2017 EKİM Anne adayları

Dün 14/9 çıkıp bugün 10/7 tuhaf geldi bana acaba adam mı yanlış ölçtü diye ikilimde kaldım ben salı günü gelsin bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah yediklerine çok dikkat ediyorum
Canim olcumlerin farkli olmasina takma. Bende saglik ocaginda olcturdum 13-8 cikti.
Ebe buyuk tansiyonun fazla gibi dedi farkli bi tansiyon aletiyle olctu. Dijitaller her zaman dogru sonucu vermiyor dedi. Diger aletle 9-7 cikti.
Ayni dakika icinde o kadar fark oldu yani.
Icini ferah tut ama onlemini al

Canim olcumlerin farkli olmasina takma. Bende saglik ocaginda olcturdum 13-8 cikti.
Ebe buyuk tansiyonun fazla gibi dedi farkli bi tansiyon aletiyle olctu. Dijitaller her zaman dogru sonucu vermiyor dedi. Diger aletle 9-7 cikti.
Ayni dakika icinde o kadar fark oldu yani.
Icini ferah tut ama onlemini al
Tuzlu hiç birşey yemedim cnm ediyorum dijital değildi ikisi de elle olculendi hayırlısı bakalım

Canım doç.dr.güliz onat diye bir doktor instagramda bu sebeple sezaryen olan birine ters olan bebeklerin dönmesiyle ilgili bir yorum yazmıştı kendi sayfasında. Bunun için egzersiz varmış galiba. İstersen kendisine bir yaz, aktif kullanıyor dönüş yapar belki şansını dene.
Sağol canım bi bakim

Sayılı günler kaldı benim de bu tarihe yakın olur.Sağlıkla kavusalm da fatketmiyo dogum şekli.ben de sezaryan olucam mecburen.hayırlısı buymuş demek ki.
Aynen canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da ,hayırlısı olsun sezeryansa hayırlısı o olsun

kurtuldun darısı başımıza. bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın. tekrar gözünüz aydın canım. adını ne koydun

Allah size zamaninda sağlıklı doğumlar nasip etsin canim. Adı Tuna :)

bana hediye geldi. hediye getiren arkadaşım iki tane almış. bir kulaktan bide bana aldığını. kulaktan ölçeri memnun kalmamış bebek bırakmamış. bana aldığının markası Braun PRT 2000 Esnek Uçlu Dijital Ateş Ölçer

evet kulot şeklinde

evet canım ama geçicek bu günler kaç gün kalması öngörüldü aşağı yukarı bi hafta fln gibi bişey söylediler mi göğüslerin yara mı oldu dikişler ilk başta problem ama 10 güne kalmaz bişeyin bebişin kime benziyo :)
Bugun doktor pazartesi duruma gore net bisey soylerim dedi. Goguslerimde ufak ufak yara var ama cok degil suan Allaha sukur. Bebisim babasina benziyor ben cok beyaz tenliyim ve saçlarım sarı falan eşim buğday tenli ama benim yanimda esmer gibi kaliyo :) bebisimde babasi gibi bugday tenli saçları siyah ama gözleri suan açık yeşil . benim goz rengimde ela bebekken yesilmis gozlerim belki degisir degismez bilemiycem ama suan bana benzeyen tek seyi gözleri ve çene yapısı :)

Buna şükür canm :) hemen toparlarsiniz umarm . Küçük bebekler kendini itemiyo ya güçsüz olduklarından onunda etkisi var bide ciddi ikinmayi bilmiyoruz nasl yapcaksak artk :))
Allah herseyin hayırlısını nasip etsin canim. Sizin icinde hangisi daha saglikli guzel olacaksa oyle olsun. Vaktinde kavusun insallah.

Satıcı bana da orta al, büyük beden sizde sızdırır dedi. Şimdi tekrar denedim tam oluyor sıkmadı ama sezaryen acısıyla nasıl eğilip giyerim bilmiyorum.çok esnemedi gibi. kalça çevresimi 105cm ölçtüm. Ay ne bilim ya şu doğumu bir atlatsaydık her ayrıntı dert.
ebe giydiriyoruz dedi canım illa ki yardımcı olcak birileri vardır hiç olmadı annemiz fln kendimiz okdr eğilemeyiz diye düşünüyorum bide çıtçıtlı body getir zıbın giydirmeyi tercih etmiyoruz açılıo her yeri dedi

Hc yapmıyordm da bugn burda okuyunca yapmaya basladm deneme okuyup uygulama yapmak gerek :) sn deniyomusun?
yok işten yakamı kurtarırsam :D salı günü son nasipse hep aklımda son zaman egzersizde aklımdaydı ama erken doğum riski olunca hareketsiz kalmam gerekti son haftalar naparım bilmiyorum şimdi ama nefesi biraz toparlasam ii olur bide perine masajı diye bişey var kolay doğum için perineyi esnetiomuşsun ama kimi ii dio kimi uyardığı için erken doğumu tetikler dio onda baya kafam karışık gerçi sen sezaryen olcaksn ama

Bugun doktor pazartesi duruma gore net bisey soylerim dedi. Goguslerimde ufak ufak yara var ama cok degil suan Allaha sukur. Bebisim babasina benziyor ben cok beyaz tenliyim ve saçlarım sarı falan eşim buğday tenli ama benim yanimda esmer gibi kaliyo :) bebisimde babasi gibi bugday tenli saçları siyah ama gözleri suan açık yeşil . benim goz rengimde ela bebekken yesilmis gozlerim belki degisir degismez bilemiycem ama suan bana benzeyen tek seyi gözleri ve çene yapısı :)
:) maşallah ay çok merakla bekliyorum kendi bebeğimi de siz de biran önce sağlıkla kavuşun inşallah

yok işten yakamı kurtarırsam :KK70: salı günü son nasipse hep aklımda son zaman egzersizde aklımdaydı ama erken doğum riski olunca hareketsiz kalmam gerekti son haftalar naparım bilmiyorum şimdi ama nefesi biraz toparlasam ii olur bide perine masajı diye bişey var kolay doğum için perineyi esnetiomuşsun ama kimi ii dio kimi uyardığı için erken doğumu tetikler dio onda baya kafam karışık gerçi sen sezaryen olcaksn ama
Canm bn araştırdım sorusturdm hematoloji doktoruyla konuştum ve iğneyi bırakmak sorun olmazmış o yüzden normal denicem. Tabi nasl olur bilmiyorum 38 bittikten sonra birakcam o zamna kadr doğum başlarsa sezeryan olur yoksa normal yapcam inslh. Perineyi bnde duydum aslında baslayabilirz ona bizim 36 bitti artk erken doğum sayılmaz yani. Egzersiz bn yapıyorm az çok nefes egzersizlerine de baslicam artık ;)

Kızlar bu doktor da bana demir ilacı dışında tüm ilaçları bırakabilirsin dedi. Bende sadece demire ve vitamine devam ediyorum

Canm bn araştırdım sorusturdm hematoloji doktoruyla konuştum ve iğneyi bırakmak sorun olmazmış o yüzden normal denicem. Tabi nasl olur bilmiyorum 38 bittikten sonra birakcam o zamna kadr doğum başlarsa sezeryan olur yoksa normal yapcam inslh. Perineyi bnde duydum aslında baslayabilirz ona bizim 36 bitti artk erken doğum sayılmaz yani. Egzersiz bn yapıyorm az çok nefes egzersizlerine de baslicam artık :KK66:
ben de clexane i bırakıp normal doğurabiliosun die okudum ama sen kendi isteğinle sezaryen olcaksın zannediyodum hep sezaryen die bahsedince :)

Back