- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.841
Hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar kısmetse bende 2017 geliniyim
HoşbuldumHoşgeldin aramıza
Kendini tanıtmak ister misin :) Ben Lily 24 yaşında nişanlıyım :) Bursa da yaşıyorum, kısmetse temmuz geliniyimHoşbuldum
Bende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyımKendini tanıtmak ister misin :) Ben Lily 24 yaşında nişanlıyım :) Bursa da yaşıyorum, kısmetse temmuz geliniyim
Merhaba kızlar kısmetse bende 2017 geliniyim
Bende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyımKısmetse agustos geliniyim
Merhaba hoşbuldumMerhaba canım hoşgeldin :) Hayırlısı olsun inşallah bahsedermisin biraz kendinden ,ilişkinden :)
Tanıdık çıkacakmıyız acabaBende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyımKısmetse agustos geliniyim
Biran bende düşünmedim değil. Ne kadar çok ortak yönümüz varmışTanıdık çıkacakmıyız acaba
Doğum günümden 1 gün önce düğünün var demek kiOoo o o maşallahh :)) bende 24 yaşındayım İstanbulluyum nişanlıyım henüz 24 eylülde nikahımız 1 ekimde Bursa İnegölde düğünümüz varBursa gelini olucam bende :)
Olsun ben memnun oldum Bursadan olmanızaBiran bende düşünmedim değil. Ne kadar çok ortak yönümüz varmış
Bende memnun oldumOlsun ben memnun oldum Bursadan olmanızaBurada ki kızlar hep İstanbul
Merkezdeyim ben, sen :)
Bende memnun oldumBursa ilçe mi , merkez mi peki
Merhaba ben de Bursa'danimmOlsun ben memnun oldum Bursadan olmanızaBurada ki kızlar hep İstanbul
Neresinden :)Merhaba ben de Bursa'danimm
Bende merkezMerkezdeyim ben, sen :)
İyi sevindimBende merkez
Hayır daha belli değil. Düğün kutahya da olacağı için, eylülde nişanlımin doğum günü sebebiyle yanına gidiyorum o sırada da düğün tarihlerine bakacağız. Kına için şuan kafamda cekirge istasyon kır bahçesi var ama bakalım nasıl olacak Senin belli mi pekiİyi sevindimBelli mi senin düğün tarihin salonun falan :)
Aa kütahyaya mı gelin gidiyorsun :) Benim belliydi aslında ama vazgeçtik, kır düğünü olacaktı salonu gidip görünce içime sinmedi açıkçası :) Ben de burada olursan evi falan da konuşuruz diyordumHayır daha belli değil. Düğün kutahya da olacağı için, eylülde nişanlımin doğum günü sebebiyle yanına gidiyorum o sırada da düğün tarihlerine bakacağız. Kına için şuan kafamda cekirge istasyon kır bahçesi var ama bakalım nasıl olacak Senin belli mi peki