- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.781
Oğluma kız bakıyorum kk. 26 yaşında. Evine düşkün işi evi arabasi hepsi tamam kızımız eksik sadece :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım sanki bura yanlış yerOğluma kız bakıyorum kk. 26 yaşında. Evine düşkün işi evi arabasi hepsi tamam kızımız eksik sadece :)
Merhaba kizlar, bende ankara'da dugun salonu arastiriyorum, batikent la mode'ye gorusmeye gittik salona ve orkestrasina bayildim. Ama isiklar diskotek isigi gibi mavi kirmiziydi acikcasi cok goz yorucu ve karanlik geldi. Fotograflarda hep kirmizi kirmizi cikar diye dusundum cok loştu salon. La mode'de dugun yapanlar yardimci olursa cok sevinirim
Butun bekarlara hergum amin derim şüphen olmasınİnşallah inşallah inşallah 2017 amin amin amin.
Kizar amin der misiniz
Allah razı olsun arkadasim.seninde gönlünce olsun her dilediğinButun bekarlara hergum amin derim şüphen olmasın
aminnn tüm bekarlara inşallahİnşallah inşallah inşallah 2017 amin amin amin.
Kizar amin der misiniz
İnşallah cnm seninde herşey gönlünce olsunaminnn tüm bekarlara inşallah
Ayni sebepden bende bu konuyu acmistim icimde 2017 ye dair büyük bir ümitle bekledim ama yine hüsranArkadaşlar bu konuyu görünce bir gülesim kahkaha atasim geldi 2014 yılında açılmış bu konu, ben de 2014 te hisleri kuvvetli ve evlilik icin tahminleri tuttugu söylenen birisine ne zaman evleneceğim demistim 2017 demisti off demistim ne kadar da uzak bir tarih sonuc: sene 2017 ben hala bekarım ve 3 senedir 2017yi bekliyordum.
Kalan 4 aya güveniyorumvuslat başka bahara kaldıAyni sebepden bende bu konuyu acmistim icimde 2017 ye dair büyük bir ümitle bekledim ama yine hüsran
Vayy ben ölem nerelere gidem
Kalan 4 aya güveniyorumvuslat başka bahara kaldıAyni sebepden bende bu konuyu acmistim icimde 2017 ye dair büyük bir ümitle bekledim ama yine hüsran
Vayy ben ölem nerelere gidem
3 senedir birsey olmayinca benim ümidim yok sayilacak kadar azaldi En son ki konumda ki görücü de olacak sanmistim ama yine olmadiKalan 4 aya güveniyorumvuslat başka bahara kaldı
Ben de ben de kismet olmayınca olmuyor görücü zaten denk gelirse gibi ben iki kişiyle görüştüm ilkinde ben ikincisinde karşı taraf olumsuzdu bu evlenen insanlar her şeyi nasıl denk getiriyor anlamadım ki3 senedir birsey olmayinca benim ümidim yok sayilacak kadar azaldi En son ki konumda ki görücü de olacak sanmistim ama yine olmadi
Görücülerin özeti:Ben de ben de kismet olmayınca olmuyor görücü zaten denk gelirse gibi ben iki kişiyle görüştüm ilkinde ben ikincisinde karşı taraf olumsuzdu bu evlenen insanlar her şeyi nasıl denk getiriyor anlamadım ki
O işi ismail yk çözmüşGörücülerin özeti:
Sevdim sevilmedim, seveni sevemedim
Bazen aceba hic evlenemeyecekmiyim diye depresyona giriyorumO işi ismail yk çözmüş
Beni begeneni ben beğenmem
Benim begendigim ise beni beğenmez
Ben de kendimi 2017 ye çok bağladım oldu oldu olmadı nasip kısmet diye diye icimde dilek ağacı cikacakBazen aceba hic evlenemeyecekmiyim diye depresyona giriyorum
Yasimda ilerliyor...
2017 cikmadan buluruz insallah gönlümüzün prensiniBen de kendimi 2017 ye çok bağladım oldu oldu olmadı nasip kısmet diye diye icimde dilek ağacı cikacak