- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.841
Hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar kısmetse bende 2017 geliniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar kısmetse bende 2017 geliniyim
HoşbuldumHoşgeldin aramıza
Kendini tanıtmak ister misin :) Ben Lily 24 yaşında nişanlıyım :) Bursa da yaşıyorum, kısmetse temmuz geliniyimHoşbuldum
Bende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyım Kısmetse agustos geliniyimKendini tanıtmak ister misin :) Ben Lily 24 yaşında nişanlıyım :) Bursa da yaşıyorum, kısmetse temmuz geliniyim
Merhaba kızlar kısmetse bende 2017 geliniyim
Bende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyım Kısmetse agustos geliniyim
Merhaba hoşbuldum Üniversite okumak için gittiğim şehirde tanıştım müstakbel nişanlımla 5. ayımızda evlilik teklifi 8. yani bu ayda nişanlandık Seneye de düğün düşünüyoruz inşallah Çok mu hızlı gelişmiş acabaMerhaba canım hoşgeldin :) Hayırlısı olsun inşallah bahsedermisin biraz kendinden ,ilişkinden :)
Tanıdık çıkacakmıyız acabaBende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyım Kısmetse agustos geliniyim
Biran bende düşünmedim değil. Ne kadar çok ortak yönümüz varmışTanıdık çıkacakmıyız acaba
Doğum günümden 1 gün önce düğünün var demek ki Hayırlı olsun şimdidenOoo o o maşallahh :)) bende 24 yaşındayım İstanbulluyum nişanlıyım henüz 24 eylülde nikahımız 1 ekimde Bursa İnegölde düğünümüz var Bursa gelini olucam bende :)
Olsun ben memnun oldum Bursadan olmanıza Burada ki kızlar hep İstanbulBiran bende düşünmedim değil. Ne kadar çok ortak yönümüz varmış
Bende memnun oldum Bursa ilçe mi , merkez mi pekiOlsun ben memnun oldum Bursadan olmanıza Burada ki kızlar hep İstanbul
Merkezdeyim ben, sen :)
Bende memnun oldum Bursa ilçe mi , merkez mi peki
Merhaba ben de Bursa'danimmOlsun ben memnun oldum Bursadan olmanıza Burada ki kızlar hep İstanbul
Neresinden :)Merhaba ben de Bursa'danimm
Bende merkezMerkezdeyim ben, sen :)
İyi sevindim Belli mi senin düğün tarihin salonun falan :)Bende merkez
Hayır daha belli değil. Düğün kutahya da olacağı için, eylülde nişanlımin doğum günü sebebiyle yanına gidiyorum o sırada da düğün tarihlerine bakacağız. Kına için şuan kafamda cekirge istasyon kır bahçesi var ama bakalım nasıl olacak Senin belli mi pekiİyi sevindim Belli mi senin düğün tarihin salonun falan :)
Aa kütahyaya mı gelin gidiyorsun :) Benim belliydi aslında ama vazgeçtik, kır düğünü olacaktı salonu gidip görünce içime sinmedi açıkçası :) Ben de burada olursan evi falan da konuşuruz diyordumHayır daha belli değil. Düğün kutahya da olacağı için, eylülde nişanlımin doğum günü sebebiyle yanına gidiyorum o sırada da düğün tarihlerine bakacağız. Kına için şuan kafamda cekirge istasyon kır bahçesi var ama bakalım nasıl olacak Senin belli mi peki