2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bende 24 yasındayım aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum ve nişanlıyım :KK57: Kısmetse agustos geliniyim :KK36:

Ooo o o maşallahh :)) bende 24 yaşındayım İstanbulluyum nişanlıyım henüz 24 eylülde nikahımız 1 ekimde Bursa İnegölde düğünümüz var :KK49::KK49: Bursa gelini olucam bende :)

Merhaba canım hoşgeldin :) Hayırlısı olsun inşallah bahsedermisin biraz kendinden ,ilişkinden :)
Merhaba hoşbuldum :KK68: Üniversite okumak için gittiğim şehirde tanıştım müstakbel nişanlımla 5. ayımızda evlilik teklifi 8. yani bu ayda nişanlandık :21: Seneye de düğün düşünüyoruz inşallah :KK68: Çok mu hızlı gelişmiş acaba :-)

Ooo o o maşallahh :)) bende 24 yaşındayım İstanbulluyum nişanlıyım henüz 24 eylülde nikahımız 1 ekimde Bursa İnegölde düğünümüz var :KK49::KK49: Bursa gelini olucam bende :)
Doğum günümden 1 gün önce düğünün var demek ki :KK68: Hayırlı olsun şimdiden :nazar::KK200:

Merhaba, farkettiyseniz dugun.com sayfasında bulunan yorumlardan hicbirisi olumsuz değil. Çünkü dugun.com sadece olumlu yorumları yayınlıyor. Biz elimizde birçok kamera görüntüsü olmasına rağmen olumsuz yorum yazılmasını sağlayamadık. Siteye güvenip seçim yaparsanız bunu aklınızda bulundurun.

İyi sevindim :KK70: Belli mi senin düğün tarihin salonun falan :)
Hayır daha belli değil. Düğün kutahya da olacağı için, eylülde nişanlımin doğum günü sebebiyle yanına gidiyorum o sırada da düğün tarihlerine bakacağız. Kına için şuan kafamda cekirge istasyon kır bahçesi var ama bakalım nasıl olacak Senin belli mi peki :KK66:

Hayır daha belli değil. Düğün kutahya da olacağı için, eylülde nişanlımin doğum günü sebebiyle yanına gidiyorum o sırada da düğün tarihlerine bakacağız. Kına için şuan kafamda cekirge istasyon kır bahçesi var ama bakalım nasıl olacak Senin belli mi peki :KK66:
Aa kütahyaya mı gelin gidiyorsun :) Benim belliydi aslında ama vazgeçtik, kır düğünü olacaktı salonu gidip görünce içime sinmedi açıkçası :) Ben de burada olursan evi falan da konuşuruz diyordum :KK70:

X