2017 EKİM Anne adayları

Tansiyonunu takip et sabah akşam dedi cnm idrarda protein çıkmadı çok şükür ama tansiyon 14 e 9 sınırda işin kötü yanı ben tansiyonumun yükseldiğini anlamıyorum

Kendini daha iyi takip et canım bununla geçmiş olsun bol bol dinlen. İnsallah bi seferliktir tekrarlamaz

Canim sen bir hafta erken mi ayrildin. Benim 15 eylül son. Bir haftam kaldi Ama cok zorlanıyorum artık.
Evet canım. Rapor alicam yarın doktorumdan 10 günlük. Bugun dayanamadım artik aglayacaktim kaburga acısından o yuzden çıktım izne bende. 10 gun sonunda normal izne çıkarım dedim.

benn otursam olmuo kalksam olmuo modunda gidip geliyorum bide gitmeden şunu da hallet bunu da hallet modu var şirkettekilerde gün sayıyorum resmen çarş ayrılıcam kısmetse
Ayy Allaha şükür çalışma arkadaşım cok anlayışlı. Hep sen çık rapor al istersen hic gelme ben idare ederim dedi. Yoksa bende çıkamazdım. Kaburga acısından duramiyorum. Sen nasılsın

Kızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)
Ben çalışıyorum. 3 haftam var daha. İnşallah çalışabilirim. Doğum sonrasına aktarmak istiyorum çünkü öğretmenim. O zaman şubata kadar izinde olacağım. 1. Dönemi kapatmayı hedefliyorum. Şimdilik bir iyiyim bakalım.

7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün. inşallah en kısa zamanda oğlunu kucağına alırsın. normal doğummu yaptın

Canm eğer yasak yoksa cinsel ilişki doğumu tetikliyomus. Hatta meninin icinde bi şey rahim duvarını inceltip rahim açılmasına yardımcı oluyormuş. Hurma hem süt yapıyo hemde doğumu kolaylaştırıyor diyorlar. Egzersizler iyi gelirmiş YouTube da bi kaç video izlemistm kolay doğum için onun dışında bide sıcak duş rahmi gevsetr açılma olmasını saglarmis böyle duyumlarm var :) bebeğine de maşallah bu arada
Aa bunlarin hepsini dikkate alcam canim bide arastirayim valla uygularim bebegim de biraz daha büyüsün 38 39 u geçmez inşallah ozaman bile büyük bebek oluyo yeter:) teşekkür ederim canim

öyle bende duydum canm buyuk bebek iter kendini diyr oglumda iter bence zaten cok cok hareketli. Ama ben bebrk buyuk diye kolaya kaçıp sezeryana almalarindan cekiniyorum. Doktorada soylicem o anda inşallah saglik icin mecbur kalmadikca almayın beni ben zorlarim kendimi diye:)

Çok küçük oluyorlar ya cnm bide ilk bebeğim korkuyorum azıcık ele avuca gelirse kolay olur diye düşünüyorum :)
doğru canim ordada haklisin inşallah saglicakla normal kiloda gelir dogunca bi aya toparliyo bebekler zaten hem annelik tecrübeyle ve ic guduyle oluyo benimde ilk ama buyuklerinde destegi biraz tecrubesiyle hakkindan geliriz merak etme

Ayy Allaha şükür çalışma arkadaşım cok anlayışlı. Hep sen çık rapor al istersen hic gelme ben idare ederim dedi. Yoksa bende çıkamazdım. Kaburga acısından duramiyorum. Sen nasılsın
bebek mi baskı yapıo bnm kaburgamda bişey yok aşağıya çok baskı oluo bide masada çok oturup ayaklarımı sallarsam biraz şişiolar bide kasılmalar oluo die magnezyum kullanıyorum 2 tane rahim ağzım kısaldığı için 2 tane progestan onlsrda biraz zorluo sanırın

Bir arkadaşımızın daha böyle sıkıntısı vardı sanki, tansiyonu yükselse de kendinde bir sıkıntı hissetmiyordu. Her gün aynı saatte dinlenmiş bir şekilde ölçtürmeye çalış canım ihmal etme, inşallah yükselmez

Allah kurtarsın deyince de kendimi kötü hissediyorum yahu, sanki hapis cezası almışım da salıverileceğim günü bekliyormuş gibi tövbe tövbe:deli:
Aynen ya Allah kurtarsın ne demek. Korkutuyorlar bizi. İlk kez doğum yapacağız üstelik. Nasıl bir doğum bekliyor bizi ondan da haberimiz yok. Ama bu kadar zorsa insanlar 2. Bebeği düşünmezdi herhalde dimi. Hakkaten sanki hapisteyiz. Ben de sinir oluyorum bu lafa.

Kızlar bende artık doğum iznine çıkmış bulunuyorum. Masa başı oturmak eziyet oluyordu. Sizden çalışan varmı hala :)
Ben bugun 35+0 canim hâlâ calisiyorum oturmak banada cok agir zor geliyo ama sonraya aktarmak icin dayaniyorum. Bi hafta daha caliscam 15 eylulde ayrilcam sora yanacak 5 gün izin ayirmistim onu kullanip pesine son 3 hafta analiga ayrilcam. Ama cok ağır geliyo is artik maliyedeyim bende hep oturarak zaten geceden agrili uykusuz ama sora lazim olcak diye diyorum en kötü isten hastaneye gider dogururum yine bi hafta dayanirim:)

Sizin de bebişleriniz hıçkırıyor mu?
Evet hemde bayaa. O nefes alma alistirmalari gibi biseymis canim. Artik cigerler gelismeye basliyo ya dis dunyaya uyum saglamak icin oluyomus. Telaslanma :) hatta ben iyi iyi cigerler gelisio demekki diyom sorada uzun sürünce diyorum hani jizde olurya bebegimin bigazi acidi cigerleri söküldü diye üzülüyorum :)

Ben çalışıyorum ögretmenm bu hafta salı seminer başladı.önümüzdeki cuma izne ayrılacam doktor 1 hafta daha git yeterli dedi.artk kontrolüm haftada iki defa muhakkak nst ve tansiyon takibi yap dedi.ayrıca iğnemi sırt üstü yatarak yapyrm dedi hayır yan dön de yap dedi.bu kadar önemli mi sırt üstü yatmanak diye sordum.doktor su anda ultrason icin seni bu şekilde bekletmem bile dogru degil dedi.

Evet canım. Rapor alicam yarın doktorumdan 10 günlük. Bugun dayanamadım artik aglayacaktim kaburga acısından o yuzden çıktım izne bende. 10 gun sonunda normal izne çıkarım dedim.
Canm 32.haftdan sonra rapor alamyrsn direk dogum iznine sayıyorlar.yani ben böyle biliyorum.

Back