- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.381
7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Kızlar bana dua edin Dr gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil verdim inşallah bı sorun cikmaz
İdrarda protein cikmamissa korkma bence, sorun oldugunu sanmam.Bilmiyorum cnm bende de ödem var belki de risk almak istemiyordur Dr salı tekrar çağırdı beni idrarda da protein çıkmadı çok şükür
7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Hayırlı olsun canım bebeğin tez zamanda alıp evinede götürsün inşaallah çok şükür sağlık li bir şekilde ikinizde kurtulmussunuz hamdoldun7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Gebelik zehirlenmesi çıkmadı cnm ama tansiyon sınırda 14 e9 sabah akşam ölç yükselirse hemen gel dedi salı günü tekrar çağırdı ben hiç anlamıyorum tansiyonumun yükseldiğini bende bı değişiklik yok neyse artık sabah akşam tansiyonumu olcturucemAllah şifa versin canım, tez zamanda kavuşun inşallah oğluna, hayırlısıyla gelmiş gözünüz aydın
Gebelik zehirlenmesi olsa bile erken teşhis önemli sanırım haftan da ileri, seni ve bebişi etkilemesin de erkenden müdahale daha iyi olur, habersiz bırakma bizi.
@Medusa85 Gözünüz aydın tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine
Tansiyon da tehlikeli cnm Allah korusun oda bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor sağ sağlim kavuşsaydik evlatlarımızaİdrarda protein cikmamissa korkma bence, sorun oldugunu sanmam.
İlaç veriyorlar mis 15 den yukarı çıkarsa doktor 145e 95 falan çıkarsa hemen gel dedi inşallah düzgün kahvaltı yapmadığım için o kadar yüksek çıkmıştır yarın sabah gidip olcturecegim bakalım kaç çıkacakGeçmiş olsun canım. İnşaAllah öyle bir şey çıkmaz. Benim de kontrollerden birinde haftalık 1kg almış olarak çıktı. Hatta daha önce idrarda eser miktar da olsa protein çıkmıştı. Başka zaman başka hastanelerde tahlili yeniledim temiz çıktı.
Tansiyonunu sıksık takip etmen lazım. En yüksek sabah saatlerinde olurmuş. Aletin yoksa sabahları aynı saatte sağlık ocağında ölçtür. Yüksek çıkarsa 2saat sonra tekrar ölçtür. İnşaAllah gerek kalmaz
Ben hala calisiyorum daha da calisicam 25 eylule kadar. Epey zorluyor bugun kim geldiyse ayyyy allah kurtarsin diye acirxasina bakti yuzumeKızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)
Canim sen bir hafta erken mi ayrildin. Benim 15 eylül son. Bir haftam kaldi Ama cok zorlanıyorum artık.Kızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)
Bir arkadaşımızın daha böyle sıkıntısı vardı sanki, tansiyonu yükselse de kendinde bir sıkıntı hissetmiyordu. Her gün aynı saatte dinlenmiş bir şekilde ölçtürmeye çalış canım ihmal etme, inşallah yükselmezGebelik zehirlenmesi çıkmadı cnm ama tansiyon sınırda 14 e9 sabah akşam ölç yükselirse hemen gel dedi salı günü tekrar çağırdı ben hiç anlamıyorum tansiyonumun yükseldiğini bende bı değişiklik yok neyse artık sabah akşam tansiyonumu olcturucem
Allah kurtarsın deyince de kendimi kötü hissediyorum yahu, sanki hapis cezası almışım da salıverileceğim günü bekliyormuş gibi tövbe tövbeBen hala calisiyorum daha da calisicam 25 eylule kadar. Epey zorluyor bugun kim geldiyse ayyyy allah kurtarsin diye acirxasina bakti yuzume
Ederim.cnm tabi ki limonlu su iç dediler başka napmak lazım kiBir arkadaşımızın daha böyle sıkıntısı vardı sanki, tansiyonu yükselse de kendinde bir sıkıntı hissetmiyordu. Her gün aynı saatte dinlenmiş bir şekilde ölçtürmeye çalış canım ihmal etme, inşallah yükselmez
Allah kurtarsın deyince de kendimi kötü hissediyorum yahu, sanki hapis cezası almışım da salıverileceğim günü bekliyormuş gibi tövbe tövbe
benn otursam olmuo kalksam olmuo modunda gidip geliyorum bide gitmeden şunu da hallet bunu da hallet modu var şirkettekilerde gün sayıyorum resmen çarş ayrılıcam kısmetseKızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)
Dostacilisoyler canım kontrole gittinmi sen?
Kızlar bana dua edin Dr gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil verdim inşallah bı sorun cikmaz
şu Allah kurtarsın lafını da hiç sevmiyorum sanki işkence çekiyoruz da bir an önce kurtulalım diye bakıyoruzBen hala calisiyorum daha da calisicam 25 eylule kadar. Epey zorluyor bugun kim geldiyse ayyyy allah kurtarsin diye acirxasina bakti yuzume
suyu da ihmal etme sıvı eksikliği de tansiyonu yükseltirEderim.cnm tabi ki limonlu su iç dediler başka napmak lazım ki
Tansiyonunu takip et sabah akşam dedi cnm idrarda protein çıkmadı çok şükür ama tansiyon 14 e 9 sınırda işin kötü yanı ben tansiyonumun yükseldiğini anlamıyorumCanım çok geçmiş olsun. Son durumun ne?
Sağol cnm dikkat ederimsuyu da ihmal etme sıvı eksikliği de tansiyonu yükseltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?