2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

23 yaşındayım şubatın 7 sinde sözüm oldu nisanın 30 unda nişan canım. sevmiyor öyle şeyleri

çocuga imkan vermiyorm ki insan içinde istemem millete reklam olmak istemiyrm pasta vs istemiyorum değişik bişeyler olsun beklemediğim anda yap fln derkn etmiyorm dedi

evet bende öyle düşünüyorum , kafa yorması uğraşması
ayy evet yaaa o çaba değiyor zaten her şeyee
23 yaşındayım şubatın 7 sinde sözüm oldu nisanın 30 unda nişan canım. sevmiyor öyle şeyleri
tüh ya keşke yapsaymış
çocuga imkan vermiyorm ki insan içinde istemem millete reklam olmak istemiyrm pasta vs istemiyorum değişik bişeyler olsun beklemediğim anda yap fln derkn etmiyorm dedi
benmkide insan içinde değildi bi parka etti ama hiç beklemiyodum .. teklif etmesini bekliyodum tabiki ama öyle bi kurguladıki yine d ehiç beklemediğim bi anda oldu diyebilirimmm

bir de bazen kuyumcu önünden falan geçerken diyorum bak şu tektaş güzelmiş falan imalar

geçen en son dedm bende git bi tek taş al da sözdn önce takaym miiete teklif etti derm dedm dimi öyle yapalm diyo

hepsimi aynı bunların ya benimki de ergen işi bunlar hep diyor

bir de bazen kuyumcu önünden falan geçerken diyorum bak şu tektaş güzelmiş falan imalar
ya ben açık açık sen teklif edene kdr bi çeyiz parçası bile almm dedim
teşekkür ederim

Kısmet değilmiş demek
olsun canım mutlu huzurlu olunda
geçen en son dedm bende git bi tek taş al da sözdn önce takaym miiete teklif etti derm dedm dimi öyle yapalm diyo
nasılda işine geliyor
hepsimi aynı bunların ya benimki de ergen işi bunlar hep diyor

benmki valla çok güzeldiii

59 kiloyum ben artık elbiseyi 38 beden sipariş vercm o zaman mecbur zayıflarım takıntılı mıyım ne

veremezsen nolcakk

göbek var sadece biraz ah ah

Geçer canım göbek yürüyüş yap bol bol

kızlar bakın ne aldım çok tatlı tavsiye ederim

Eki Görüntüle 1797256

Çok güzeller güle güle kullan canım

Merhaba hoşgeldin sözlüymüşsün hayırlısı olsuun hakkınızda

zorla aldırtcan ahahahh

Çalışmaktan yazamadım kızlarr off of ayrıca yemekte yiyemedim bugün atıştırmalıklarla idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…