2017 EKİM Anne adayları

Eşimin kuzeninin eşide hamile işte bugun gelmiş eşime devleti övmüş bizde burda yapcaz falan diye ona ne oluyorsa eşiminde aklına girmiş adam burası daha mı iyi herkes burayı önermeye başladı diyor :) dediğin gibi eşler saf uydum akıllı kim ne derse ona inanıyor. Eğer o muayene odasını kendi görmüş olsaydı eminim asla böyle birşeyi dile getirmezdi. Dediğin gibi bundan sonra herhangi biri birsey söylerse doğumu yapacak olan benim diye kestirip atıcam acıklama yapmakla uğraşmıcam. Kendimi yormaktan başka birşeye yaramıyor. Onların yüzünden hala uyuyamadım huzursuzluktan

Heryerde var demekki böyle tipler. Bizim burda da hastane ücretleri oldukça düsük dogum fiyatlari 600 lira felan benim gittigm hastanede. Muayene ucreti 12 lira olup sadece muayene ucretiyle dogum yaptiran hastane var bitanede gidenler memnun aslinda hic kotu bisey duymadim hastaneyle ilgili ama gitmeyide dusunmedim doktorumdan memnunum diye bana da etrafimdakiler hep oraya git diyo bosuna para vermeyeymisim :))

Heryerde var demekki böyle tipler. Bizim burda da hastane ücretleri oldukça düsük dogum fiyatlari 600 lira felan benim gittigm hastanede. Muayene ucreti 12 lira olup sadece muayene ucretiyle dogum yaptiran hastane var bitanede gidenler memnun aslinda hic kotu bisey duymadim hastaneyle ilgili ama gitmeyide dusunmedim doktorumdan memnunum diye bana da etrafimdakiler hep oraya git diyo bosuna para vermeyeymisim :))

Gerçekten çok uygunmuş fiyat hangi şehirdesin? Bizim burda da 1500 doğum büyük şehirlere göre uygun diye düşünüyodum daha uygunları varmış :) benimkiler güya para için demiyolar ama bal gibi de onun için diyolar.

Gerçekten çok uygunmuş fiyat hangi şehirdesin? Bizim burda da 1500 doğum büyük şehirlere göre uygun diye düşünüyodum daha uygunları varmış :) benimkiler güya para için demiyolar ama bal gibi de onun için diyolar.

Marastayim burda genel olarak bu civarda fiyatlar hic daha yuksegini duymadim ozel muayenehaneleri doktorlar muhtemelen daha pahalidir ama onlara da gitmeye hic gerek yok. En iyiler arasinda olan bi doktora kürtaj oldum adam gercekten cok iyiydi ama klinikte sekreterlik yapan kadin ayni zamanda hemsire gibi damaryolu acmaya calisip elimi delik desik etmisti :) bi kurtaja 1500 lira odemistik ona ragmen dogumu heralde bi 3bine felan yapiyodur. Hastanelerin fiyatlarinin uygun olmasi iyi o yuzden. Zaten devlete gitmek imkansiz burda heryer suriyeli

Marastayim burda genel olarak bu civarda fiyatlar hic daha yuksegini duymadim ozel muayenehaneleri doktorlar muhtemelen daha pahalidir ama onlara da gitmeye hic gerek yok. En iyiler arasinda olan bi doktora kürtaj oldum adam gercekten cok iyiydi ama klinikte sekreterlik yapan kadin ayni zamanda hemsire gibi damaryolu acmaya calisip elimi delik desik etmisti :) bi kurtaja 1500 lira odemistik ona ragmen dogumu heralde bi 3bine felan yapiyodur. Hastanelerin fiyatlarinin uygun olmasi iyi o yuzden. Zaten devlete gitmek imkansiz burda heryer suriyeli

Aa haklısın bende gebelikten önce aşılama değilde göbekten iğne yapmalı kücük bi tedavi görmüştüm dediğin gibi sekreter yapıyordu :) benim olmadı o zaman sonra hemen tüp bebek önerdi bize bir daha da gitmedim. belki onlarında eğitimleri vardır sormak hiç aklıma gelmedi :) hayırlısıyla bi doğursak da bitse şu streslerimiz.

Ya kızlar gece gece aklımı karıştırdılar benim. Gebeliğimi öğrendiğimden beri hep özel hastaneye gittim. Doğumumu da orda düşünüyorum. Hastaneyi gezdim içime sindi ama görümcem 3 çocuğunuda özelde doğurmuş olmasına rağmen şimdi devlet hastanesi savunucusu oldu birden. Neyse çok kulak asmadım dediklerine ama bugun eşimin kuzenide yakınımızda bulunan devlet hastanesinde doğum yapacağını söylemiş özeldeki doktorlardan memnun kalmamış. Nedir bu ille de devlette doğur diye milletin baskısı anlamadım gitti. En sonunda beni delirtecekler hic hastaneye gitmeyip evde doğurcam galiba :kızgın:
devlet çok iyiyde görümcen 1 2 diil 3ünüde neden özelde doğurmuş acaba istanbul devlet hastaneleri berbat ben muayene ye bile gidemiyorum doğum hastaneleride bana uzak hiç ihtimal bile vermedim bu yüzden bu seçeneğe

Çok tatlıymış canım. Odanın ölçülerine göre sen daha iyi bilirsin canım. Fiyat olarak da karşılaştırabilirsin. Yatağını sonra ayrı alsan ne kadara gelecek, şimdi takımla beraber alsan ne kadara gibi...
Biz anne yanı aldık yatak odamıza. Bebeğimin odasına dolap aldık. Şuan orda L koltuk ve dolabı var. Bebeği görmeye gelen olduğu zaman görmek isteyeni o odaya alır anne yanını da oraya getiririm hem yatak odama girmemiş olurlar, hem de bebeğim için havalandırma sıkıntısı olmaz diye düşündüm. Malum kış bebesi olucak. Anne yanımız tekerlekli bu arada. İlerleyen aylarda L koltuğu çıkarıp büyük yatak yapıcam
Mantıklı doğru diyosun.bende kısmen böyle düşündüm aslında kararsız kaldım sadece

devlet çok iyiyde görümcen 1 2 diil 3ünüde neden özelde doğurmuş acaba istanbul devlet hastaneleri berbat ben muayene ye bile gidemiyorum doğum hastaneleride bana uzak hiç ihtimal bile vermedim bu yüzden bu seçeneğe
Benim annem bile devlette olmasını istemem dedi insana çok kötü davranıyorlar imkanı olan özelde yaptırmalı doktorundan memnunsa die sen bence çok kulak asma.doktorundan memnunsan bide bu söylenenler tamamen salla gitsin herkes herşeyin en iyisini biliyo zaten ☺️

Kızlar napiyorsunuz. Beni korkular sariyor.
Yalancı kasılmalar sancılar falan oluyor.gunlerimiz iyice azaldı.
Normal doğum yapacağım inşallah. Sezaryenden oldu bitti daha çok korkarim ama bi telaş aklıma geldikce terliyorum
İlişkide bile cani yanan biriyim nasıl olacak dogum off:110:
Benimde aklıma gelip duruyo normal doğumu nasıl yapıcam die ama motive ediyorum kendimi kararımdan vazgeçmemek için doktorum yolunda gitmeyen biley görürse o an beni sezeryana alır. Ya da sezeryan sonrası yaşayacagım durumdansa normalde o an yaşarım acısını sonra da rahat ederim diyorum.ya burda sezeryanı kötülemiyorum yanlış anlamasın kimse ama doktorlar da diyor normal doğum önceliğimiz die bende normal doğum die kararlılıkla devam ediyorum. İnşallah sağlıklı bişekilde kolay bi şekilde atlatırız. Sonucu öyle güzelki çektiğin acıya değecek.

aynı şekilde hiç inanmadım birkez muayene gittim pislik içindeydi.

Bende geçen sormuştum 1700tl hastane ücreti varmış.ben suit oda istiyorum onun içinde 500tl vericem tabi gününde olursa ayırtmak lazım.habersiz gelirse oda bossa oraya alırlar.kızım erken gelmişti özel hastaneye gidiyodum ama taşınmak üzere ve bina eskiydi tabi hangi odayı verdiyseler razı oldum.birdaha doğurur muyum bilmem bu sefer böyle istiyorum eşim tamam dedi kimseye laf düşmez.sonuçta parayı onlar vermiyo eşim ne kadar bütçe ayırırsa ona gore harcama yapıyorum.doğum fotoğrafçısı da 1500civarı ama bir taneyle daha görüşü cem. Bu çocuklar çok masraflı çok

Bende geçen sormuştum 1700tl hastane ücreti varmış.ben suit oda istiyorum onun içinde 500tl vericem tabi gününde olursa ayırtmak lazım.habersiz gelirse oda bossa oraya alırlar.kızım erken gelmişti özel hastaneye gidiyodum ama taşınmak üzere ve bina eskiydi tabi hangi odayı verdiyseler razı oldum.birdaha doğurur muyum bilmem bu sefer böyle istiyorum eşim tamam dedi kimseye laf düşmez.sonuçta parayı onlar vermiyo eşim ne kadar bütçe ayırırsa ona gore harcama yapıyorum.doğum fotoğrafçısı da 1500civarı ama bir taneyle daha görüşü cem. Bu çocuklar çok masraflı çok

görümce işte canım kardeşine kıyamıyor ya da bana kıymak istiyor :) zaten zerre hoşlanmayız birbirimizden eşimin hatrına katlanıyorum işte onda da birkaç saat içinde huzurumu bozuyor. Burda da suit odalar 350 kral dairesi 500 demişlerdi yanlıs hatırlamıyorsam ama Tek kişilik odalar da gayet konforluydu o yüzden hic düşünmedim bile onları. Ama böyle yaptıkları için artık düşüneyim en iyisi :)

Back