- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.561
Merhaba hamiş anneler
Bende ekim annesi olacağım insallah ..
Beni de aranıza alın
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hamiş anneler
Bende ekim annesi olacağım insallah ..
Beni de aranıza alın
Bencede bi ozele git canim icini rahatlat boyle 10 gun kurar da kurar insanTahlil icin gittim bugun onu da bebek yok diye yapmadi.
Canm bak şu yuvarlak parlak olan şey yolk saç o oluşmuş bebekte bir kaç güne oluşur hiç merak etme bnm 7. Haftada gittiğimde ne kadar çıktı sanki bebek . Onda keseye bakmadı ama doktor tecrübelerime dayanarak 25 mm var aşağı yukarı ve bebek 6 mm cik ti. Doktorunda normal demiş hc korkma inslh brsey yoktr :)Bilmem ondan mi :)) Devlete gittim ya ultrason haftasi yazmiyo sadece kese büyüklüğü yaziyor canim.
Eki Görüntüle 1960468
Kendi doktorumla görüştüm 8 mart'ta ona gideceğim. Tahlilleri sonra yaptırırsın dedi bebeğin görünmemesi normalmiş kese daha 1.5 cm çünkü :)Bencede bi ozele git canim icini rahatlat boyle 10 gun kurar da kurar insan
Hangi yuvarlak şey kuzucum anlayamadım ben onu. Bana da göstersene üzerine renk atıp :)Canm bak şu yuvarlak parlak olan şey yolk saç o oluşmuş bebekte bir kaç güne oluşur hiç merak etme bnm 7. Haftada gittiğimde ne kadar çıktı sanki bebek . Onda keseye bakmadı ama doktor tecrübelerime dayanarak 25 mm var aşağı yukarı ve bebek 6 mm cik ti. Doktorunda normal demiş hc korkma inslh brsey yoktr :)
Guzel rahatlamissindir artik :)Kendi doktorumla görüştüm 8 mart'ta ona gideceğim. Tahlilleri sonra yaptırırsın dedi bebeğin görünmemesi normalmiş kese daha 1.5 cm çünkü :)
İniallah canım dua etmekten başka çare Yok zaten Allah yardımcımız olsun hepimizin sende dua et olur muİçini ferah tut rabbime dua et inşallah herşey yolunda
Yaaa yapamıyorum çizme yok bnde ama bak kesenin en sağında da var yuvarlak brsey birde ortasında var parlak ama o tam yuvarlak gözükmüyor ikisinden biri olsa gerek benm yolk saçta yarı parlak duruyordu aynı senin görüntü gbi net değil bnm ultrasonda cihaz kalitesizliği işte hc bahsetmedimi yolk saç var faln diye.Bilmem ondan mi :)) Devlete gittim ya ultrason haftasi yazmiyo sadece kese büyüklüğü yaziyor canim.
Eki Görüntüle 1960468
Yok demedi doktor bir şey. Ben göremiyorum valla anlamadım Haftaya görürüm inşallah.Yaaa yapamıyorum çizme yok bnde ama bak kesenin en sağında da var yuvarlak brsey birde ortasında var parlak ama o tam yuvarlak gözükmüyor ikisinden biri olsa gerek benm yolk saçta yarı parlak duruyordu aynı senin görüntü gbi net değil bnm ultrasonda cihaz kalitesizliği işte hc bahsetmedimi yolk saç var faln diye.
Hosbulduk teşekkür ederim bu arada hamilelik dönemimiz aynı hatta tarihimiz bile :) duydun mu sen kalp atışlarını?hoşgeldin canım
İnslh canm. Güzel düşün güzel olsun ..Yok demedi doktor bir şey. Ben göremiyorum valla anlamadım Haftaya görürüm inşallah.
O ağrı hareket ettiğinden dir canm sofrada ne kaldırıyorsun sanki. Valla yap dediklerimi yapıyor eşim bn camasr sepetini faln kaldırıyorum sadece en ağır kaldırdım sey o oda 5 kilocuktr agrm falnda olmuyo. Biz aramıza yastık koyuyoruz eşim çok dağınık uyuduğundan dolayı ..bakacaz yastk fayda etmezse yatakları ayiracz..Kızlar evde eşinizle nasılsınız ? Eşinizle nasıl anlaşıyorsunuz , benim sofrada 3-5 bile olsa kaldırınca ağrı oluyo normalde yokken , eşimde yuh onu kaldırırken ne alaka diyebiliyo , benim eşimmi insafsız diye düşünmeye başladım sizce?
Ayrıca yatarken yatamıyorum arkadaş rahat dönemiyorum yatakta
Çocuğu olan arkadaşım şimdiden başla dedi, zeytinyağı sür dedi , hindistan cevizi yağı iyi geliyor diyenler var:) tecrübesiz olunca işte ,anneme sordum sür zeytin yağını zararı olmaz dedi, onda da ne çatlak oluyormuş ne bi şey :)
Çok değil iki ay sonra öğrenecez inş eşim kız istiyor bakalım artık:)
Normalde ağrıların olduğu için belki eğilip kalkman gerektiğinde yada yukarı uzanman gerektiğinde artıyor olabilirKızlar evde eşinizle nasılsınız ? Eşinizle nasıl anlaşıyorsunuz , benim sofrada 3-5 bile olsa kaldırınca ağrı oluyo normalde yokken , eşimde yuh onu kaldırırken ne alaka diyebiliyo , benim eşimmi insafsız diye düşünmeye başladım sizce?
Ayrıca yatarken yatamıyorum arkadaş rahat dönemiyorum yatakta
Hadi gözün aydınDoktora gittim. Lekelenme için bir şey çıkmadı çok şükür keseyi gördük. Moralim düzeldi
Neden bekliyorsun :) ben öğrenir öğrenmez hemen gittim zaman kaybetmeden gitmelisin bence :)okeanoss00 bu arada bende 9 martta gitmeyi dusunuyordum daha hic gitmedim sizlerin bu yazdiklarinizi gorunce bende panikliyorum bakalim ne zamana kadar sabredicem