2017 EKİM Anne adayları

Canım çok iyi anlıyorum seni bende de belirtiler sıfır şuan. Karın şişliğim de indi. Ama heryerde normal olduğu yazıyor. Akşamları hafif bir bulantı da olmasa hamile değilim sanıcam.
Kalp atışı dursa ve o an hastanede olsan ne olucak ki. Kalp masajı işlese ok.
Ben takmıyorum artık. Herşey olucağına varır. Üstelik yaşın genç.
Ya biz napalım. Ben 28 yaşındayım 5 kez rahim ameliyatı geçirdim ve rahim anomaliliği nedeniyle 1 düşüğüm var. 12.hafta gelince dikiş atılacak. Hiç çocuğumuz yok henüz
Sende haklısın ama bebeği kaybetmenin yaşla ilgisi yok kaç yaşında olursam olayım gene üzülcem gene üzülcem , tabi sizin ameliyat geçirmenizede çok üzüldüm geçmiş olsun zor ve ince işler bunlar ama gelelelim kımse bi halttan anlamıyor

Kızlar çok şükür bi sıkıntı Yok kalp atışlarını duyduk dünkü doktorun saçmalığı neydi anlamadım yani dünden beri yataklara düştüm hastalandım üzüntüden ama rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda çok güzel miş onun minik kalbini görmek dinlemek
Bak gördün mü boş yere stres yaptın. En büyük tehlike stres bizim için. Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın, hadi gözün aydın. Biliyorsan eğer 2rekat şükür namazı kıl bol dua et daha da rahatlarsın canım

Sende haklısın ama bebeği kaybetmenin yaşla ilgisi yok kaç yaşında olursam olayım gene üzülcem gene üzülcem , tabi sizin ameliyat geçirmenizede çok üzüldüm geçmiş olsun zor ve ince işler bunlar ama gelelelim kımse bi halttan anlamıyor
Daha önceki gebeliğimde 3kez üst üste hastaneye koştuk, 1km yakın özel tanınmış bir hastane üstelik.
Ben her tuvalete gidişte yumurta kadar parçalar düşürüyordum saatte bir ped değiştiriyordum. Parçaları görüp tamam kaybettim diye ağlaya ağlaya ultrasona giriyordum ama yok, bebeğimin kalbi takır takır atıyordu. Onca kan nerden geliyor bilemedik, doktor bana inanmıyor herhalde deyip 3.gidişimde 1parçayı poşete koyup götürdüm,boşver onu sancın olmazsa gelme dedi. 4.gün dayanılması güç karın ağrım oldu.ama sancı değil bu dedim. Zaten darbe gecesi. Eşim yine yanlış alarm diyip sakinleştirmeye çalıştı sadece. Zaten darbe de var heryer karışık. 2saatlik ağrı sonunda evde içim tamamen boşaldı. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar.
Bizi bizden başka kimse anlamaz. Ben inanıyorum sen sorunsuz geçeceksin bu imtihandan.

Bunları üzmek için yazmadım. Sadece olacak olduktan sonra profesesör ile birlikte hep NTS ile yaşasan bile önüne geçilmez. Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok. Zaten her gebelik kalp durmasıyla sonuçlansaydı neslimiz tükenirdi öyle di mi

Canım kabız hiç olmadan önlem almalısın. Ben 1-2gün oldum çok kötü etkiledi. Suyun içine zeytinyağı döküp içtim. 1 litreye 3kaşık gibi. 6-7tane naturel kuru kayısı yedim. 1tane de portakal posasıyla beraber yedim. 2 saate Neyseki rahatladım. Acile gidip lağmanı göze almıştım. Çok kötü oldum çünkü. Daha önceki düşüğüm kabız gibi ağrılar sonunda oldu. Ondan dolayı da çok korktum.
O günden sonra hergün sabah akşam 3er kayısı yiyorum. 2saat sonra rahat tuvalet ihtiyacı oluyor. Artık sıkıntı yaşamıyorum.
Progestan kullanıyorsan o da kabız yapıyor.
KIZLAR kabızlık sorunu için yiyebiliyorsanuz eğer aç karnına bi tane kuru incir yetin üzerine de su İçin inanılmaz faydası var asla kabız olmazsınız ama alışkanlık haline getirin

Allah razı olsun...ya keseyi gordu ama sanki net değilmiş gibi davrandi sorun mu var dedim hayir dedi ama ben biraz sanki ehvam yaptım...çok düşünüyorum birde bulantim yorgunluğum eklenince çok etkilendim :KK43:
Canım slm aynı şeyi ben yaşadım 4+6 da keseyi gördüm bi hafta sonra çağrdı beni gittim 5+5 di göremedi kalp atışını geçtim bebeği de göremedi dr ihtimalleri söyledi bana da küçük olduğu İçin göremeiyoruz muhtemelen dedii tabi ben ya yoksa diye sorunca olmama ihtimali de olabilir dedi 2 gün ağladım sürekli geçen hafta perşembe günü gitmiştim pzt gel dedi dün yani gitmedim yine erken diye perşembeye randevu aldım yine erken gitmek hiç istemedim çünkü aynı endişeyi bi daha yaşamadık istemiyorum iğrenç bi his. Hiç acele etme 8. Haftada gören duyan arkadaşım var 2 tane. korkmamaya çalışıyorum bende bence aceeeleee etme rahat ol hissedemedğiz için de oluyor bu endişelerimiz ama Allah isterse bizimledir yavrularımız inşallah senin öyle mi bilmiyorum ama benim ilk gebelik olunca inanılmaz tecrübesiz ve evhamlı geçiriyorum

Canım slm aynı şeyi ben yaşadım 4+6 da keseyi gördüm bi hafta sonra çağrdı beni gittim 5+5 di göremedi kalp atışını geçtim bebeği de göremedi dr ihtimalleri söyledi bana da küçük olduğu İçin göremeiyoruz muhtemelen dedii tabi ben ya yoksa diye sorunca olmama ihtimali de olabilir dedi 2 gün ağladım sürekli geçen hafta perşembe günü gitmiştim pzt gel dedi dün yani gitmedim yine erken diye perşembeye randevu aldım yine erken gitmek hiç istemedim çünkü aynı endişeyi bi daha yaşamadık istemiyorum iğrenç bi his. Hiç acele etme 8. Haftada gören duyan arkadaşım var 2 tane. korkmamaya çalışıyorum bende bence aceeeleee etme rahat ol hissedemedğiz için de oluyor bu endişelerimiz ama Allah isterse bizimledir yavrularımız inşallah senin öyle mi bilmiyorum ama benim ilk gebelik olunca inanılmaz tecrübesiz ve evhamlı geçiriyorum
Evet benimde ilk gebeligim...ve cok ehvamlandim , hicbirsey hissedememekte etkiliyor tabii ama ne biliyim kadinin yuzu aklima geliyor sanki bi sorun varmış gibi davrandı :KK43: benimde arkadaş 9. Haftada duymuş:) Birakicam zaten bu doktoru yani bununla olmaz ilk hamileligim biraz daha ilgili olmalı acaba universiteye mi gitsem diyorum:)

Günaydın hamişler :) sizleri çok iyi anlıyorum aynı endişeler bende de var ve benim de ilk gebeliğim sürekli halsizim canım inanılmaz su içmek istiyo ama içince midem çol kötü oluyo en iyisi her şeyi akışına bırakmak ve rabbime sığınmak inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Selam hamişler inşallah hepiniz iyisinizdir. Bugün tahlillerimi verdim devlete gittim. Gitmez olaydım. İnsanın suratına bile bakmıyorlar. Ultrason kağıdı bile vermedi Sinir oldum. Bana diyor ki niyee geldin? Niye gelicem takibimi yapın diye dedim. Hiçbişi diyemedi. Tahlillerim var dedim. Baktı ama sanki eksik istedi tahlillerimi. Arka sayfada da var bakın dedim ama cevap bile vermedi sadece kafa salladı. Uyuz oldum. Hemen çıktım gittim. Bir daha töbe. Parasını veririm adam gibi ilgilenirler. Üstelik devlette bedava değil zaten. Neyse kan 3 tüp aldılar, 2 tüp de idrar. Online sonuçlara baktım şimdi idrarda lökosit 15, eritrosit 4 çıkmış. Sonucu böyle olan var mı? Acaba gebelikten kaynaklı mı yoksa ilaç kullanmamı gerektirir mi acaba? Bu arada 8+5 günlük olmuşuz :nazar::KK200::KK37: çok şükür onu söyledi :-)

Selam hamişler inşallah hepiniz iyisinizdir. Bugün tahlillerimi verdim devlete gittim. Gitmez olaydım. İnsanın suratına bile bakmıyorlar. Ultrason kağıdı bile vermedi Sinir oldum. Bana diyor ki niyee geldin? Niye gelicem takibimi yapın diye dedim. Hiçbişi diyemedi. Tahlillerim var dedim. Baktı ama sanki eksik istedi tahlillerimi. Arka sayfada da var bakın dedim ama cevap bile vermedi sadece kafa salladı. Uyuz oldum. Hemen çıktım gittim. Bir daha töbe. Parasını veririm adam gibi ilgilenirler. Üstelik devlette bedava değil zaten. Neyse kan 3 tüp aldılar, 2 tüp de idrar. Online sonuçlara baktım şimdi idrarda lökosit 15, eritrosit 4 çıkmış. Sonucu böyle olan var mı? Acaba gebelikten kaynaklı mı yoksa ilaç kullanmamı gerektirir mi acaba? Bu arada 8+5 günlük olmuşuz :nazar::KK200::KK37: çok şükür onu söyledi :-)

bugün 6+5 gazdan dolayı keseyi göremedik ve dolayısıyla kalp atışınıda dinleyemedik bakalım ayın 3 veya 4 ünde gitmem lazım , çok korkuyorum dün acile gittim bebeğime bişey oldu diye ultrasona baktırmadılar geri zekalılar
İçini ferah tut canım inşallah görür ve duyarsın en kısa zamanda :KK68:

Kizlar benim bulantilarim baslayinca oruc tutmayi dusunuyorum nasil olsa hic bisey mide de durmuyo ogurmektense bu daha mantikli geliyo bana cunku nefret ediyorum kusmaktan tum karin kaslarim agriyor bakalim henuz baslamadi ama hayirlisi Allah'tan
Canım ben dün bir liste paylaştım mide bulantısı için bak istersen mide bulantisi niye önlemek için mideyi asla boş bırakmayınız dedi doktor sık sık az yemek ye dedi yemem gerekenleri de listede verdi bak istersen

Kizlar benim bulantilarim baslayinca oruc tutmayi dusunuyorum nasil olsa hic bisey mide de durmuyo ogurmektense bu daha mantikli geliyo bana cunku nefret ediyorum kusmaktan tum karin kaslarim agriyor bakalim henuz baslamadi ama hayirlisi Allah'tan
Canım ben dün bir liste paylaştım mide bulantısı için bak istersen mide bulantisi niye önlemek için mideyi asla boş bırakmayınız dedi doktor sık sık az yemek ye dedi yemem gerekenleri de listede verdi bak istersen

Kızlar çok şükür bi sıkıntı Yok kalp atışlarını duyduk dünkü doktorun saçmalığı neydi anlamadım yani dünden beri yataklara düştüm hastalandım üzüntüden ama rabbime binlerce kez şükürler olsun ki herşey yolunda çok güzel miş onun minik kalbini görmek dinlemek
Değil. Mi ya o ses nasıl. Bir sestir ki ben duyduğum anda anladım gerçekten hamile oldugumu o kadar güzel bir duygu ki Rabbim herkese nasip etsin

Canım hangi şehirdesin?
Ben Zeynep kamil Pınar Kumruya gidiyorum. En az 15dk ilgileniyor. Hal hatır soruyor Güler yüzlü. Gerekli idrar ve tahlillere göre vitamin verdi. İdrar değerlerin normal sanırım. Yanma kaşıntı ağır koku varsa doktoruna söyle. Benim tahlil kağıdım da bu. İdrarda kan varmış ama yüksek değil bol su iç dedi

Eklentiler

• IMG_0277.jpg
    IMG_0277.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 35
X