2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

rabbim izin vermesin bu zalimlere :KK62::KK62: allah bin beter etsin bu insanların ölmesine göz yumanları da sebep olanlarıda hepsini. biz bıktk hergn böyle haberleri duymaktn belki yarn bi gün bizim başımıza tanıdıklarımızın basınada gelir mi diye korkmaktn da bıktık. geçtekten korkarak geziyorum artık işim olmakdca dışarı cıkmıyorm ne hakları var kendi ülkemizde bize bunu yapmaya:KK11::KK34::KK34::KK34:

Evet canım bende muhasebeciyim :) Çook konuştuk sorma :KK70:
Benimki karaca canım :KK66:
Sen nasılsın napıyosun?
Ben de muhasebeci olma yolundayım bakalım şuan bilanço büyük defter gidiyorum :KK70:
Baksana ben yokken üç kişi katılmış aramıza :)
Ben hep aynıyım canım malesef :KK70:

Ben de muhasebeci olma yolundayım bakalım şuan bilanço büyük defter gidiyorum :KK70:
Baksana ben yokken üç kişi katılmış aramıza :)
Ben hep aynıyım canım malesef :KK70:

Hayırlısı olsun canım :))
Ayyy bende aynıyım bi değişiklik yok çıkmayı bekliyorum :) Yanlız değilsin :KK70:

evlenmek istiyorum ama aday adayı bile yok geçen bi falcıya gitmiştim bu yıl sonuna doğru nişan 2017 mayısta düğün var dedi :KK45::KK45::KK45:

kiz sen tam benim kafadanmissin :KK70:yalniz olmadigima sevindim :KK19:

Bendede hersey hazir ama bir damat adayi yok, hatta aday adayi bile yok. Ben Fallardan korkarim, ama benimde 2010 senesinde icime dogmustu, ben 2017 senesinde evlenecegim diye :confused: Artik neyin kafasini yasiyorum bilmiyorum, ama gönlümdeki ciksin artik karsimaaaaaa :mad:

kiz sen tam benim kafadanmissin :KK70:yalniz olmadigima sevindim :KK19:

Bendede hersey hazir ama bir damat adayi yok, hatta aday adayi bile yok. Ben Fallardan korkarim, ama benimde 2010 senesinde icime dogmustu, ben 2017 senesinde evlenecegim diye :confused: Artik neyin kafasini yasiyorum bilmiyorum, ama gönlümdeki ciksin artik karsimaaaaaa :mad:

Hakkınızda hayırlısı olsun hoşgeldiniz belki de yarın biri çıkıcak karşısınıza hiç belli olmaz :))

X