2017 EKİM Anne adayları

amin canim inşallah tabi boya gore falan deil ama kemik yapisi etkiliyo Allah dagina gore kis verir sagliklica aliriz allahin /QUOTE]

Canım eşimin yengesiyle konuştum iri bebek daha kolay doğar dedi niye ne alaka dedim.. o kendini iter güçlü olduğu için kolay çıkar dedi.. inşallah öyledir ya yılların tecrübesi büyükler boşa konuşmaz diye düşünüyorum..:)

Ayy kızlar benimde moralim bozuldu:KK43: şimdi natye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.
Canm merak etme sağlıklı olsunlar da kilo alırlar. İkiz eşlerinden biri hep küçük olur nedense ama sonra gelişimleri aynı oluyo :) Allahım hayırlı doğumlar versin 18inde artık erken olmuyo yani 37 bitmiş olur sıkma canını ;)

Arkadaşlar ben de gittim doktora bugün Baş 35+3 bacak ve karın 33+3 çıktı bugüne kadar hepsi haftasına göre uyumluydu. Bu sefer böyle bir sıkıntı oldu.Başa göre bacak ve karın geride çıktı. Kilo 2220 çıktı. Bu konularda Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar ben de gittim doktora bugün Baş 35+3 bacak ve karın 33+3 çıktı bugüne kadar hepsi haftasına göre uyumluydu. Bu sefer böyle bir sıkıntı oldu.Başa göre bacak ve karın geride çıktı. Kilo 2220 çıktı. Bu konularda Bilgisi olan var mı?
Durusu ile alakalı olarak ölçümler farklılık gösterebiliyor . Bide haftamiz buyudu artk yani çokta doğru ölçümler olduğu söylenemez zaten ortama veriliyor ;)

Karin bende de geride cikiyor doktor bu donem 3 haftaya kdr geri ve ileri olmasi normal dedi ben iki doktora gidiyorum ikiside ayni seyi soyledi

Karin bende de geride cikiyor doktor bu donem 3 haftaya kdr geri ve ileri olmasi normal dedi ben iki doktora gidiyorum ikiside ayni seyi soyledi
Benim korkum beslenemiyor mu acaba? Ben de şeker sınırda çıkmıştı protein ağırlıklı diyette yapıyorum. Yediğim içtiğimle mi alakalı acaba?

Benim korkum beslenemiyor mu acaba? Ben de şeker sınırda çıkmıştı protein ağırlıklı diyette yapıyorum. Yediğim içtiğimle mi alakalı acaba?
bebegin vucut yapisi inceyse ne kdr cok yesenizde o degil siz kilo alirsiniz doktor bana yapisal birsey her bebek ayni degil demisti bende protein agirlikli besleniyorum doktor tavsiye etti bunuda

Kızlar cidden bu bebeklerin gelişimi yeme içmeye bakmıyor açıkcası. Herşeyi yedim, içtim ama bu sefer zayıf olacaklar ve sanırım bana çekecekler :) kızımda da aynı şekilde beslendim o 3800 doğmuştu ve babaya çekti. O yüzden moralimi bozmayacağım tek duam gelişimleri iyi olup beraberce çıkıp evimize gitmek. Hastanede küvezde bırakıp gitmeyim istiyorum. Tabii rabbimin takdiri. Şükür bugünlere geldik.

amin canim inşallah tabi boya gore falan deil ama kemik yapisi etkiliyo Allah dagina gore kis verir sagliklica aliriz allahin izniyle

napcan canim kilolu olupta dogunca alsin:) dogmasi kolay olsun. Yoksa zayif sisman saglik en onemlisi ama iste o dogum olayi
Çok küçük oluyorlar ya cnm bide ilk bebeğim korkuyorum azıcık ele avuca gelirse kolay olur diye düşünüyorum :)

Kızlar cidden bu bebeklerin gelişimi yeme içmeye bakmıyor açıkcası. Herşeyi yedim, içtim ama bu sefer zayıf olacaklar ve sanırım bana çekecekler :) kızımda da aynı şekilde beslendim o 3800 doğmuştu ve babaya çekti. O yüzden moralimi bozmayacağım tek duam gelişimleri iyi olup beraberce çıkıp evimize gitmek. Hastanede küvezde bırakıp gitmeyim istiyorum. Tabii rabbimin takdiri. Şükür bugünlere geldik.
ikizleri ztn okdr tombul doğuranlar nadirdir canım ya bak çok şükür tehlikeli dönemleri geçtin imşallah sağlıkla kucaklarsın bebişleri yoğun bi tempo seni beklio 3 çocukla hazırla kendini ;)

Bak işte diyorum eskiler bişey biliyo illaki..:) Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah canım ..
Bnde snin gbi dusunuyorm bazen çok saçma batıl şeyler turetmis oluyorlar ama cidden söyledikleri bi çok şeyin de aslı oluyo yani :) yaşamış gormusler sonuçta . Allahım herkese guzl doğumlar nasp etsn.

Nasil bi koku oluyo neye benziyo kokusu iste bunu bilemiyorum :KK43:
Akıntı daha çok beyaz sut kesiği gibi oluyor canım. Kaşıntı sızlama bazen idrar yaparken yanma.
Yıllarca mantardan çektim
Fitil verdi gecen ay Dr tek seferlik kullandım.
İnşallah mantar değil basit bi akıntı falandir çünkü mantar gercekden çok zorr

Kızlar benim ikinci doğumum bir kızım var şimdide oğlum olucak inşallah.doktorla konuşurken tüpler için bir düşüncen var mı dedi .bende düşünmedim hiç dedim eşinle görüş bağlamaya niyetin varsa doğuma kadar karar ver dedi.3. Çocuğu istemiyorum aslında hem hayat şartları hem hamilelik zorladı bu sefer iki çocukla nasıl bir hamilelik geçiririm bilmiyorum.büyükler duyarsa annem k.v kesin karşı çıkarlar.eşimle görüşmedim daha ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda

Back