• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Arkadaslar demir yonunden sikintisi olanlar
Arti iki ve arti uc degerlikli iki cesit demir ilaci varmis
Arti iki degerlikli olan hem emilim
Yonunden hem de iyilesme sureci acisindan daha hizli ve iyiymis ama yan etkileri cokmus
O yuzden doktorlar arti uc degerlikli demir ilaci yaziyolarmis malesef bana yaptiklari gibi ve bunlarin da hic bir yarari olmuyor aklinizda olsun dikkat edin bosuna kan ilaci icmeyin benim gibi
Doktorlar neden boyle dikkatsiz anlamiyorum cidden :(

Arkadaslar demir yonunden sikintisi olanlar
Arti iki ve arti uc degerlikli iki cesit demir ilaci varmis
Arti iki degerlikli olan hem emilim
Yonunden hem de iyilesme sureci acisindan daha hizli ve iyiymis ama yan etkileri cokmus
O yuzden doktorlar arti uc degerlikli demir ilaci yaziyolarmis malesef bana yaptiklari gibi ve bunlarin da hic bir yarari olmuyor aklinizda olsun dikkat edin bosuna kan ilaci icmeyin benim gibi
Doktorlar neden boyle dikkatsiz anlamiyorum cidden :KK43:
Eger demir ferritin ve hemoglobin sayiniz aynisya kullandiginiz demir iacinin arti iki degerlikli olup olmadifini kontrol edib

Babylicious Babylicious ayy canım gozun aydın ilk melegimiz dunyaya geldi he cok sevindim nerdeyse agliycam ... sen nasilsin o nasil bize de anlat durumunu, tez zamanda evinizde mutlu mesut yaşayın insallah... Rabbim yanınızda olsun;)

yarın kontrolüm var ama bu akşam çok huzursuzum ya göbek deliğimden vajinama ip çekilio gibi bi his var ve sağ tarafımda kasılma diye tabir edilen his :KK43: umarım durum kötüleşmemiştir
Korkma canım bişey olmamıştır, büyüyorlar ve kilo alıyor bebekler ondandir inşallah o his...
Benimde kontrol zamanim geldi dünden beri yine ara ara sağ, sol ağrı giriyor ama sancı gibi değil bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını kontrol ettirmem lazım gittik hastaneye aksilik Mesut bey bugün yokmuş..Aradım cepten progestan fitil yap artarsa ağrı sıklığı beni ara artmazsa yarın gel dedi yarın bende gidicem inşallah...

yarın kontrolüm var ama bu akşam çok huzursuzum ya göbek deliğimden vajinama ip çekilio gibi bi his var ve sağ tarafımda kasılma diye tabir edilen his :KK43: umarım durum kötüleşmemiştir
İyi düşünelim ki iyi olsun canım, yarın drdan çıkınca bize de yaz. Sonuçta ilaçlarını kullandın istirahatini yaptın, bebiş büyüyor diye olabilir. Umarım yarın her şey yolunda çıkar

Günaydın kızlar bişe sorucam benim dünden beri kalçamın üst kısmı agrıo kemik batıyo gibi oluyo sanki öyle bi agrı yok çok ayakta kalınca mı oluyo acaba önemli bişey deildir dimi? Böyle bi sorun ile karşılaşan oldu mu

Günaydın kızlar bişe sorucam benim dünden beri kalçamın üst kısmı agrıo kemik batıyo gibi oluyo sanki öyle bi agrı yok çok ayakta kalınca mı oluyo acaba önemli bişey deildir dimi? Böyle bi sorun ile karşılaşan oldu mu

Evet bende de var ve cok yürüdüğüm zaman oluyor....

Geçen hafta alışverişe çıkmıştım eve döndüğümde bende de o ağrı oldu, iki gün dinlendim öyle geçti

Bebeğiyle geçireceği vakti, ihtiyaç eksiklerini, doğumu.,,,, düşünmekten uyuyamayan kaç kişiyiz.
Saat 5ten beri bir o yana bir bu yana dönmekten çocuk sersem oldu içimde :( gece 1de yatmıştım halbuki.
Şimdiden böyleysem Son haftalarımı düşünemiyorum

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yikadinizmi erken değil artık bugün başlasam diyorum artik
Ben yikadim hala da yikiyorum cok zorladi beni cunku eksiklervardi bir yandan onlari tamamliyprdum aldikca tekrar tekrar yikamak zorunsa kaldim filan... alacaginiz hersey bittiyse yikamaya baslayin ama bir corap dahi almayi dusunuyosaniz simdilik dursun bence

Back
X