2017 EKİM Anne adayları

Aa bunlarin hepsini dikkate alcam canim bide arastirayim valla uygularim bebegim de biraz daha büyüsün 38 39 u geçmez inşallah ozaman bile büyük bebek oluyo yeter:) teşekkür ederim canim

öyle bende duydum canm buyuk bebek iter kendini diyr oglumda iter bence zaten cok cok hareketli. Ama ben bebrk buyuk diye kolaya kaçıp sezeryana almalarindan cekiniyorum. Doktorada soylicem o anda inşallah saglik icin mecbur kalmadikca almayın beni ben zorlarim kendimi diye:)

doğru canim ordada haklisin inşallah saglicakla normal kiloda gelir dogunca bi aya toparliyo bebekler zaten hem annelik tecrübeyle ve ic guduyle oluyo benimde ilk ama buyuklerinde destegi biraz tecrubesiyle hakkindan geliriz merak etme
Valla inan bisi diyemicem hastane değil ticarethane olmuş resmen. En ufak şeyde bir şeyi bahane edip sezeryana alıyorlar . İnslh olur doğumun 38de bnde 38de olsun istiyorum yuruyus yap dediler de bnm agrim çok oluyo :/

bebek mi baskı yapıo bnm kaburgamda bişey yok aşağıya çok baskı oluo bide masada çok oturup ayaklarımı sallarsam biraz şişiolar bide kasılmalar oluo die magnezyum kullanıyorum 2 tane rahim ağzım kısaldığı için 2 tane progestan onlsrda biraz zorluo sanırın
Benim oğlan bayram sonrasında cok hareketlendi. Hareketleri sırtıma ve kaburgalarima ağrı yapıyor. Ozellikle kaburgalarima.

Ben bugun 35+0 canim hâlâ calisiyorum oturmak banada cok agir zor geliyo ama sonraya aktarmak icin dayaniyorum. Bi hafta daha caliscam 15 eylulde ayrilcam sora yanacak 5 gün izin ayirmistim onu kullanip pesine son 3 hafta analiga ayrilcam. Ama cok ağır geliyo is artik maliyedeyim bende hep oturarak zaten geceden agrili uykusuz ama sora lazim olcak diye diyorum en kötü isten hastaneye gider dogururum yine bi hafta dayanirim:)
Rapor al canim sende. Ben rapor alicam yarin 10 gunluk. Rapor bitince izne çıkarım dedim

Ozel sektordeyim ben. Ay insallah bizde oyle degildir. Moralim bozuldu simdi
Özel sektörü bilmiyorum canım ama büyük ihtimal aynıdır. 5 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra izin ya da rapor alİrsan çalışamaz olduğunu düşünüyorlar çünkü 32 den sonra doğum izni başlıyor. Onu iyi araştır öyle kullan bence. Bir hafta bir haftadır doğumdan sonra :)

Valla inan bisi diyemicem hastane değil ticarethane olmuş resmen. En ufak şeyde bir şeyi bahane edip sezeryana alıyorlar . İnslh olur doğumun 38de bnde 38de olsun istiyorum yuruyus yap dediler de bnm agrim çok oluyo :/
Inşallah bakalim en saglikli ve olabildigin e erken gelsin inşallah. Cok az zaman kaldi burda güzel haberleri paylasirizz

Rapor al canim sende. Ben rapor alicam yarin 10 gunluk. Rapor bitince izne çıkarım dedim
Ama canim 32+0 da dogum öncesi 8 haftalik analik izni basladiya zaten calisabilir raporu ile işe devam edebiliyoz artik aldığımız raporlar sayilmiyo direk analik iznine cevrilip ondan düşüyor. O yuzden rapor hakki bitti artik

Inşallah bakalim en saglikli ve olabildigin e erken gelsin inşallah. Cok az zaman kaldi burda güzel haberleri paylasirizz

Ama canim 32+0 da dogum öncesi 8 haftalik analik izni basladiya zaten calisabilir raporu ile işe devam edebiliyoz artik aldığımız raporlar sayilmiyo direk analik iznine cevrilip ondan düşüyor. O yuzden rapor hakki bitti artik

Evet hemde bayaa. O nefes alma alistirmalari gibi biseymis canim. Artik cigerler gelismeye basliyo ya dis dunyaya uyum saglamak icin oluyomus. Telaslanma :) hatta ben iyi iyi cigerler gelisio demekki diyom sorada uzun sürünce diyorum hani jizde olurya bebegimin bigazi acidi cigerleri söküldü diye üzülüyorum :)
Ben de yoruluyor küçücük bedeni diye üzülüyorum. Hani su içince geçer ya bizde, sanki su içsem geçecekmiş gibi düşünüyorum :) Neyse nefes alıştırması demek ki. Sevindim.

Ben çalışıyorum ögretmenm bu hafta salı seminer başladı.önümüzdeki cuma izne ayrılacam doktor 1 hafta daha git yeterli dedi.artk kontrolüm haftada iki defa muhakkak nst ve tansiyon takibi yap dedi.ayrıca iğnemi sırt üstü yatarak yapyrm dedi hayır yan dön de yap dedi.bu kadar önemli mi sırt üstü yatmanak diye sordum.doktor su anda ultrason icin seni bu şekilde bekletmem bile dogru degil dedi.
Sen kaçıncı haftadasın? Ne güzel tam okul açılmadan ayrılıyorsun izne. Ben okul açılınca 2 hafta daha gideceğim.

Canım geçmiş olsun, limonlu su içmeni öneririm ödem toplamışsın muhtemelen hatta şöyle bir şişeye salatalık ve limon dilimleri koy ve iç fazla ödemde tansiyon yapıyor. Ve artık uzun yürüyüşler yapma. Allah şifa versin.
İnternetten araştırdım en az bı saat yürü diyor cnm dediğini yapacağım mutlaka

:) Bizim doğumlar da başlar eylül sonunda yavaş yavaş :) herkes doğurur guzl haberlere az kaldı ;)))

İnsallah her şey yolundadır. Hangi şikayetle gittin de doktorun öyle düşündü? Hakkınızda hayırlısı olsun
Randevum vardı cnm tansiyon la kilo fazla çıkınca öyle düşündü salı tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun

Aa bunlarin hepsini dikkate alcam canim bide arastirayim valla uygularim bebegim de biraz daha büyüsün 38 39 u geçmez inşallah ozaman bile büyük bebek oluyo yeter:) teşekkür ederim canim

öyle bende duydum canm buyuk bebek iter kendini diyr oglumda iter bence zaten cok cok hareketli. Ama ben bebrk buyuk diye kolaya kaçıp sezeryana almalarindan cekiniyorum. Doktorada soylicem o anda inşallah saglik icin mecbur kalmadikca almayın beni ben zorlarim kendimi diye:)

doğru canim ordada haklisin inşallah saglicakla normal kiloda gelir dogunca bi aya toparliyo bebekler zaten hem annelik tecrübeyle ve ic guduyle oluyo benimde ilk ama buyuklerinde destegi biraz tecrubesiyle hakkindan geliriz merak etme
Geliriz inşallah cnmsag sağlim kucagimiza alsaydık hayırlısıyla

Dün kontrole giderken apt. asansörü bozuktu. İnerken kıramp girdi sağ bacağıma. doktordan döndüm asansör halaa bozuk. Epi topu 4kat çıktım. Dinlendim hep ama Bugün pertim :( bacak kaslarımın ikisi de taş gibi kalkmıyor. Ağlicam artık yaaa :( :( :(

Back