2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ben de 2017 gelini olacağım inşallah :) Diğer topikte paylaşım yaoılmıyor bari burada yapılsın heyecanlar paylaşılsın istiyorum :KK51:

YOK CANIM ÇALIŞMAYA GİTTİ MAYISTA DÖNCEK GERİ NİŞAN İÇİN PARA BİRİKTİRİYORUZDA :)

BENİM SEVGİLİM BABAMDAN KORKUYO :KK45:
O YÜZDN HERKESİN İÇİNDE TANISCAKLAR AİLESİYLE BERABER YANİ O DA MAYISA OLCAK KISMETSE :)))

ÇOK KORKUTUCU GERCEKTEN :) ANNEYLE NEYSEDE BABAMLA NE KONUSURLAR NASIL OLUR DÜŞÜNEMİYORUM BİLE :cry:

Oo ilk adımlar atılmaya başlandı desene :KK70: Ee nasıl geçti anlat bakalım :KK51:
Evet canımm :KK17: ilk adım evlilik teklifi ikincisi de buydu o_O benimki bayaa heyecanlıydı tabii tüm gün geçmedi heyecanı ama gayet iyiydi o_O babam bir çok soru sordu işte bakalım artık şimdi araştıracakmış:KK17: üç hafta sonra da ailesi gelecek:oops: siz de durumlar ne :KK60:

Evet canımm :KK17: ilk adım evlilik teklifi ikincisi de buydu o_O benimki bayaa heyecanlıydı tabii tüm gün geçmedi heyecanı ama gayet iyiydi o_O babam bir çok soru sordu işte bakalım artık şimdi araştıracakmış:KK17: üç hafta sonra da ailesi gelecek:oops: siz de durumlar ne :KK60:
Normal canım baban tanımak istiyor sorcak tabi hakkı :KK70: Onun da heyecanlı olması normal bir nevi sınav bu onun için :KK70: Ben nişanlıyım canım teklif isteme tanışma hepsini atlattım çok şükür şimdi düğünde sıra işte Allahın izniyle:KK51::KK68:

Normal canım baban tanımak istiyor sorcak tabi hakkı :KK70: Onun da heyecanlı olması normal bir nevi sınav bu onun için :KK70: Ben nişanlıyım canım teklif isteme tanışma hepsini atlattım çok şükür şimdi düğünde sıra işte Allahın izniyle:KK51::KK68:
oh ne güzel sen baya öndesin desene :KK54: peki sende hazırlıklar ne alemde:21:

merhaba kızlar
bende inş 2017 gelini olacağım :) şuan asker yolu bekliyorum. çeyiz hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

X