2017 EKİM Anne adayları

7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
MaşaAllah sanada bebeğine de canım. Çok şükür kurtuldunuz öyle bak duruma. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde taburcu olup evinize dönmeyi nasip etsin. Normal mi oldu sezaryen mi. ?

7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Hayırlı olsun canm.ins kısa surede bebisini alıp evine dönersin.dualarmzdasn.

nurblc nurblc bebişim kilosu gayet iyi cnm hemencecik kilo alır inşallah solunumunda da sıkıntı çıkmazsa hemen verirler kucağına sütun onun için çok değerli rabbim bebisinle sana güzel bir ömür nasip etsin inşallah hemencecik taburcu olur doya doya koklarsin oglusunu

Hayirli olsun canim. Insallah en kisa surede oglunda kuvezden cikip evinize donersiniz. Uzulme Ciger gelistiricide yapildiysa cabuk toparlar Allahin izniyle kendini. Hem uzuntu sutunude bebeginide etkiler. Guzel dusun guzel olsun canim

Canım gözün aydın en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

nurblc nurblc bebişim kilosu gayet iyi cnm hemencecik kilo alır inşallah solunumunda da sıkıntı çıkmazsa hemen verirler kucağına sütun onun için çok değerli rabbim bebisinle sana güzel bir ömür nasip etsin inşallah hemencecik taburcu olur doya doya koklarsin oglusunu
Insallah canım Allah razi olsun. Sutum hic gelmiyo bakalım bide sutum gelse rahatliycam

Insallah canım Allah razi olsun. Sutum hic gelmiyo bakalım bide sutum gelse rahatliycam
Süt çayı
Rezene ve komposto iç bol bol
Ilık havlu ile masaj yap
Sık sık sağma işlemini yap kısa zamanda gelir inşallah

Çok sevindim canım. Gözün aydın. Merak etme kilosu iyi. Çok fazla kalmaz küvezde. Kavuşursun oğluşuna.

Bir ekim bebesi daha merakina yenik dusup eylul bebesi oldu he:) medusa da dogurdu:) hayirlisiyla kuvezden ciksinlar da emzirmeye baslayabilin insallah hepiniz. Masallah kilosu filan gayet iyi dogmus.rabbim yardim edecektir

Yenidunya3 Yenidunya3 saol canım :)) öyle normal bi markette gormusdum almisdim bilindik bi market değildi ama her markette var canım.
Ben yanlışlıkla aldım 2-5 kg arası almam lazımdı. Bu daha ufak tam uyar ilk günlerde herhalde.
Benim aldığımda bu.
Belki prematüre bebekler icindir bu
Seninki benim bebelere daha iyi olurmuş sanki :) neyse artık idare ederim

Bir ekim bebesi daha merakina yenik dusup eylul bebesi oldu he:) medusa da dogurdu:) hayirlisiyla kuvezden ciksinlar da emzirmeye baslayabilin insallah hepiniz. Masallah kilosu filan gayet iyi dogmus.rabbim yardim edecektir
Aynen oyle canım :) hayırlısı buymuş Allah sağlık versin biraz geç kavuscaz ama napalim geç olsun güç olmasin diyorum

Canımmm gözünüz aydın olsun. Küvezde çok kalmaz Allahın izniyle en fazla 1 hafta ayrı olacaksın. O zamana kadar sen toparlan, sütün bol olsun inşAllah..kilosuda gayet iyi. Sağlıkla büyütün canım..
Aaa odamı doğurdu?? Yazmadı hiç. Nasıllarmış peki?

Canımmm gözünüz aydın olsun. Küvezde çok kalmaz Allahın izniyle en fazla 1 hafta ayrı olacaksın. O zamana kadar sen toparlan, sütün bol olsun inşAllah..kilosuda gayet iyi. Sağlıkla büyütün canım..

Aaa odamı doğurdu?? Yazmadı hiç. Nasıllarmış peki?
Ozelden gorustuk biz epey zor bir dogumu oldu bebek kuvezde 2200 gr dogdu o da iyi ama masallah daha da iyi olacaklar. Kendini hala toparlamayadi kendini toparlayinca yaaar buraya da

Ozelden gorustuk biz epey zor bir dogumu oldu bebek kuvezde 2200 gr dogdu o da iyi ama masallah daha da iyi olacaklar. Kendini hala toparlamayadi kendini toparlayinca yaaar buraya da
İyi canım ya sağlıkla kavuşmuşlarya sevindim.. darısı bize inşAllah..
Bu arada diğer erken doğum yapan arkadaş vardı, nikini hatırlayamadım a ile başlıyordu. Durumları nasıl acaba?

:) maşallah ikinize de canım hayırla sağlıkla tez vakitte kucakla inşallah evladını nekdr kalacağı belli mi kısa bi süre durur heralde değil mi bu ekim bebekleri ne aceleci çıktı böyle yazı kaçırmadan gelelim diyolar heralde

Back