2017 EKİM Anne adayları

Wynonna Wynonna bu arada yeni duyumlar aldım etlik Zübeyde hanımla ilgili. başhekim prenses odası diye bi oda yaptırmış. siyasi tanıdıkları içinmiş sanırım. özel hastanelerdeki odalara bin basarmış. süslemeleri falan kendileri yapıyormuş. ama tabi bize vermezler o odayı :)
Vay be prenses odasi bide :) sen yine ayarladin ozel oda olsun o bile iyi esinde yaninda olur hic degilse rahat gecirirsin dogumu:)

Vallahi ben normalde iki öğün yerim sırf düşük kilolu doğmasını diye 3 öğün yiyorum napıyim vallahi yapacak birşey yok en az 3 kilo doğsun cabasindayim :) inşallah yediklerim yariyodur
Canım ben önce takıyordum kilolarını ama artık sorun etmiyorum. Zaten son düzlüğe girdim. Tekler büyük ihtimal 3 ve üstü doğuyor, sıkıntı olacağını sanmam. Kızım 3800 doğmuştu :))

Bugun kriyoya gitcem dermatolojide yaptiriyorum sence doktora ozellikle sormam gereken bisey var mi. Wynonna Wynonna
Bu virusu bastirmak icin dikkat etmem gereken seyler nedir diye sorabilirsin bana doktor bagisiklik sistemini guclu tutmak icin oneriler vermisti cunku ne kdr baskilarsan o kdr iyi bir daha olusmaz..hamilelik oldugundan dolayi ekstra vitamin kullanmak gerekirmi hani direnci saglayacak birseyler bide sirke olayini sor:) sirkeyle yikamak olusumu engelliyormuymus ben bunu sormamistim:)

Canım ben önce takıyordum kilolarını ama artık sorun etmiyorum. Zaten son düzlüğe girdim. Tekler büyük ihtimal 3 ve üstü doğuyor, sıkıntı olacağını sanmam. Kızım 3800 doğmuştu :))
Ohh maşallah normal doğum mu oldu darısı bnm kızıma azıcık ele avuca gelsin :)

Bence gece oluyosa normal biseydir anladikki bu gecelerde bi sorun var. Acaba tüm gün yoruluyosun da o yuzden yattigin zaman oyle mi hissediyosun canim. Ben hic nstye girmedim ama bazi doktorlar girmeden once ozellikle yan yat nstde diyomus sirt ustu yatmak zorunda degilsindir bence
beni de yan yatırıyolar sırt üstü yatınca ztn dolaşım tam sağlanamıo bence yan yatılmalı sırt üstü insanın beli de kopuo

Bu virusu bastirmak icin dikkat etmem gereken seyler nedir diye sorabilirsin bana doktor bagisiklik sistemini guclu tutmak icin oneriler vermisti cunku ne kdr baskilarsan o kdr iyi bir daha olusmaz..hamilelik oldugundan dolayi ekstra vitamin kullanmak gerekirmi hani direnci saglayacak birseyler bide sirke olayini sor:) sirkeyle yikamak olusumu engelliyormuymus ben bunu sormamistim:)

O internette yaziiyodu ya sirke ise yariyomus gercekten elma sirkesi ozellikle:)

Kizlaar merabalar. Bugun bebegim 34+5 ama ulturasonda 3 hafyaya yakim önden gidiyo . Bugün tam 3kg çıktı kilosu. Normal doğum olsun cok istiyom ama doktor 38 gibi dogarda 4 civari olur ama gününü doldurur daha durursa 4bucuk olur belki geçer dedi. Vitamini bi suredir kesmistim zatrn simdi biraz yeme icmeye daha dikkatli olmaya calisicam 38 de gelir inşallah erken gelmesi icin zarar vermeden yapabileceğim bisey varmi acava bol hurma falanda ters tepki yapar mi. Varmi benim gibi olanınız ve ya sunu yapabilirsin dediğiniz bisey arastirayim bii

Back