2017 EKİM Anne adayları

Allah şifa versin canım, tez zamanda kavuşun inşallah oğluna, hayırlısıyla gelmiş gözünüz aydın

Kızlar bana dua edin Dr gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil verdim inşallah bı sorun cikmaz

Gebelik zehirlenmesi olsa bile erken teşhis önemli sanırım haftan da ileri, seni ve bebişi etkilemesin de erkenden müdahale daha iyi olur, habersiz bırakma bizi.

@Medusa85 Gözünüz aydın tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine

selam kızlar.
nurblc canım hayırlı olsun. geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.

bizimde bugün kontrolümüz vardı. artık her cuma nst ye giriyorum. her hafta kontrol var. kan ve idrar tahlili verdik. şekerimizi tekrar ölçtürdük herşey yolunda çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok az kaldı :)

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Durumu iyi mi doktor ne diyor bebeğinle ilgili.

Hayırlı olsun canım bebeğin tez zamanda alıp evinede götürsün inşaallah çok şükür sağlık li bir şekilde ikinizde kurtulmussunuz hamdoldun

Kızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)

Gebelik zehirlenmesi çıkmadı cnm ama tansiyon sınırda 14 e9 sabah akşam ölç yükselirse hemen gel dedi salı günü tekrar çağırdı ben hiç anlamıyorum tansiyonumun yükseldiğini bende bı değişiklik yok neyse artık sabah akşam tansiyonumu olcturucem

İlaç veriyorlar mis 15 den yukarı çıkarsa doktor 145e 95 falan çıkarsa hemen gel dedi inşallah düzgün kahvaltı yapmadığım için o kadar yüksek çıkmıştır yarın sabah gidip olcturecegim bakalım kaç çıkacak

Bir arkadaşımızın daha böyle sıkıntısı vardı sanki, tansiyonu yükselse de kendinde bir sıkıntı hissetmiyordu. Her gün aynı saatte dinlenmiş bir şekilde ölçtürmeye çalış canım ihmal etme, inşallah yükselmez

Ben hala calisiyorum daha da calisicam 25 eylule kadar. Epey zorluyor bugun kim geldiyse ayyyy allah kurtarsin diye acirxasina bakti yuzume
Allah kurtarsın deyince de kendimi kötü hissediyorum yahu, sanki hapis cezası almışım da salıverileceğim günü bekliyormuş gibi tövbe tövbe

Ederim.cnm tabi ki limonlu su iç dediler başka napmak lazım ki

Kızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)
benn otursam olmuo kalksam olmuo modunda gidip geliyorum bide gitmeden şunu da hallet bunu da hallet modu var şirkettekilerde gün sayıyorum resmen çarş ayrılıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…