- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.721
Ha pardon canım :)) aklım fikrim doktora gitmekte :)Cnm bn dra demedim işe dedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha pardon canım :)) aklım fikrim doktora gitmekte :)Cnm bn dra demedim işe dedim :)
Direkt baktigimda sagda goruyorum ben yolk kesesiniCanim bakis acisina gore sagda mi yoksa karnimiza gore sagda mi? Ben de bakis acimiza göre o söylediklerini solda goruyorum.
Rica ederim canımZaten tek kullanimlik yani. Tesekkur ederim canim
Canım adet dönemin miydi normalde bu günler benimde adet sancısı gibi iki gündür adet tarihim yakalştı dye sanırım bikaç ay böyle adet zamanı gelince ağrı oluyormuşKizlar gunlerdir agrim yok diye paniktim bugun yine adet sancisi gibi sabahtan beri fenayim
Aaaa evet bak adet donemim normalde:) benim hep duzensiz adetlerim ama normalde olsaydim bu tarihte olmam lazimdi:)Canım adet dönemin miydi normalde bu günler benimde adet sancısı gibi iki gündür adet tarihim yakalştı dye sanırım bikaç ay böyle adet zamanı gelince ağrı oluyormuş
Normal o zaman canım yıllardr vücut adet olmaya alışmş tabi olmayınca yadırgadıAaaa evet bak adet donemim normalde:) benim hep duzensiz adetlerim ama normalde olsaydim bu tarihte olmam lazimdi:)
Ama gebeligin ilk donemlerinde rahim genisledikce oldugunu biliyorum agrilarinda hep vardi bir kac gundur hic olmamisti bugun yine oldu.
Normal o zaman canım yıllardr vücut adet olmaya alışmş tabi olmayınca yadırgadı
Ağrı oluyor canım hepimizde bndede arada batma oluyo özellikle sağ tarafımda kafana çok takma kndini çok dinleme canım bn ewde yalnız kaldıkça psikolojim bozuluyor burnum aksa acaba neden diyorum şu günler bi geçsede hepimiz rahatlasakAma gebeligin ilk donemlerinde rahim genisledikce oldugunu biliyorum agrilarinda hep vardi bir kac gundur hic olmamisti bugun yine oldu.
Canim sol ust koseye dogru uste parlak gibi az orasi isteGorunuyor mu gercekten ben anlayamadim nerede olduğunu.
Az da olsa rahatladim giderek c ye dogru gidiyo normalde sıkı sıkı olmasini severimB cup alip rahatladin mi:) ay ben nerelere gideyim:) normalde c cup takiyorum. Simdi d cup bile sigmiyor:) oy ben ne edeyim:)
Sen ne kadarda zayifsin ya hu oyle hamile mi olunur kiiz evlenmeden once oyleydim bende hic bi aldigim olmazda illa terziye gidecek alis veris yapmak istemezdim bu yuzden simdi o halimden eser yok160cm boy 45 kilo . 21 yaş bu arada herkes büyükms bnden ya :)
Agri olsa panik oluyoz olmasa panik oluyoz bi orta yolumuz yok hehe bu arada cok mu siddetli dinlen ayaklarini usutme onemli bunlar canimKizlar gunlerdir agrim yok diye paniktim bugun yine adet sancisi gibi sabahtan beri fenayim
öyle zaten hepsi once terziye gidiyor genetik ya almıyoruz herkes zayf 30dan sonra alıyoruz biz valla olmazmi öyle hamile bak bn varmSen ne kadarda zayifsin ya hu oyle hamile mi olunur kiiz evlenmeden once oyleydim bende hic bi aldigim olmazda illa terziye gidecek alis veris yapmak istemezdim bu yuzden simdi o halimden eser yok
Canım sen canını neden sıkıyorsun herkesin farklı çünkü döllenme gününe göre değişiyor bende 6+6 da gördüm bebeği sen dert edip üzülmen daha zararlı annesi bebisin hisseder sonra kızar sanaBenim bugun 6+0 oldu canim. Son adet tarihim 18 Ocak.
Canım yaşadığın yer neresi senin merak ettim ben Isparta da yasıyorum bunu doktor için sordum yanlış anlama bizim burda genelde kalp atımı duyulana kadar haftada 1 kesin gidiyoruz kalbini duyduktan sonra 15 de bi oluyor randevular senin 1 ay sonraya çok uzak geldi banaCnm çokta kanım ısınmadı zaten özel acildeydi gittiğimizde bu dr. Perşembe tekrar gelin deri bazı testler istedi onları götürücez o arada tekrar muayene eder sanırım. kendi dr. 22 Mart'a randevum var
Güzel dualarına bolca amin diyorumSağol canım inşallah yarın güzel haberler veririm dualarım bu güzel duyguları yaşamak isteyenlere kimseye aratmasın kimseyi yarı yılda boyun bükük bırakmasın Allah. Sen normal ultrasondan duymuştun demi kalbini
Canım ben direk yarım atlete geçtim sütyene dayanamıyorum kesinlikle içi dolgulu olandan aldım çok rahat kullanım valla bi deneKızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki... bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?
Benim hastanem yanımda , doktorumun asistanı kankim , ve herşeyi öğrenebiliyorum ondan çok pis duygular düşünebiliyorum korkuyorumda , eşim hiç anlamıyor beni