- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.241
bu kilo mevzusunu bende takıntı yaptım eskiden almak için uğraşıyordum şimdi vermek için uğraşıyorum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da iyiymişbu kilo mevzusunu bende takıntı yaptım eskiden almak için uğraşıyordum şimdi vermek için uğraşıyorum yaa
herkes çok zayıfsın derdi o zamanları özledim resmen
Ne güzel ya banada abarttın fazla alma diyorlar bende masa başı işe başlayınca olduBende 45 kiloydum herkes zayıfsın çıta gibisin derdi sinir olurdum sonra buraya işe girdim gireli oturduğum için masa başında bide fast food yemekler yiyorum mecburen şimdiii 52 kilo oldum şimdide ne güzelsin çok alımlısın manken gibisin diyolar
Ne güzel ya banada abarttın fazla alma diyorlar bende masa başı işe başlayınca oldu
verirsin verirsin hafta içi ye hafta sonu yeme
günaydın canlaarr nasılsınız ?
şehitlerimizi unutmayalım bugün birer fatiha bile olsa okuyalım
günaydın hayırlı cumalar
Herkese günaydın kızlarr
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim,inşallah ettiğimiz dualar kabul olur kızlar,
İkinci olarakta Çanakkale Biga'da okumuş bir kız olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 101. yılı kutlu olsun,tüm şehitlerimize dualar okuyalım bu akşam ,bu hayırlı Cuma gününde makbule geçer...
ben de çalışıyorum kuzum iyiym iştee yarın sevdiceğim geliyo heyecanlıyımmm sen nasılsın napıyosun
iyiyim canım çalışmaya çalışıyorumda hiç canım istemiyo
sen napıyosun
bende çalışıyorum kızlar napıyımben de çalışıyorum kuzum iyiym iştee yarın sevdiceğim geliyo heyecanlıyımmm sen nasılsın napıyosun
hadi yaa geçmiş olsun canımBende iyiyim ccanım iş güç aynı işte , dün gece biraz kötüydüm bir de sabah şimdi iyi sayılırım..
Ya midemi üşüttüm yada stresten oluyo kalbim çok hızlı çarpıyodu korktum bende dua ede ede uyumuşum
hadi yaa geçmiş olsun canım
bende yeni atlattım gribi herkes hasta valla