2017 EKİM Anne adayları

Kızlar aranizda anı kalsın diye fotoğraf çekimi yapan var mı? Benim arkadaşım fotoğraf çekiyor yarın gidicez ama çok gözümde büyüdü neden böyle oldu bilmiyorum

Bende duvar kağıdı yaptırmayı istedim ama ithal olanlar bana biraz fazla geldi fiyat olarak o yüzden vazgeçtim.tek renk boyatıp aksesuarlarla düzenlicem artık:)

Evet canım fiyatları çok pahalı eşim önce bilmiyordu tüm duvara yaptıralım dedi öğrenince bir duvara döndük :)) sticker yapıyolar yıldızlı taçlı onlarda çook güzel oluyor fiyatları da çok uygun

Kızlar idrar yollarında iltihap çıktı tek dozluk ilaç verdi Dr kendi kadın dogumcum hiç istememişti idrar testi şikayetim de yok ama iltihap cikti

Kızlar aranizda anı kalsın diye fotoğraf çekimi yapan var mı? Benim arkadaşım fotoğraf çekiyor yarın gidicez ama çok gözümde büyüdü neden böyle oldu bilmiyorum
Ben yaptırıcam canım hamilelik doğum ve daha sonra olmak üzere 4 kez çekim yapmıştık biz gelin albümü gibi albümü var kızımın çok güzel olmuştu.hatta anneanne ve babaannesiyle de çektirdim hep hatıra kaldı.en sevdiğim doğduğunda yanak yanağa olan ilk fotoğrafımız :anne:

Kızlar idrar yollarında iltihap çıktı tek dozluk ilaç verdi Dr kendi kadın dogumcum hiç istememişti idrar testi şikayetim de yok ama iltihap cikti

Benim artık son 2 kontrolümde dr idrar da istiyor, bana rahatsızlık vermese de lökosit esteraz değerim +3 çıkmıştı, monurol şase kullandım. Son haftalarda tekrarlayabilir dedi drum.

Benim artık son 2 kontrolümde dr idrar da istiyor, bana rahatsızlık vermese de lökosit esteraz değerim +3 çıkmıştı, monurol şase kullandım. Son haftalarda tekrarlayabilir dedi drum.
Bende tek dozluk şase kullandım iltihap erken doğumu tetikliyormus galiba

Bende tek dozluk şase kullandım iltihap erken doğumu tetikliyormus galiba
İltihap bende 4. Haftamdan itibaren var canim. Nasıl bi iltihapsa hala geçmedi kaç kez ilaç kullandım. Su icmekde duzeltmiyo.
Şükür erken doğum riski yaşamadim ama çok zorluk cekiyorum sık sık idrara çıkma yanma vs.
Bol su iç.

İltihap bende 4. Haftamdan itibaren var canim. Nasıl bi iltihapsa hala geçmedi kaç kez ilaç kullandım. Su icmekde duzeltmiyo.
Şükür erken doğum riski yaşamadim ama çok zorluk cekiyorum sık sık idrara çıkma yanma vs.
Bol su iç.
Sağol cnm bende de var hamile kalmadan öncede vardı hiç geçmiyor ama hiçbir belirti yokdu dozu iç sabaha kadar tuvalete gitme dedi imkansiz birşey çocuk baskı yapıyor 2.5 saat zor dayandım napıyim inşallah ise yaramıştır

Back