- 14 Kasım 2015
- 1.389
- 2.444
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.801
Amin inşallah2017 cikmadan buluruz insallah gönlümüzün prensini
Amin inşallah
2017 cikmadan buluruz insallah gönlümüzün prensini
Ağzından bal damlıyor inşallah canım benim darısıAllah gönlünüze göre versin kızlar
benimde hiç beklemediğim anda oldu inşallah sizde bulcaksınız prenslerinizi
Ağzından bal damlıyor inşallah canım benim darısıKarrTanesii ' ye bana ve bütün bekarlara Allah seninkini de tamamına erdirsin
AmiiinAllah gönlünüze göre versin kızlar
benimde hiç beklemediğim anda oldu inşallah sizde bulcaksınız prenslerinizi
Kasım da evlenecek olan var mı kızlar balayına nereye gideceksiniz[/QUO
Ben varımm :) 5 inde evleniyorum inşaallah. Düğünden sonra kapadokya düşünüyoruz iki gün ama balayı olarak yarıyıl tatilinde maldivlere gitmek istiyoruz.Kasım da evlenecek olan var mı kızlar balayına nereye gideceksiniz
Teşekkürler :) Senin için de hayırlı olsun inşaallah :) bilmiyorum ki yorucu olur mu, ankaradan yakın aslında ama o düğün telaşından sonra zaten yorgunluk olabilir :/hayırlı olsun canım şimdiden ben senden 19 gün sonra evleniyorum inşallah
hmm bizde sonradan gitmeyi düşünüyoruz kapadokya yorucu olur mu ki
mesafe değil de tatlım hani otelde kalmak yerine gezmek ister insan balayı boyunca ondan dedimTeşekkürler :) Senin için de hayırlı olsun inşaallah :) bilmiyorum ki yorucu olur mu, ankaradan yakın aslında ama o düğün telaşından sonra zaten yorgunluk olabilir :/
Hmm :) ben daha önce gitmiştim bir kaç saatte çok fazla yer gezmiştik, çok büyük değil. İçinde havuzu olan taş oteller varmış çok hoşuma gitti benim. Balına binmek dışında gezmeyi pek düşünmemiştim. :)mesafe değil de tatlım hani otelde kalmak yerine gezmek ister insan balayı boyunca ondan dedim
düğünden sonra yorgunluk Allahın emri yapcak bişi yok
ay merak ettim bi düşüneyim ben bunu sağolasın tatlım umarım herşey gönlünce olurHmm :) ben daha önce gitmiştim bir kaç saatte çok fazla yer gezmiştik, çok büyük değil. İçinde havuzu olan taş oteller varmış çok hoşuma gitti benim. Balına binmek dışında gezmeyi pek düşünmemiştim. :)
Cümlemizin inşaallah canım sen sağ ol :)ay merak ettim bi düşüneyim ben bunu sağolasın tatlım umarım herşey gönlünce olur
Merhaba bende Temmuz geliniydim herkese selam olsun gelinlerekonu hortlasın
hahahaha meraba bende temmuzda evlendim :))
Merhabalar nasılsınız
İyiyim valla alıştım 5 ay oldu artıkmerabalar iyiyim çok şükür siz nasılsınız?
evlilik nasıl gidiyor alıştınız mı :)
Selam, bende de durumlar aynıHala evlenemeyenler bende durum aynı hepinize selam olsun
Selam, bende de durumlar aynı