2017 EKİM Anne adayları

Akıntı daha çok beyaz sut kesiği gibi oluyor canım. Kaşıntı sızlama bazen idrar yaparken yanma.
Yıllarca mantardan çektim
Fitil verdi gecen ay Dr tek seferlik kullandım.
İnşallah mantar değil basit bi akıntı falandir çünkü mantar gercekden çok zorr
İdrar tahlili yaptr canm bnmde gecmeyen bi enfeksiyonum var :( malesf ağrı ve sancı yapiyo kasılma kaç gundur cekiyorum belki onun sebebide bu enfeksiyon . Onemse enfeksiyon varsa .

Kızlar benim ikinci doğumum bir kızım var şimdide oğlum olucak inşallah.doktorla konuşurken tüpler için bir düşüncen var mı dedi .bende düşünmedim hiç dedim eşinle görüş bağlamaya niyetin varsa doğuma kadar karar ver dedi.3. Çocuğu istemiyorum aslında hem hayat şartları hem hamilelik zorladı bu sefer iki çocukla nasıl bir hamilelik geçiririm bilmiyorum.büyükler duyarsa annem k.v kesin karşı çıkarlar.eşimle görüşmedim daha ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda
Farklı yöntemler deneseniz ne bilim ya belki fikriniz değişir 3 5 yıl sonra tekrar istersiniz .

Akıntı daha çok beyaz sut kesiği gibi oluyor canım. Kaşıntı sızlama bazen idrar yaparken yanma.
Yıllarca mantardan çektim
Fitil verdi gecen ay Dr tek seferlik kullandım.
İnşallah mantar değil basit bi akıntı falandir çünkü mantar gercekden çok zorr
ayy bende hamile kalmadan önce olmuştum felaket bişey gerçekten ben daha kaşıntı diil gıdıklanma gibi his olduğunds gitmiştim hemen fitile başladm ama yok fitil kullandığım halde ilerledi süt kesiği akıntı kaşıntı fitil bitince geçmişti şükürler olsun çok fena bişey yaa

İdrar tahlili yaptr canm bnmde gecmeyen bi enfeksiyonum var :KK43: malesf ağrı ve sancı yapiyo kasılma kaç gundur cekiyorum belki onun sebebide bu enfeksiyon . Onemse enfeksiyon varsa .
senin enfeksiyon geçti zannediypdum ben bana da doktor hiç tahlil yapmadı yaa sonlara da yaklaştık aslında bi tahlil istesem şikayetim yok diemi yapmıo ki

Kızlar benim ikinci doğumum bir kızım var şimdide oğlum olucak inşallah.doktorla konuşurken tüpler için bir düşüncen var mı dedi .bende düşünmedim hiç dedim eşinle görüş bağlamaya niyetin varsa doğuma kadar karar ver dedi.3. Çocuğu istemiyorum aslında hem hayat şartları hem hamilelik zorladı bu sefer iki çocukla nasıl bir hamilelik geçiririm bilmiyorum.büyükler duyarsa annem k.v kesin karşı çıkarlar.eşimle görüşmedim daha ama sizin düşünceleriniz neler bu konuda
ben dönüşü olmayan şekilde doğurganlığın durdurulmasına olumlu bakmıyırum farklı yöntemlerle korunmanızı tavsiye ederim daha ilk bebişim olcak 2 yıldr uğraşıyoruz sizin gibi başka çocuk düşümediğimde fikrim değişir mi bilemiyorum

senin enfeksiyon geçti zannediypdum ben bana da doktor hiç tahlil yapmadı yaa sonlara da yaklaştık aslında bi tahlil istesem şikayetim yok diemi yapmıo ki
Olabilir . Ama şikayetin yoksada yaptr bndede yok ağrı dışında onu da yalancı sancı sanıyorum kaç gundur :/ bnde hep geçti sanıyorum 26.haftadan beri bi turlu geçmedi malesf azalıp azalıp artıyor . Çünkü hc antibiyotik kullanmadm hep tek kullanımlık şase ve fitil verdi doktor :KK43: dün sağlık ocağındaki çok enfeksiyon var bunun tek şase ile geçmesi veya hafiflemesi çok zor dedi o yüzden de hastaneye sevk yaptı muhakkak antibiyotik versnler enfeksiyon ya bebeğe zarar verir yada erkenden doğurursun dedi ..

Olabilir . Ama şikayetin yoksada yaptr bndede yok ağrı dışında onu da yalancı sancı sanıyorum kaç gundur :/ bnde hep geçti sanıyorum 26.haftadan beri bi turlu geçmedi malesf azalıp azalıp artıyor . Çünkü hc antibiyotik kullanmadm hep tek kullanımlık şase ve fitil verdi doktor :KK43: dün sağlık ocağındaki çok enfeksiyon var bunun tek şase ile geçmesi veya hafiflemesi çok zor dedi o yüzden de hastaneye sevk yaptı muhakkak antibiyotik versnler enfeksiyon ya bebeğe zarar verir yada erkenden doğurursun dedi ..

Hala mi vermedi antibiyotik. Sende de ne doktor varmis be anam:)

Herkese günaydın:) çok şükür bugün uyudum biraz keyfim yerine geldi :)

Dün banada sordu canım ama ben istemediğimi söyledim. Farklı şekilde korunuruz artık. Korunmasakta zaten olmuyor :)) o yüzden çok takılmadım bu konuya :)

Ben bu yazıya denk geldim, drumla henüz konuşmadım ama bu yönteme sıcak bakıyorum. Kalıcı bir kontrol yöntemi henüz düşünmüyorum, nasipse ilk bebek olacak çünkü

https://kafasikarisikbiranne.com/20...gum-kontrolu-guvenli-ve-keyifli-cinsel-yasam/

Canm baska gebelik icin ciddi anlamda bi rahatsızlığın yoksa dinen baglattrmak uygun degil.yani senin ciddi saglk sorunun varsa hayati tehlike varsa 3.gebelik icin o zaman baglattrmak uygun.vücudun bi özelliğini yok ettirmek dinimizde uygun degil.tani sen bilirsin ben böyle biliyorum.

ayy bende hamile kalmadan önce olmuştum felaket bişey gerçekten ben daha kaşıntı diil gıdıklanma gibi his olduğunds gitmiştim hemen fitile başladm ama yok fitil kullandığım halde ilerledi süt kesiği akıntı kaşıntı fitil bitince geçmişti şükürler olsun çok fena bişey yaa
İdrar tahlili yaptr canm bnmde gecmeyen bi enfeksiyonum var :KK43: malesf ağrı ve sancı yapiyo kasılma kaç gundur cekiyorum belki onun sebebide bu enfeksiyon . Onemse enfeksiyon varsa .
Idrar yolunda enfeksiyonum var ama bu mantar daha bi baska kizlar. Bas belasi bi turlu bitmek bilmiyor.
Fitil ilac krem her halti denedimde gecmiyor. Bir kac ay sonra yeniden oluyorum.Agliyordum onceden. Tecrubeliler normal dogumla kurtulirsun hastaliktan diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum.

Farklı yöntemler deneseniz ne bilim ya belki fikriniz değişir 3 5 yıl sonra tekrar istersiniz .

ben dönüşü olmayan şekilde doğurganlığın durdurulmasına olumlu bakmıyırum farklı yöntemlerle korunmanızı tavsiye ederim daha ilk bebişim olcak 2 yıldr uğraşıyoruz sizin gibi başka çocuk düşümediğimde fikrim değişir mi bilemiyorum

Ben bu yazıya denk geldim, drumla henüz konuşmadım ama bu yönteme sıcak bakıyorum. Kalıcı bir kontrol yöntemi henüz düşünmüyorum, nasipse ilk bebek olacak çünkü

https://kafasikarisikbiranne.com/20...gum-kontrolu-guvenli-ve-keyifli-cinsel-yasam/

Düzenli hap içmek biraz zor olabilir ve insan tereddütte kalabilir yan etki yapma ihtimali de yüksek
Benim rahim de şekil bozukluğu var doğumda anlaşılmıştı bebeklerin o yüzden dönemiyo ve mecburi sezeryan oluyorum bu sebepten spiral takamayız demişti doktorum
Başka rahatsızlığım yok ama zaten 30 yaşına geldim bana göre tek çocuk bile yeterli idi rabbim ikinciyi nasip etti ve inanirmisiniz bir kerede hamile kaldım aman bisey olmaz dedim tahmin bile etmedim.her seferinde önlem al aman dikkat demektense mantıklı geldi bilmiyorum bende tam

Saglik ocagina gittim kizlar ebe bikac sey soyledi sizinlede paylasiyim belki yararli olur.
Kesinlikle hastane cantana mama koy sutun hemen gelmeyebilir veya az gelebilir bebek beslenmezse sarilik olur sutun duzgun gelene kadar extra mama ver ama biberonla degil enjektorle dedi.
Sonra sutun gelince birak hemen mamayi dedi.
Iki hafta onceden gogus ucu kremine basla dedi marka olarak lanolin onerdi.
Gogus ucu icinde olanlara (benimki bazen oyle oluyor) cikarmak icin eczaneden 10luk enjektor alip ucunu kesip onunla cikartabilirsin dedi. Aldim bitane.
Bebegi eve getirince birkac gunlukken sadece bikere yika bidaha gobek bagi dusene kadar yikama sularda o kadar temiiz degil enfeksiyon kapmasin dedi.
Ve gobek bagindan sari veya yesil su gelirse iltihap demektir hemen cocuk doktoruna gotur dedi.
Gunde Bes kere cis bir kerede kaka yapiyorsa sutumuz yetiyor doyuyor demekmis.
Bebek yagi yerine zeytinyagi islak mendil yerine pamuk falan.
Tabi bu pamuk isi zor anca evde pamukla temizleyebiliriz islak mendil sart.
Bide bunlar disinda dogru emzirme falan bunlari biliyorduruz zaten cogumuz:21:

Selam kızlar sabahları mide için aç karnına pulcet yutuyorum yalnız bugun kafam o kadar dalgın ki kahvaltıdan 1 saat sonra vıtamın haplarını alayım derken tekrar mide ilacımı yuttum bişey olur mu sizce tırstım bian

Idrar yolunda enfeksiyonum var ama bu mantar daha bi baska kizlar. Bas belasi bi turlu bitmek bilmiyor.
Fitil ilac krem her halti denedimde gecmiyor. Bir kac ay sonra yeniden oluyorum.Agliyordum onceden. Tecrubeliler normal dogumla kurtulirsun hastaliktan diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Doğruymuş canm normal doğumdan sonra geçiyormuş ebe demişti bnada bn dedm bu enfeksiyon bi turlu gecmiyo ona bile doğurunca geçer dedi :))

Saglik ocagina gittim kizlar ebe bikac sey soyledi sizinlede paylasiyim belki yararli olur.
Kesinlikle hastane cantana mama koy sutun hemen gelmeyebilir veya az gelebilir bebek beslenmezse sarilik olur sutun duzgun gelene kadar extra mama ver ama biberonla degil enjektorle dedi.
Sonra sutun gelince birak hemen mamayi dedi.
Iki hafta onceden gogus ucu kremine basla dedi marka olarak lanolin onerdi.
Gogus ucu icinde olanlara (benimki bazen oyle oluyor) cikarmak icin eczaneden 10luk enjektor alip ucunu kesip onunla cikartabilirsin dedi. Aldim bitane.
Bebegi eve getirince birkac gunlukken sadece bikere yika bidaha gobek bagi dusene kadar yikama sularda o kadar temiiz degil enfeksiyon kapmasin dedi.
Ve gobek bagindan sari veya yesil su gelirse iltihap demektir hemen cocuk doktoruna gotur dedi.
Gunde Bes kere cis bir kerede kaka yapiyorsa sutumuz yetiyor doyuyor demekmis.
Bebek yagi yerine zeytinyagi islak mendil yerine pamuk falan.
Tabi bu pamuk isi zor anca evde pamukla temizleyebiliriz islak mendil sart.
Bide bunlar disinda dogru emzirme falan bunlari biliyorduruz zaten cogumuz:21:
Aynılarını banada dedi hatta biberon konusunda nasl olursa olsun kesinlikle verme enjektör ile ver ve önce emzir sonra ver ki senden emdigini sansin dedi :)

Bna ekstradan bide şey dedi kesinlikle doğumdan önce bi kan tahlili yaptr dusukse kanın kan verilir doğumda çok kan kaybedebilirsn dedi bnde dün gitmistm. Normal doğumda yüksek tansiyon da iyi olmazmis

Back