- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.221
yüzük fln hikaye zaten önemli olan çabalaması senin içinaynen öyle
evet bende öyle düşünüyorum , kafa yorması uğraşmasıyüzük fln hikaye zaten önemli olan çabalaması senin için
hadi bakalım hayırlısı23 yaşındayım şubatın 7 sinde sözüm oldu nisanın 30 unda nişan canım. sevmiyor öyle şeyleri
ayy evet yaaaevet bende öyle düşünüyorum , kafa yorması uğraşması
tüh ya keşke yapsaymış23 yaşındayım şubatın 7 sinde sözüm oldu nisanın 30 unda nişan canım. sevmiyor öyle şeyleri
benmkide insan içinde değildi bi parka etti ama hiç beklemiyodum .. teklif etmesini bekliyodum tabiki ama öyle bi kurguladıki yine d ehiç beklemediğim bi anda oldu diyebilirimmmçocuga imkan vermiyorm kiinsan içinde istemem millete reklam olmak istemiyrm pasta vs istemiyorum değişik bişeyler olsun beklemediğim anda yap fln derkn etmiyorm dedi
bir de bazen kuyumcu önünden falan geçerken diyorum bak şu tektaş güzelmiş falan imalarayy evet yaaao çaba değiyor zaten her şeyee
tüh ya keşke yapsaymış
benmkide insan içinde değildi bi parka etti ama hiç beklemiyodum .. teklif etmesini bekliyodum tabiki ama öyle bi kurguladıki yine d ehiç beklemediğim bi anda oldu diyebilirimmm
teşekkür ederimhadi bakalım hayırlısı
Kısmet değilmiş demektüh ya keşke yapsaymış
bahane işte beceremedikleri içinhepsimi aynı bunların ya benimki de ergen işi bunlar hep diyor
ya ben açık açık sen teklif edene kdr bi çeyiz parçası bile almm dedimbir de bazen kuyumcu önünden falan geçerken diyorum bak şu tektaş güzelmiş falan imalar
olsun canım mutlu huzurlu olundateşekkür ederim
Kısmet değilmiş demek
nasılda işine geliyorgeçen en son dedm bende git bi tek taş al da sözdn önce takaym miiete teklif etti derm dedm dimi öyle yapalm diyo
hepsimi aynı bunların ya benimki de ergen işi bunlar hep diyor
yani Allah herkesi huzurlu mutlu etsinolsun canım mutlu huzurlu olunda
ya ben açık açık sen teklif edene kdr bi çeyiz parçası bile almm dedim
olsun canım mutlu huzurlu olunda
nasılda işine geliyor
benmki valla çok güzeldiii
59 kiloyum ben artık elbiseyi 38 beden sipariş vercm o zaman mecbur zayıflarım takıntılı mıyım ne
göbek var sadece biraz ah ah
merhaba
geçen en son dedm bende git bi tek taş al da sözdn önce takaym miiete teklif etti derm dedm dimi öyle yapalm diyo
teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin sözlüymüşsün hayırlısı olsuun hakkınızda
aynen yürüyüşlere devamveremezsen nolcakk
Geçer canım göbek yürüyüş yap bol bol
Çok güzeller güle güle kullan canım
Merhaba hoşgeldin sözlüymüşsün hayırlısı olsuun hakkınızda
zorla aldırtcan ahahahh