2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Aa kütahyaya mı gelin gidiyorsun :) Benim belliydi aslında ama vazgeçtik, kır düğünü olacaktı salonu gidip görünce içime sinmedi açıkçası :) Ben de burada olursan evi falan da konuşuruz diyordum :KK70:

Kına için yer düşündün mü peki ? Veya gidip salonları falan gezdin mi senden fikir alabilirim çünkü aklımda bir tek orası var başka her bilmiyorum şuan :KK48:nişanı nerde yaptınız bu arada :super:

Merhaba hoşbuldum :KK68: Üniversite okumak için gittiğim şehirde tanıştım müstakbel nişanlımla 5. ayımızda evlilik teklifi 8. yani bu ayda nişanlandık :21: Seneye de düğün düşünüyoruz inşallah :KK68: Çok mu hızlı gelişmiş acaba :-)

Ahh ah şu üniversite dönemleri :-) Bizde nişanlımla üniversitede tanıştık 6,5 yıldır birlikteyiz :KK68:Sizinde güzel olmuş birbirinizi tanıdıysanız beklemeye gerek yok :21: Hayırlısı olsun inşallah :KK25:

Doğum günümden 1 gün önce düğünün var demek ki :KK68: Hayırlı olsun şimdiden :nazar::KK200:

Doğum günün müüü :cool::cool: Çok teşekkür ederim canımm:KK200:

Olsun ben memnun oldum Bursadan olmanıza :KK70: Burada ki kızlar hep İstanbul:63:

Aşk olsun canıım İstanbulluyuz diye dışlanıyo muyuz ? :KK11: :KK45:@tasarimcibayan @pembebogurtlen venezia26 venezia26 görüyosunuz dimi kızlar :21::21::21:

Merhaba ben de Bursa'danimm:halay:

Merhaba canııım ee sen ne zaman evleniyosun belli mi :dondurma:

Herkese hayırlı cumalar kızlar Günaydııınnn :KK49::KK49::KK49:

Kına için yer düşündün mü peki ? Veya gidip salonları falan gezdin mi senden fikir alabilirim çünkü aklımda bir tek orası var başka her bilmiyorum şuan :KK48:nişanı nerde yaptınız bu arada :super:
Salonları pek gezmedim çünkü benim önceliğim yakın olmasıydı aklımda yer vardı:KK51: atalay grupa baktım ben canım ilk olarak güzel salonları var düğün için pahalı ama kına salonları daha uygun ama kır salonu istersen 3binden başlıyordu kına..

Ahh ah şu üniversite dönemleri :-) Bizde nişanlımla üniversitede tanıştık 6,5 yıldır birlikteyiz :KK68:Sizinde güzel olmuş birbirinizi tanıdıysanız beklemeye gerek yok :21: Hayırlısı olsun inşallah :KK25:

Aşk olsun canıım İstanbulluyuz diye dışlanıyo muyuz ? :KK11: :KK45:@tasarimcibayan @pembebogurtlen venezia26 venezia26 görüyosunuz dimi kızlar :21::21::21:

Sizi dışlarmıyım ben hiç aşk olsun :KK51:

Merhaba canim Daha kesin gun belli degil canim ama kis gelini olacagim galiba :KK49:

Selam hepinize.. 2017de evlenmeyi planlayan ben, aşk acımı çekiyorum şu an. Ve eminim hayatta herkesin yaşadığı biçimde akıllanmayacağımdır.. Bildiğiniz üzere şu an 'eski' olan sözde 'erkek' arkadaşım rütbeli askerdi ve kısmet olursa Bitlis 'te yaşyacaktık evlenincetabi evlenmek için önce aile ile tanıştırma evremiz vardı. Paşazade n'aptı?lütfedp gelmedi,gelmediği gibi bitirdi. Hem de mesajla.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dün kendimi havalimanında buldum. Yol iz bilmem basıp Konya ya gidiyodum. Şu an izinde ailesinin yanında.Yaptıklarımdan bir blog yazarı kadar yazı çıkartabilirim. Ama noldu ucak 3 kere rötar geçirdi 17.15 ucagı 20. 40 a geldi.bu da bi işarettir ve evden cıkarken annem halimi gördüğünden sevdiklerin ve seni sevenler var kızım napıyosun dedim.. Bilmediğim bir şehirde saat 9 10 da napacaktm. Telefonda engelleyen,geleceğimi bildiği halde gelme bulamazsın ne hakkım varsa helal olsun kib diyen sözde bi insan müsveddesi için.çok uzun yazdım ama dibine kadar battım kızlar.. Lütfen kalbimin ferahlaması için içinizden bir dua edin..

Kızlar napıyosunuzz

Canııım görmedim hiç yazdığını :KK19:

Selam hepinize.. 2017de evlenmeyi planlayan ben, aşk acımı çekiyorum şu an. Ve eminim hayatta herkesin yaşadığı biçimde akıllanmayacağımdır.. Bildiğiniz üzere şu an 'eski' olan sözde 'erkek' arkadaşım rütbeli askerdi ve kısmet olursa Bitlis 'te yaşyacaktık evlenincetabi evlenmek için önce aile ile tanıştırma evremiz vardı. Paşazade n'aptı?lütfedp gelmedi,gelmediği gibi bitirdi. Hem de mesajla.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dün kendimi havalimanında buldum. Yol iz bilmem basıp Konya ya gidiyodum. Şu an izinde ailesinin yanında.Yaptıklarımdan bir blog yazarı kadar yazı çıkartabilirim. Ama noldu ucak 3 kere rötar geçirdi 17.15 ucagı 20. 40 a geldi.bu da bi işarettir ve evden cıkarken annem halimi gördüğünden sevdiklerin ve seni sevenler var kızım napıyosun dedim.. Bilmediğim bir şehirde saat 9 10 da napacaktm. Telefonda engelleyen,geleceğimi bildiği halde gelme bulamazsın ne hakkım varsa helal olsun kib diyen sözde bi insan müsveddesi için.çok uzun yazdım ama dibine kadar battım kızlar.. Lütfen kalbimin ferahlaması için içinizden bir dua edin..

Canım merhaba .. Çok üzüldüm ,çok şaşırdım. Neden böyle bişey yapmış olabilir?Aranızda bi sorun mu vardı yada senin şüphelendiğin bi durum oldu mu hiç.İnan ne diyeceğimi bilemiyorum şuanda ayrıldı diyosun hemde bi msjla kib nedir ya?İyi yapmışsın tabi gitmemekle bir de onun ayağına gidip ne dicektin Allah aşkına.Daha fazla yazamıcam bende şok oldum şuanda sende kendini yiyip bitirme lütfen dua ederiz tabii neden etmeyelim battığın falan da yok madem ayrıldı bitti hayırlısı deyip önüne bakıcaksın.Sil engelle heryerden çocuk gibi davranmış birde rütbeli asker bu adam gelmeyi bırak telefonda bile görüşmeyip msj atıyosa gerçekten insan müsveddesi hafif bi cümle....

iyi akşamlar kızlar

Ahh canım kimse yoktum bu saatlerde :oops::oops:

Herkese günaydın kızlar , bugün ve yarın eksiklerimi tamamlıcam inşallah aldıkça bitiyo diyoruz ama yook bitmiyo :kızgın: Artık herşey tamamlansada şu kalan paramız cebimizde dursa :KK45:

Canımmm
Her şey gönlüne göre olsun. Bak diyorsun bu da bi işaret bence. Sen onun için her şeyi göze almıştın bilmediğin bir şehirde ailenden uzakta yaşamayıda(bence bu aşırı büyük bi fedakarlık) demekki karşındaki kişi bunu haketmiyormuş bi mesajla bile bitirebiliyorsa bu kdr yaşanmışlığın hatrına.. sen kalbini ferah tut ..
iyi akşamlar kızlar
Selam:KK49:
Canııım görmedim hiç yazdığını :KK19:

Canım merhaba .. Çok üzüldüm ,çok şaşırdım. Neden böyle bişey yapmış olabilir?Aranızda bi sorun mu vardı yada senin şüphelendiğin bi durum oldu mu hiç.İnan ne diyeceğimi bilemiyorum şuanda ayrıldı diyosun hemde bi msjla kib nedir ya?İyi yapmışsın tabi gitmemekle bir de onun ayağına gidip ne dicektin Allah aşkına.Daha fazla yazamıcam bende şok oldum şuanda sende kendini yiyip bitirme lütfen dua ederiz tabii neden etmeyelim battığın falan da yok madem ayrıldı bitti hayırlısı deyip önüne bakıcaksın.Sil engelle heryerden çocuk gibi davranmış birde rütbeli asker bu adam gelmeyi bırak telefonda bile görüşmeyip msj atıyosa gerçekten insan müsveddesi hafif bi cümle....

Ahh canım kimse yoktum bu saatlerde :oops::oops:

Herkese günaydın kızlar , bugün ve yarın eksiklerimi tamamlıcam inşallah aldıkça bitiyo diyoruz ama yook bitmiyo :kızgın: Artık herşey tamamlansada şu kalan paramız cebimizde dursa :KK45:
Günaydın canım neler kaldı bakalım neleri haledeceksin bgn :eek:

Günaydın canım neler kaldı bakalım neleri haledeceksin bgn :eek:

Banyo ve tuvalet için eşyaları alıcaz canıım , halısıdır temizlik fırçasıdır falan filan :) Bir de mutfağa kaşıklık bulaşıklık birazda plastik kaplar :işsiz::işsiz: süpürge,saç kurutma mak. fln yarına kalıcak galiba ,bugün bayaa yorulucaz gibi bakalım izin alıcam işten. (bu arada eleman bulamadık hala :kızgın: ) bide kendime bişeyler alıcam pijama çamaşır vs. öyle yanii bir de balayı heyecanı var ona ayrı bavul hazırlaması falan :KK49:Çok iş var haftayada İnegöle gidicez beyaz eşya mobilya için nasıl olcak bu işler ya o_O

X