2017 EKİM Anne adayları

Sırt üstü uyumak sakıncalı gercekten.gecen doktorum da aynı durumun neden tehlikeli oldugunu ayrıntılı anlattı kesinlikle uyumayn.
Ya ama ben uykudaydın bilmeden sırt üstü yatıyorum öyle uyanınca belime vuruyor bir süre kalkamıyorum çok mu kötü ama istemsiz oluyor :(

kızlar bugün işyerinde benm son günüm evimde de internetim yok tlefondan bu sitenin bi uygulaması var mı indirsek siz nasıl yapıyorsunuz ?

Kızlar idrar yollarında iltihap çıktı tek dozluk ilaç verdi Dr kendi kadın dogumcum hiç istememişti idrar testi şikayetim de yok ama iltihap cikti
Bende de iltihap çıktı 2 gün tek dozluk ilaç kullandım sonra iyileştim.tabi bol su içiyorum o da çok etkili.bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

Bende hep sırt üstü yatıyorum ama sakıncalı bi durum olduğunu bilmiyodum bugüne kadar da doktoruma sormadım hiç
bende genelde sağ tarafıma yada sırt üstü yatıyorum diğer türlü hiç uyuyamıyorum ama yine de elimden geldgnce soluma yatmaya da çalışıyorum ve bi sakıncası görmedim allah a şükür şimdiye kdar

Neden tehlikeliymiş canım? Yan yanmaktan kulaklarım acıyo artık. Arada ben de sırt ustu yatıyorum.
Valla açık açık söyleyeyim o zaman.sizleri korkutmak istemedim ama ciddiye alın sırt üstü uyumamayı.artk bebek ağır oldugu icin sırt üstü uyuyunca plesantaya giden ana damarlara baskı artiyo ve bebeğe giden kan akışı zayifliyo.kordondaki kan akışı cok tazyikli oldugu icin normalde dolanmiyo ama sirt üstü olunca kordon dolanma ihtimali artiyo.bazen de annede tansiyona sebep olup bebek kaybına neden oluyo.ki doktorum hastası 38haftLk bebegi kaybetmisti.doktorum cok büyük ihtimal anne gece sırt üstü uyumustur baska görünen sıkıntı yoktu dedi.ve bunu da anneye kendini kötü hissetmemesi söylememişti tahminimce.

Valla açık açık söyleyeyim o zaman.sizleri korkutmak istemedim ama ciddiye alın sırt üstü uyumamayı.artk bebek ağır oldugu icin sırt üstü uyuyunca plesantaya giden ana damarlara baskı artiyo ve bebeğe giden kan akışı zayifliyo.kordondaki kan akışı cok tazyikli oldugu icin normalde dolanmiyo ama sirt üstü olunca kordon dolanma ihtimali artiyo.bazen de annede tansiyona sebep olup bebek kaybına neden oluyo.ki doktorum hastası 38haftLk bebegi kaybetmisti.doktorum cok büyük ihtimal anne gece sırt üstü uyumustur baska görünen sıkıntı yoktu dedi.ve bunu da anneye kendini kötü hissetmemesi söylememişti tahminimce.
Bende kordon dolanmasi seklinde degil ama ama bak gorsel paylasiyorum bebege giden kan damarlarinin uzerine baskinyaptigi icin kan akisi ve oksijen azaliyor cok ciddi sorunlara neden olabiliyormjs o yuzden sola yatis oneriliyor

IMG_8871.JPG

kızlar bu sırtüstü ve sağa yatmak ı kendinize çok takıntı yapıyorsunuzz hepimiz uyurken yüzde doksan sağımıza da yatıyoruz sırtüstü de siz kalbinizi temiz tutun benm bebeğim ve ben sağlıklıyız ve sağlıkla kavuscaz deyin yoksa sürekli düşünmekten kendinize zarar verirsinz benm nacizane fikrim bu kimseyi kırmak istemem fikrimi söylemek istedim sadece

Bende hep sırt üstü yatıyorum ama sakıncalı bi durum olduğunu bilmiyodum bugüne kadar da doktoruma sormadım hiç

Neden tehlikeliymiş canım? Yan yanmaktan kulaklarım acıyo artık. Arada ben de sırt ustu yatıyorum.

Ben doktora bebeğin pozisyonundan dolayı galiba sağ tarafa yan yattığımda daha rahat uyuyorum dedim. Ona bile hayır sola yatman gerekir dedi. Yeni Zelanda'da yapılan bir araştırmada sırt üstü ve sağ tarafa yatışın olumsuz durumlara sebep olduğu çıkmış.
Hep sola yatmak da çok zor, kan dolaşmıyor sanki bir süre sonra. Gecemin 3saati sola 4saati sağa yatarak geçirebiliyorum ancak. Arasında kalkıp wc ye gidiyorum sonra yastıklarla kendimi sabitleyip uyuyorum :)

hanımlar kabızlık problemi çeken var mı bir haftadır tuvalete çok zor çıkıyorum. ilaç dahi kullandım ama işe yaramadı. kabızlık yaşayıp çözümünü bulan var mı?

hanımlar kabızlık problemi çeken var mı bir haftadır tuvalete çok zor çıkıyorum. ilaç dahi kullandım ama işe yaramadı. kabızlık yaşayıp çözümünü bulan var mı?
Bir hafta çok uzun bir süre canım. Günkurusu kayısılardan tüket aç karna, üstüne ılık su iç birkaç saat bişey yeme. Ben ancak bu şekilde çıkıyorum ama gün içinde çıkmadıysam ertesi güne kalmadan bu formulü yapıyorum. Kuru üzüm de tüketebilirsin. Dr. bana aktivia yoğurt ve kefir de tavsiye etmişti ama sade kayısıdaki kadar fayda görmedim. Geçer inşaAllah

Back