapor calisabilir raporunu bozacagi icin alamiyorsun
Oyleymis bugun ogrendim. Napalim dayanamiyorum ciktim artik. Insan kaynaklari sorumlusu ablam zaten. Rapor bitince 10 gun uzatirim. Veya bir 10 gun ucretsiz izin alirim.

ben de clexane i bırakıp normal doğurabiliosun die okudum ama sen kendi isteğinle sezaryen olcaksın zannediyodum hep sezaryen die bahsedince :)
Bna doktorum iğneyi birakman tehlikeli olur faln demişti . (Kalbine beynine pıhtı atabilir demişti) bnde hep okudum çevrede vurulanlarda hep normal yapms bnde gittim sordm hematoloji doktoruna risk var ama kolay kolay rastlanmamstir çok dusuk bi risk bu dedi . Ve çok araştırdım internetten de bi tane bile iğneyi son hafta bırakıp bebeğinin kalbi duran yok . Bnm doktor biraz hikaye okuyo gbi geliyo kendi sezeryan yapmak istiyo bnce

Kızlar dün gece çok kötü bir şancı ile uyandım felaket bişeydi gaz sancısı zannettim sürekli olup geçmeyince sicak dusa falan girdim belki gecer rahatlarim diye baktim gecmiyor yürütüyor bile hastaneye gittik nst ye bağladılar sancim cıktı düzensiz olmakla birlikte hemen çatı muayenesi yaptılar 2cm açıklık ve %40 incelme varmış kesede sonra serum taktılar ama sancılar azalıp bebeğin kalp atışı iyiydi ultrosanda baktılar 2800 ve 49 cm cıktı başı bayağı aşağıdaydı suyu falan da iyi kordonda da sıkıntı yok eve gönderelim suyun gelir yada sancıların düzenli olarak 6 dk ya bir düşerse gel dedi şimdi düzensiz kasilmalarim oluyo sizce açılma devam etmiş midir salı günü kontrolüm var o güne kadar beklesem sıkıntı olur mu

IMG_3573.JPG
Selam kızlar bugun bebeğin beşiğini ve gardrobnu aldım. Çok sevdim 1 ay içinde gelicek inşallah doğum yapmadan gelirde odayı düzenlerim☺️ Gardrobun resmı yok yenı yapılcak ıkı kapılı siparşi verdim odayı çok kalabalık yapmak istemiyorum.

Kızlar dün gece çok kötü bir şancı ile uyandım felaket bişeydi gaz sancısı zannettim sürekli olup geçmeyince sicak dusa falan girdim belki gecer rahatlarim diye baktim gecmiyor yürütüyor bile hastaneye gittik nst ye bağladılar sancim cıktı düzensiz olmakla birlikte hemen çatı muayenesi yaptılar 2cm açıklık ve %40 incelme varmış kesede sonra serum taktılar ama sancılar azalıp bebeğin kalp atışı iyiydi ultrosanda baktılar 2800 ve 49 cm cıktı başı bayağı aşağıdaydı suyu falan da iyi kordonda da sıkıntı yok eve gönderelim suyun gelir yada sancıların düzenli olarak 6 dk ya bir düşerse gel dedi şimdi düzensiz kasilmalarim oluyo sizce açılma devam etmiş midir salı günü kontrolüm var o güne kadar beklesem sıkıntı olur mu
Geçmiş olsun canım. Bir dr, röportajında düzensiz sancısız kasılmaların açılma silinme gibi bir duruma sebep olmayacağını söylemişti. Duş alınca geçmeyen sancılar Doğum sancısı diye okumuştum ama. Kasılmalar için sayaç tut bence.
İnşaAllah iki hafta daha bekler bebeğin.
2cm açıklık bir sıkıntı oluşturmaz mıymış peki. Enfeksiyon vs.

Geçmiş olsun canım. Bir dr, röportajında düzensiz sancısız kasılmaların açılma silinme gibi bir duruma sebep olmayacağını söylemişti. Duş alınca geçmeyen sancılar Doğum sancısı diye okumuştum ama. Kasılmalar için sayaç tut bence.
İnşaAllah iki hafta daha bekler bebeğin.
2cm açıklık bir sıkıntı oluşturmaz mıymış peki. Enfeksiyon vs.
Kasılmalar için sayaç tutuyorum ama çok düzensiz hatta ben kasilmari cocuk kendini yaslior ve karnım taş gibi oluyor diyordum ama dün biraz araştırdım ki rahim kasilmasiymis bunlar birde dün bir anda bebek aşağı indgi için göğsümun altı resmen boşaldı ve fazla olan mide yanmalarim bitti bir anda. Birde enfeksiyon meselesini hiç söylemesi acaba beş dk ya bir inice derken çok sürmez ve gelir diye mi düşündü ki

Kasılmalar için sayaç tutuyorum ama çok düzensiz hatta ben kasilmari cocuk kendini yaslior ve karnım taş gibi oluyor diyordum ama dün biraz araştırdım ki rahim kasilmasiymis bunlar birde dün bir anda bebek aşağı indgi için göğsümun altı resmen boşaldı ve fazla olan mide yanmalarim bitti bir anda. Birde enfeksiyon meselesini hiç söylemesi acaba beş dk ya bir inice derken çok sürmez ve gelir diye mi düşündü ki
Cok gecmis olsun.Bu haftalarda kasılmalar normal canm.dogum kasılması ve sancısı farklı oluyo.hatta ikisi aynı anda oluyormuş.stres yapma canm doktorum normal dogum sancısı öyle bi olur ki farkedip doktora gelmemen mümkün değil demisti.gem bebegin kilosu da iyi masaallah.gecen her gün avantaj.

Back