2017 EKİM Anne adayları

Gunaydin herkese. Benimde kasintim yok ama akintim yesile donuk renkte dr mantar demisti 7gun fitil kullandim gecmedi 2 tane daha 3 gunde 1 kullanmam icin verdi. Tam iyi oluyodumki bayrama gidince tekrarladi:KK43: hamileligin son donemlerinde hormonlara bagli inatci olabiliyormus ama doguma kadar gecmezse normal dogum yapmk bebege riskli diye sezeryana alınıyormuş. Insallah gecer yaa. Mantara etkili cozum bilen varsa tavsiyelere açığım
benım doktorum son muayenede mantar var dedi hatta ilaç vermesemde olur dedi ama kaısntı sneı rahatsız edıyorsa vereyım dedı bebege zararı var mı dedım hayır dedı ve benım normal dogu olacak inşallah şimdilik oyle görunuyor. doktor bebege gecer dıye bır şey soylemedı mantar yuzunden de sezeryana alınacagını sanmıyorum tabı bahane edılemzse

Kızlar gece karnimda çok ağrım oluyor karnim sertleşiyor sanki gaz sancısı mı idrak edemiyorum artık :KK43: durmadan lavobaya gidiyorum sabaha karşı geçiyor çok şükür cuma randevum var birde nst ye girenler sırt üstü mü yatıyorsunuz ben öyle yatınca nefes alamıyorum ilk kez cuma günü gireceğim de
ben yan yatıyorum sırt ustu yatıyorum yan olursa sola yatırıyrlar

Senin kontrolun nasil gecti cnm. Benimde agrilar nedeniyle yarin gitcem normalde 16sinda gel demisti

Dun gittim canim. Yine sanci vardi o yüzden adalati kesmedi. 34. Haftada keselim ilaca ragmen sanci var dogar sonra riske atmayalim dedi. Haftaya insallah ilaci kesecek diye bekliyorum. Insallah senden guzel haberler alırız.

Ayy kızlar benimde moralim bozuldu:KK43: şimdi natye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.

benım doktorum son muayenede mantar var dedi hatta ilaç vermesemde olur dedi ama kaısntı sneı rahatsız edıyorsa vereyım dedı bebege zararı var mı dedım hayır dedı ve benım normal dogu olacak inşallah şimdilik oyle görunuyor. doktor bebege gecer dıye bır şey soylemedı mantar yuzunden de sezeryana alınacagını sanmıyorum tabı bahane edılemzse
Senin hafif demekki canim mantar benim öncesinde farkedilmedigi icin cunku kasinti vs yoktu bende bilemedim ilerledi. 2 kere fitil kullanmama ragmen gecmedi bi tanidigim o yuzden sezeryan olmak zorunda kaldi. Dogumda bebegin agzina gozune fln gelirse enfeksiyon kapiyormus riakli demisler. Benim drmda normal olur demisti ama mantarin gecegini dusunmustur diye dusunuyorum. Insallah gecer de normal dogum olur tabi 2mizinde

Dun gittim canim. Yine sanci vardi o yüzden adalati kesmedi. 34. Haftada keselim ilaca ragmen sanci var dogar sonra riske atmayalim dedi. Haftaya insallah ilaci kesecek diye bekliyorum. Insallah senden guzel haberler alırız.
Amin canim insallah. Sancin kac cikiyorki. Bu sefer benimde sanci cikar sanirim iyi degilim bugunler. Aksamdan beride karnim tas gibi. Insallah saglikla kucagimiza alalim bebislermizi

Ayy kızlar benimde moralim bozuldu:KK43: şimdi natye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.
Neden o kadar erken aliyorki. Kizin kilosu iyi o halde. Cani icinde olsunda canim benim yegenimde o kiloda dogdu simdi masallahi var. Sen o gune kadar iyi beslen faceye bi grupta birisi bi su bardagi sut keci boynuzu pekmezi ceviz badem muz ve vanilyali dondurmayi brenderda karistirip icmis haftada 3 gun yarim kilo almis bebek dene istersen sende. Ben denemedim.

Yani suları azalır falan filan dedi. Tam açıklama yapmadı sanki. Bende muallakta kaldım. Doğum ve bu kontroller hepsine 3000 dedi. Yani maddi yi geçtim ama o kadar para verip sorularına cevap alamamak canını sıkıyo adamın. Ne kağıt verdi ne bişi. En azından net kilo değerlerini görürdüm

4 e raziyim ben canim ama daha cok gecerse kendime guvenmiyorum 40 haftayi görür doldurursa gecer dedi doktor. Inşallah mecbur kalmam sezeryan icin. Iste diyorum simdi yapabileceğim bisey varsa yapayım Tosun oglum benim yaa
Bende isterim vallahi 4 kilo doğurmak ama doktor normal kiloda kilolu bir bebek değil dedi

Kızlar ben yine hastanedeyim. Sevinmistim taburcu oldum diye ama gece bu seferde suyum gelmeye başladı ve yine hastanede yatıyorum kafayi yiycem artık. Maddi manevi bu durum bizi cok sarstı. Tek dilegim sağlıkla bebegime kavuşmak. Bu durumda cok fazla daha yol kat edemiycez her an dogurabilirim
ayy kuzum çok yıprandınız Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah Allah yardımcınız olsunn

Kızlar ben iki gün önce gittim kilosu 2550 di. Az mi ya.
İyi değil mi?

Sivbay Sivbay Kelebenkk Kelebenkk maşallah kızlar ne yiyip ne iciyorsunuz :)) normal doğum diye sartlandirmayin yine de kendinizi hayırlısı neyse o olsun.

Valla canım inanır mısın hiç dikkat etmiyorum öyle süt içeyim peynir yiyeyim falan en son bi hafta önce peynir yemişimdir heralde..:) yapı meselesi sanırım baya iri yarıyım çünkü..:KK53:

Ya canım ben zayıf doğmuşum 3.300 ama sonradan şiştim boyumuz aynı ama ben 100 küsürlerdeyim..:olamaz: :oha:

Kuzenimin eşi 4 kg ile normal doğum yaptı benden de zayıftı hatta biz de yapılıyız ya yaparız Allahın izniyle inşallah..:dua: benim doktorum çok zora kalmadan sezeryana almıyo sana da öylesi denk gelir umarım.. bebislerimiz sağlıkla gelsinler de gerisi çok önemli değil..:anne:
amin canim inşallah tabi boya gore falan deil ama kemik yapisi etkiliyo Allah dagina gore kis verir sagliklica aliriz allahin izniyle

Bende isterim vallahi 4 kilo doğurmak ama doktor normal kiloda kilolu bir bebek değil dedi
napcan canim kilolu olupta dogunca alsin:) dogmasi kolay olsun. Yoksa zayif sisman saglik en onemlisi ama iste o dogum olayi

Ah şu akıntı. Sürekli dağılmayan peçetelerden koyuyorum yoksa baş edilmiyor. Hormonlardan dolayı bu dönemde artış olurmuş tabi enfeksiyon ve amniyondan ayırt etmek lazım.

Ben de peçete koyup her tuvalette değiştiriyordum, sanırım gebelikte yaşadığım bu 3. enfeksiyon. Bugün gebe okulunda bahsettik, çamaşırını degiştir her ıslandığında, peçete veya günlük ped kullanma, duşu da ayakta al dedi ebe. Ben kayıp düşmeyeyim diye oturarak yıkanıyordum. Bir de bunları deneyeceğim.:işsiz:

Gunaydin herkese. Benimde kasintim yok ama akintim yesile donuk renkte dr mantar demisti 7gun fitil kullandim gecmedi 2 tane daha 3 gunde 1 kullanmam icin verdi. Tam iyi oluyodumki bayrama gidince tekrarladi:KK43: hamileligin son donemlerinde hormonlara bagli inatci olabiliyormus ama doguma kadar gecmezse normal dogum yapmk bebege riskli diye sezeryana alınıyormuş. Insallah gecer yaa. Mantara etkili cozum bilen varsa tavsiyelere açığım

Ebe, enfeksiyonunuz varsa kesi yapılacak yerde dikiş tutmuyor sezaryana yönlendirilebilirsiniz dedi. İlaçlarımı kullanacağım, bol su içmek, sık çamaşır değiştirmek, bir de ayakta duş almayı deneyeceğim bakalım umarım tekrarlamaz.

günaydın kızlar. bugün işe çok zor geldim. yataktan kalktım vajinamda acaip bi baskı vardı kasık ağrısıyla beraber. biraz daha uzandım sancının geçmesini bekledim. daha hiç bişeyim hazır değil çok korktum :KK43:

kızlar birde siz nasıl besleniyorsunuz. bugün eşim bana kızdı hiç ceviz badem fındık fıstık yemiyorsun diye. benim de hiç canım istemiyor. sadece kaşar peyniri, muz, armut, süt ve yumurta yiyorum, tabi birde et var. omegayı da çok oldu bırakalı. sizce hata mı ediyorm.

Gözünün önünde bir yerlere koymayı denesen canım? Ben görmesem ceviz aklıma gelmez, muz ceviz süt tüketiyorum bir öğünde, balık sezonu da açıldı, biraz tüketsen ihtiyaç kalmaz bence omegaya

Kızlar gece karnimda çok ağrım oluyor karnim sertleşiyor sanki gaz sancısı mı idrak edemiyorum artık :KK43: durmadan lavobaya gidiyorum sabaha karşı geçiyor çok şükür cuma randevum var birde nst ye girenler sırt üstü mü yatıyorsunuz ben öyle yatınca nefes alamıyorum ilk kez cuma günü gireceğim de

Ben dün girdim ilk defa, sola yattım rahat oldu, sırt üstü ben de uzun süre yatamıyorum

Kizlaar merabalar. Bugun bebegim 34+5 ama ulturasonda 3 hafyaya yakim önden gidiyo . Bugün tam 3kg çıktı kilosu. Normal doğum olsun cok istiyom ama doktor 38 gibi dogarda 4 civari olur ama gününü doldurur daha durursa 4bucuk olur belki geçer dedi. Vitamini bi suredir kesmistim zatrn simdi biraz yeme icmeye daha dikkatli olmaya calisicam 38 de gelir inşallah erken gelmesi icin zarar vermeden yapabileceğim bisey varmi acava bol hurma falanda ters tepki yapar mi. Varmi benim gibi olanınız ve ya sunu yapabilirsin dediğiniz bisey arastirayim bii

Ebe 37. haftadan sonra hurmaya başlayın, bol yürüyüş yapın bir de korunmasız cinsel ilişkiye girin dedi:KK48:

Kızlar ben yine hastanedeyim. Sevinmistim taburcu oldum diye ama gece bu seferde suyum gelmeye başladı ve yine hastanede yatıyorum kafayi yiycem artık. Maddi manevi bu durum bizi cok sarstı. Tek dilegim sağlıkla bebegime kavuşmak. Bu durumda cok fazla daha yol kat edemiycez her an dogurabilirim

Varsın sağlıkla gelsin canım, çok geçmiş olsun sana da, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlaar merabalar. Bugun bebegim 34+5 ama ulturasonda 3 hafyaya yakim önden gidiyo . Bugün tam 3kg çıktı kilosu. Normal doğum olsun cok istiyom ama doktor 38 gibi dogarda 4 civari olur ama gününü doldurur daha durursa 4bucuk olur belki geçer dedi. Vitamini bi suredir kesmistim zatrn simdi biraz yeme icmeye daha dikkatli olmaya calisicam 38 de gelir inşallah erken gelmesi icin zarar vermeden yapabileceğim bisey varmi acava bol hurma falanda ters tepki yapar mi. Varmi benim gibi olanınız ve ya sunu yapabilirsin dediğiniz bisey arastirayim bii
Canm eğer yasak yoksa cinsel ilişki doğumu tetikliyomus. Hatta meninin icinde bi şey rahim duvarını inceltip rahim açılmasına yardımcı oluyormuş. Hurma hem süt yapıyo hemde doğumu kolaylaştırıyor diyorlar. Egzersizler iyi gelirmiş YouTube da bi kaç video izlemistm kolay doğum için onun dışında bide sıcak duş rahmi gevsetr açılma olmasını saglarmis böyle duyumlarm var :) bebeğine de maşallah bu arada

Back