2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Merhaba kizlar, bende ankara'da dugun salonu arastiriyorum, batikent la mode'ye gorusmeye gittik salona ve orkestrasina bayildim. Ama isiklar diskotek isigi gibi mavi kirmiziydi acikcasi cok goz yorucu ve karanlik geldi. Fotograflarda hep kirmizi kirmizi cikar diye dusundum cok loştu salon. La mode'de dugun yapanlar yardimci olursa cok sevinirim

Merhaba kizlar, bende ankara'da dugun salonu arastiriyorum, batikent la mode'ye gorusmeye gittik salona ve orkestrasina bayildim. Ama isiklar diskotek isigi gibi mavi kirmiziydi acikcasi cok goz yorucu ve karanlik geldi. Fotograflarda hep kirmizi kirmizi cikar diye dusundum cok loştu salon. La mode'de dugun yapanlar yardimci olursa cok sevinirim

kızlar yok mu hiç la mode balo ve nikah salonunda evlenen?

Ekimde dugumum.Kizlar nasil korunacaksiniz ? Yarin doktor randevum var zerre gitmek istemiyorum.ilac kullanmak istemiyorum ama bebekte istemiyoruz hemen : ( iyice stres oldum

Arkadaşlar bu konuyu görünce bir gülesim kahkaha atasim geldi:KK70: 2014 yılında açılmış bu konu, ben de 2014 te hisleri kuvvetli ve evlilik icin tahminleri tuttugu söylenen birisine ne zaman evleneceğim demistim 2017 demisti off demistim ne kadar da uzak bir tarih:cry: sonuc: sene 2017 ben hala bekarım ve 3 senedir 2017yi bekliyordum.:confused:
Ayni sebepden bende bu konuyu acmistim :KK43: icimde 2017 ye dair büyük bir ümitle bekledim ama yine hüsran :110:
Vayy ben ölem nerelere gidem:skandal:

3 senedir birsey olmayinca benim ümidim yok sayilacak kadar azaldi :KK43: En son ki konumda ki görücü de olacak sanmistim ama yine olmadi :KK61:
Ben de ben de:KK61: kismet olmayınca olmuyor görücü zaten denk gelirse gibi ben iki kişiyle görüştüm ilkinde ben ikincisinde karşı taraf olumsuzdu bu evlenen insanlar her şeyi nasıl denk getiriyor anlamadım ki :KK51:

X