2017 EKİM Anne adayları

İyi canım ya sağlıkla kavuşmuşlarya sevindim.. darısı bize inşAllah..
Bu arada diğer erken doğum yapan arkadaş vardı, nikini hatırlayamadım a ile başlıyordu. Durumları nasıl acaba?
kızlar benimde hep aklımda ama nickler öyle ksrışık ki hatırlayıp etiketleyemiyorum dur bi deniyim A Aysmll oldu mu acaba yoksa yabancı birini mi etiketlemiş oldum

7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Canım gözün aydın çok şükür ki sağ salim kavuştun bebeğine Allah sağlıklı analı babalı büyütsün inş Derya Hn
gözetiminde mi oldu doğumun

7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.

GöZün aydın canım inşallah hemen toparlar bebiş ve kavuşursunuz

Gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin bebeğine,size bağışlasın..Riskli dönemi geçtik hiç stres yapma sütun daha hızlı gelir...Bilinen şeyler belki ama incir çok güzel süt yapıyor şimdi tam da incir zamanı, ye ve su iç, Allahin izniyle en kısa zamanda bebeğin kucağına gelecek inşallah...

Kızlar el bileği ayak bileğimde bu aralar ağrılar başladı geceleri yatamıyorum bi türlü nefesim daralıo :( vücudum sanki iyice şişiyo Çok rahatsız oluyorum napıcam böyle bılmıorm

nurblc nurblc gözün aydın sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, dilerim en kısa zamanda kucağına alırsın. Doya doya koklayınca bebeğini hepsi geçecek inşaAllah :KK200:

Kızlar el bileği ayak bileğimde bu aralar ağrılar başladı geceleri yatamıyorum bi türlü nefesim daralıo :KK43: vücudum sanki iyice şişiyo Çok rahatsız oluyorum napıcam böyle bılmıorm
Benim 1 aydır el bileğimde be parmaklarımda ağrı var bol bol süt ürünleri tüket. Ben dayanamadım ortopediye randevu aldım.

İyi canım ya sağlıkla kavuşmuşlarya sevindim.. darısı bize inşAllah..
Bu arada diğer erken doğum yapan arkadaş vardı, nikini hatırlayamadım a ile başlıyordu. Durumları nasıl acaba?
A Aysmll diyorsun sanirim. Onunki hala kuvezde ama iyi masallah bugun gormeye gidecekti bende merak ediyorum

3 haftada 3 kilo almışım birde tansiyon 14 e 9 çıktı ondan cnm kilom da fazla vallahi korkmaya başladım
E bende cok fazla kilo aliuorum artik tartilmayi biraktim msela doktorum tartmiyor zaten.... tansiyon konusunda bisi diyemem ama kiloya kalmissa bende kesin gebelik zehirlenmesi olmusumdur:)

Arkadassim 1 ayda 12 kilo almisti, dusun, insan 1 ay cikolatayla beslense alamaz o kiloyu demekki aldigi kilo degil odem...

E bende cok fazla kilo aliuorum artik tartilmayi biraktim msela doktorum tartmiyor zaten.... tansiyon konusunda bisi diyemem ama kiloya kalmissa bende kesin gebelik zehirlenmesi olmusumdur:)

Arkadassim 1 ayda 12 kilo almisti, dusun, insan 1 ay cikolatayla beslense alamaz o kiloyu demekki aldigi kilo degil odem...
Bilmiyorum cnm bende de ödem var belki de risk almak istemiyordur Dr salı tekrar çağırdı beni idrarda da protein çıkmadı çok şükür

Kızlar bana dua edin Dr gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil verdim inşallah bı sorun cikmaz
Geçmiş olsun canım. İnşaAllah öyle bir şey çıkmaz. Benim de kontrollerden birinde haftalık 1kg almış olarak çıktı. Hatta daha önce idrarda eser miktar da olsa protein çıkmıştı. Başka zaman başka hastanelerde tahlili yeniledim temiz çıktı.
Tansiyonunu sıksık takip etmen lazım. En yüksek sabah saatlerinde olurmuş. Aletin yoksa sabahları aynı saatte sağlık ocağında ölçtür. Yüksek çıkarsa 2saat sonra tekrar ölçtür. İnşaAllah gerek kalmaz

Back