- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #26.461
Sağol canım hepimiz ağız tadıyla iyi günlerde kullanalımGayet iyi almışsınız canım güle güle kullanın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hepimiz ağız tadıyla iyi günlerde kullanalımGayet iyi almışsınız canım güle güle kullanın :)
Linkte 52.99 dolar diyor canım 185 tl civarına geliyor. Motorola indirimde 450 tl civarıydı![]()
Kv sağolsun çocuğun kordonu boğazına dolanır dedi korktumneden bu kadar kendine eziyet ediyorsun. uzun süreli olmadığı sürece sırt üstü yatabilirsin zaten uzun süre yatman imkansız.
İnşallah sana da sıkıntısız bir şekilde ulaşır canım, şimdiden iyi günlerde kullanınValla çok uygunmuş fiyatı ben de ordan alayım madem bi sıkıntı çıkmamış.. ıyi oldu burdan sorduğum yoksa aynı fiyata sadece telsiz alacaktım..:) güzel günlerde kullanın canım..:)
İnşallah sana da sıkıntısız bir şekilde ulaşır canım, şimdiden iyi günlerde kullanın
Bende duvar kağıdı yaptırmayı istedim ama ithal olanlar bana biraz fazla geldi fiyat olarak o yüzden vazgeçtim.tek renk boyatıp aksesuarlarla düzenlicem artık:)
Amiinn inş canımSağol canım hepimiz ağız tadıyla iyi günlerde kullanalım
onla ne ilgisi var o bebeğin hareketli olmasından kaynaklı. boşver sen dinleme onu. öyle birşey olsa bütün bebeklerin kordon boynuna dolanmış olur.Kv sağolsun çocuğun kordonu boğazına dolanır dedi korktum
Haklısın cnmonla ne ilgisi var o bebeğin hareketli olmasından kaynaklı. boşver sen dinleme onu. öyle birşey olsa bütün bebeklerin kordon boynuna dolanmış olur.
Ben yaptırıcam canım hamilelik doğum ve daha sonra olmak üzere 4 kez çekim yapmıştık biz gelin albümü gibi albümü var kızımın çok güzel olmuştu.hatta anneanne ve babaannesiyle de çektirdim hep hatıra kaldı.en sevdiğim doğduğunda yanak yanağa olan ilk fotoğrafımızKızlar aranizda anı kalsın diye fotoğraf çekimi yapan var mı? Benim arkadaşım fotoğraf çekiyor yarın gidicez ama çok gözümde büyüdü neden böyle oldu bilmiyorum
Kızlar idrar yollarında iltihap çıktı tek dozluk ilaç verdi Dr kendi kadın dogumcum hiç istememişti idrar testi şikayetim de yok ama iltihap cikti
Sırt üstü uyumak sakıncalı gercekten.gecen doktorum da aynı durumun neden tehlikeli oldugunu ayrıntılı anlattı kesinlikle uyumayn.Haklısın cnm
sürekli yatmak evet zararlı ama 5 dk dan birşey olmaz abartmaya gerek yokSırt üstü uyumak sakıncalı gercekten.gecen doktorum da aynı durumun neden tehlikeli oldugunu ayrıntılı anlattı kesinlikle uyumayn.
Bende tek dozluk şase kullandım iltihap erken doğumu tetikliyormus galibaBenim artık son 2 kontrolümde dr idrar da istiyor, bana rahatsızlık vermese de lökosit esteraz değerim +3 çıkmıştı, monurol şase kullandım. Son haftalarda tekrarlayabilir dedi drum.
İltihap bende 4. Haftamdan itibaren var canim. Nasıl bi iltihapsa hala geçmedi kaç kez ilaç kullandım. Su icmekde duzeltmiyo.Bende tek dozluk şase kullandım iltihap erken doğumu tetikliyormus galiba
Sağol cnm bende de var hamile kalmadan öncede vardı hiç geçmiyor ama hiçbir belirti yokdu dozu iç sabaha kadar tuvalete gitme dedi imkansiz birşey çocuk baskı yapıyor 2.5 saat zor dayandım napıyim inşallah ise yaramıştırİltihap bende 4. Haftamdan itibaren var canim. Nasıl bi iltihapsa hala geçmedi kaç kez ilaç kullandım. Su icmekde duzeltmiyo.
Şükür erken doğum riski yaşamadim ama çok zorluk cekiyorum sık sık idrara çıkma yanma vs.
Bol su iç.