Kızlar doktorumdan çıktım biraz daha rahatladım. Baktı nst çekti bendeki veriler aman hemen sezaryene alalım bu bebeği diyecek kadar kötü değil dedi. 30 haftalık bir bebeği sezaryene almak kolay ancak geldiğin hastanede yoğun bakım ünitesi tam donanımlı olsada açılalı 2 hafta olmuş, henüz gece bebeklere bakan uzman sayısı bile yetersiz. Böyle küçük bir bebeği kendi hastanem bile donanımlı yıllarca uzman ekipli olsada önermem ben hastama dedi. Beni perinotolaga yönlendirdi. Şimdi diyarbakır yolundayım. Perinatalogda doktorumla aynı görüşte ise mardine dönüp bikaç günlük yatış ve takipte kalcam doktorumda. Yok evet risk var alınması daha doğru derse o vakit diyarbakırda en iyi uzman ekip ve yenidoğan bakım ünitesi olan memorial hastanesine gidcem. Kendi doktorumla irtibattayım şuan.perinatolog alınmalı derse doktorum memorialı arayacak. Adam diyorki 30.haftada nst verileri çok çok sağlıklı sonuç vermeyebilir haftan erken ve tek başına riskli bir karar almak için yeterli değildir bu veri. Ben durumu çok kötü görmedim. Rahim ağzında hunileşme olsada bu şekilde son haftalara kadar giden çok hastam var. Artı rahimde daralma var biraz bu iyiye işaret. Bebek yukarda suyu gayet iyi doopler de harekette var. Nst geldiğim hastaneye göre biraz daha iyi ama tam istediğimiz gbi değil. Dediği bu. Onun tavsiyesiyle perinatologa gidyorum şimdi. Adamın dilinin ucunda kızımla kaderim. Doktorların ukalalık taslamayıp görüşünü söyleyip kendinden daha uzman gördüğü bi başkasına yönlendirmesini çok doğru buluyorum. Bu doktoruma bu sebeple güveniyorum. Azönce hastaneden çıktığım doktor bana nst leri vermedi mesela bakanlığa gönderiyolarmışta veremezmiş dedim kendi doktorum görseydi en azından fotpkpbisini alalım dedim yok dedi. Üstünü çizdiğim bi doktor daha eklendi haneme. Allah burdaki anne adaylarının hepsine vicdanlı, ahlaklı, kendisi dışındaki kişilerin görüşlerinede hürmet eden, gece nasıl oldunuz diye soran, ukalalık taslamayan, rahatlatan, hastasına güven veren doktorum gibi doktorlar nasip etsin...