- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
Ben de 2017 gelini olacağım inşallah :) Diğer topikte paylaşım yaoılmıyor bari burada yapılsın heyecanlar paylaşılsın istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah gitti ya bnm sevgiliiimm.. son kez sarıldım öptm oy cok zor
nereye gitti askere mi?ah gitti ya bnm sevgiliiimm.. son kez sarıldım öptm oy cok zor
inşallah hayırlısıyla :)Ben de 2017 gelini olacağım inşallah :) Diğer topikte paylaşım yaoılmıyor bari burada yapılsın heyecanlar paylaşılsın istiyorum
Ohh kolaya kaçmışsınız ne güzel :) biz de ailecek tanışma yapsak 1 aya sözümüz olurdu ama süreç uzuyor şimdi. Babamda tek tanışmak istediBENİM SEVGİLİM BABAMDAN KORKUYO
O YÜZDN HERKESİN İÇİNDE TANISCAKLAR AİLESİYLE BERABER YANİ O DA MAYISA OLCAK KISMETSE :)))
Ben anlatırım haftaya nasıl olduğunuÇOK KORKUTUCU GERCEKTEN :) ANNEYLE NEYSEDE BABAMLA NE KONUSURLAR NASIL OLUR DÜŞÜNEMİYORUM BİLE
Hemen üstüme alınayım mı Ben iyiyim sağol sen nasılsınkızlar nasılsınız neler yapıyosunuz
Oh iyi oldu üstüne alınman ben de iyiyim canım babamla erkek arkadaşım tanıştı bugün onun şaşkınlığı içindeyimmHemen üstüme alınayım mı Ben iyiyim sağol sen nasılsın
Oo ilk adımlar atılmaya başlandı desene Ee nasıl geçti anlat bakalımOh iyi oldu üstüne alınman ben de iyiyim canım babamla erkek arkadaşım tanıştı bugün onun şaşkınlığı içindeyimm
Evet canımm ilk adım evlilik teklifi ikincisi de buydu benimki bayaa heyecanlıydı tabii tüm gün geçmedi heyecanı ama gayet iyiydi babam bir çok soru sordu işte bakalım artık şimdi araştıracakmış üç hafta sonra da ailesi gelecek siz de durumlar neOo ilk adımlar atılmaya başlandı desene Ee nasıl geçti anlat bakalım
Normal canım baban tanımak istiyor sorcak tabi hakkı Onun da heyecanlı olması normal bir nevi sınav bu onun için Ben nişanlıyım canım teklif isteme tanışma hepsini atlattım çok şükür şimdi düğünde sıra işte Allahın izniyleEvet canımm ilk adım evlilik teklifi ikincisi de buydu benimki bayaa heyecanlıydı tabii tüm gün geçmedi heyecanı ama gayet iyiydi babam bir çok soru sordu işte bakalım artık şimdi araştıracakmış üç hafta sonra da ailesi gelecek siz de durumlar ne
oh ne güzel sen baya öndesin desene peki sende hazırlıklar ne alemdeNormal canım baban tanımak istiyor sorcak tabi hakkı Onun da heyecanlı olması normal bir nevi sınav bu onun için Ben nişanlıyım canım teklif isteme tanışma hepsini atlattım çok şükür şimdi düğünde sıra işte Allahın izniyle