2017 EKİM Anne adayları

IMG_3566.PNG
IMG_3567.PNG
IMG_3568.PNG
Günaydın kızlar sabah ezanından berı gözlerım açık tavana boş boş baktım düşündüm durdum halbuki çok uykum var ama huzursuzum ayak bileklerim bacaklarım her tarafım huzursuz.
Boş boş dururken bari şunları okudum belki sizde okumak istersiniz.

Ben artık sabah namazından sonra uyuyabiliyorum ancak :KK43: çok zorlanıyorum. Ağlıyorum resmen. Ayakta durmak ve yürümek işkence gibi :KK43: İkiz gerçekten çok zormuş. Rabbim güç vermese asla dayanılmaz. Şuan bol bol kitap okuyorum ikizlerle ilgili :)))
Allah yardımcın olsun canm bi bi taneyle zorlanoırkn sen iki tane taşıyosun sezaryen tarihin belli oldu mu

nasıldı doğumun zor mu geçti kolaymı
Kolay degildi ama cok uzun surmedi. Sure olarak hızlı dogurdum biraz tabi haftalardir rahatsiz hissetmeminde etkisi varmis ama carsamba gece saat 1de sancim başladı 15 20 dk araliklarla geldi gitti sabaha kadar devam etti boyle saat 9bucukta sanci odasina alip suni sancı verdiler kendi sancim vardi zaten ama bebegimin suyu iyice azaldigindan daha fazla bekleyemeyiz dediler 10.20 gibi dogumhaneye aldilar 11.15 oglum dogdu canim. Çok detayverdim galiba heyecan yapiyorum şu dogum mevzusu açılınca :)

Yok çok yürüme yarım saat 45 dk en fazla. Limon ve salatalıklı su kanını sulandırır tansiyonu dengeler birde idrar yollarını temizler, ödem attırır. Bende hergün ölçüyorum tansiyonumu. Korma benim bir ara 15 e çıktı anlık stres de etkiliyor sonra normale dönüyor. Tansiyon ölçerken 10 dk dinlenip ölçtür yoksa doğru çıkmıyor.
Tamam cnm sağol tavsiyelerin için mutlaka uyguluycam

Geçmiş olsun gözün aydın inslh cikR yakın zamanda bebeğinde:KK66: doğum nasl geçti çok merk ettm
Sagol canim insallah, sizde saglikla atlatin. Sancim vardi ama normal ikinma olmadi bende eger o olsaydı ebeler karnima bastirmiycakti bide dogumdan sonra dr vajinan cok kucuk dar eger bu cocuk normal vaktinde gelseydi normal dogum yapamazdin dedi. Ikinma kendiliginden gelmediği icin benim ikinmam yeterli olmadi bebegi itmeye ilk dogum bide bilgi yok. Ebe var gücüyle bastırdı oyle dogdu yani. Ama mucizevi bisey dogurdum dr dikiş atti 10 dk falan sürdü diyelim sonra kalktim ayakta durabiliyorum yuruyebiliyorum o anlamda iyi.

anlaşılan uyuyamanlar grubumuz var :) bide bende wc su yat kalk wc su döngüsü var wcye gidiyorum yatağa dönerken 2 bardak su içiyorum iki saat sonra tekrar kalkıyorum :)

Kolay degildi ama cok uzun surmedi. Sure olarak hızlı dogurdum biraz tabi haftalardir rahatsiz hissetmeminde etkisi varmis ama carsamba gece saat 1de sancim başladı 15 20 dk araliklarla geldi gitti sabaha kadar devam etti boyle saat 9bucukta sanci odasina alip suni sancı verdiler kendi sancim vardi zaten ama bebegimin suyu iyice azaldigindan daha fazla bekleyemeyiz dediler 10.20 gibi dogumhaneye aldilar 11.15 oglum dogdu canim. Çok detayverdim galiba heyecan yapiyorum şu dogum mevzusu açılınca :)
yok kız çok detaysız olmuş :) evdesin dimi iyi misin yavrun nasl

Dogru canim bebegim hala kuvozde iyi cokk sukur
nurblc nurblc hayirli olssun canim
Sagol canim. Senin bebis ne zaman cikicak kuvezden benim onsuz gecen 3.gunum olcak çıldırıyorum koklamak icin. Ziyaret saatin de gidip goruyosun ama kucucuk bi camin icinden dokunmak yetmiyor kucagimiza alamadik daha. Allah hepsine sifa versin kavustursun insallah. Cok zormus.

yok kız çok detaysız olmuş :) evdesin dimi iyi misin yavrun nasl
:) evdeyim kuzucum ben iyiyim dikislerin uzerine oturmadigim ve sut sagmadigim surece :) Bebegimde sarılık baslangici var dun aksam kuvezde mavi ışık veriyorlardı bugun oglen ziyaret saatin de bakalım ne diycekler tek dilegim bir an once iyilesmesi. O kadar zor biseyki anlatamam.

Randevum vardı cnm tansiyon la kilo fazla çıkınca öyle düşündü salı tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun
Anladım. Sadece tansiyon belirti değil ama tetikliyormuş. Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle. Benim arkadaşımda 22. Haftadan sonra hep tansiyon çıktı. Çok yorulmayarak ve tuzlu yemeyerek kontrol altına aldı. 39+'da doğum yaptı. İnşallah senin de düşer.

Yarin konuşayım doktorla o zaman
Yenidunya3 Yenidunya3 yillik izin alabiliyosun canim devlette analiktan düşmüyo yanacak izniniz varsa kullanin. Ben bizim baskanligin özlügünü arayip sordum sizde öyle ilgili yere danisabilirsiniz ama 32+0 dan sora rapor hic bisekilde kabul deil. Devlet icin böyle saniyorum özel içinde aynidir

Ben de yoruluyor küçücük bedeni diye üzülüyorum. Hani su içince geçer ya bizde, sanki su içsem geçecekmiş gibi düşünüyorum :) Neyse nefes alıştırması demek ki. Sevindim.
aynen canim bende başta nefesimi tutuyodum ki gecsin hickirigi cani acimasin diye gecmedi:) soraa da normal olduğunu öğrendim rahat ettim

Anladım. Sadece tansiyon belirti değil ama tetikliyormuş. Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle. Benim arkadaşımda 22. Haftadan sonra hep tansiyon çıktı. Çok yorulmayarak ve tuzlu yemeyerek kontrol altına aldı. 39+'da doğum yaptı. İnşallah senin de düşer.
Şimdi eczane den ölcturdum 10.5/7.5 çıktı normal yani bilmiyorum salı bakicaz bayramda etleri fazla kacirdim ondan sanirim

:) evdeyim kuzucum ben iyiyim dikislerin uzerine oturmadigim ve sut sagmadigim surece :) Bebegimde sarılık baslangici var dun aksam kuvezde mavi ışık veriyorlardı bugun oglen ziyaret saatin de bakalım ne diycekler tek dilegim bir an once iyilesmesi. O kadar zor biseyki anlatamam.
İyi olacak annesi biraz daha sabır

Canım pazartesi tam netleşek ama ya 15 inde ya da 18 inde olacak inşAllah
Ay canm az kalmış dogumuna.ins hepimiz sağlıkla kavusuruz.ikizlerin bakımı cok zor senin ailen yanında neyse ki.benim cevremde cok ikiz var biz de genetik.hatta bi kuzenim iki defa ikiz dogum yaptı.dr bi daha gebelik düşünürsen yine ikiz olur demiş.

Ay canm az kalmış dogumuna.ins hepimiz sağlıkla kavusuruz.ikizlerin bakımı cok zor senin ailen yanında neyse ki.benim cevremde cok ikiz var biz de genetik.hatta bi kuzenim iki defa ikiz dogum yaptı.dr bi daha gebelik düşünürsen yine ikiz olur demiş.

çok tatlı ya keşke benimki de ikiz olsaydı :)

Sagol canim insallah, sizde saglikla atlatin. Sancim vardi ama normal ikinma olmadi bende eger o olsaydı ebeler karnima bastirmiycakti bide dogumdan sonra dr vajinan cok kucuk dar eger bu cocuk normal vaktinde gelseydi normal dogum yapamazdin dedi. Ikinma kendiliginden gelmediği icin benim ikinmam yeterli olmadi bebegi itmeye ilk dogum bide bilgi yok. Ebe var gücüyle bastırdı oyle dogdu yani. Ama mucizevi bisey dogurdum dr dikiş atti 10 dk falan sürdü diyelim sonra kalktim ayakta durabiliyorum yuruyebiliyorum o anlamda iyi.
Buna şükür canm :) hemen toparlarsiniz umarm . Küçük bebekler kendini itemiyo ya güçsüz olduklarından onunda etkisi var bide ciddi ikinmayi bilmiyoruz nasl yapcaksak artk :))

Hastane çantamı sonunda tamamladım. Halaa pijama almamış olanlara örnek amaçlı resim koydum ben bunları aldım. Lohusa sepetinden aldığım pijamanın kumaşını çok beğendim. Beklemiyordum bu kadar iyi olmasını doğrusu. Çok incecik de değil.
Pijamalar M beden, sabahlık S beden

Eklentiler

• IMG_1132.PNG
    IMG_1132.PNG
    172,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_1196.PNG
    IMG_1196.PNG
    185,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_0544.PNG
    IMG_0544.PNG
    278,1 KB · Görüntüleme: 77
Back