-
- Konu Sahibi imadder merve
sizinki hipo çıkış olur testeron yükselince fsh normal sınırlarda olunca çıkış oluyor internette çıkış olan örneklere baktığım da değerler fsh normal testesteron yüksek oluyo.Eşimin fsh hormonu hep olması gerekenden düşüktü. Ama testosteron da düşük. Bu durumda testosteron yükselince sperm olur mu acaba?
Hipo çıkış derken ne kastettiniz anlayamadım. Peki fsh ilaç tedavisi ile normal değerlere yükseltilebilir mi?sizinki hipo çıkış olur testeron yükselince fsh normal sınırlarda olunca çıkış oluyor internette çıkış olan örneklere baktığım da değerler fsh normal testesteron yüksek oluyo.
Biz nohut kuru ve kuru incir kürünü yaptik hala da devam ediyoruz. Nohut kurunun bi yan etkisi olmadigi icin kullanabilirsiniz bence. Ayrica dr un verdigi vitaminler var o sekilde devam ediyoruz iste bakalim artik hayirlisiTeşekkür ederim cevabınız için. Ne gibi kürler uyguladınız? Biz bir süre çakşır suyunu denedik ama doktora sormadan yaptığımız için belki zararı olur diye bıraktık. İki şişe falan bitirmişti eşim. Kullandığı dönemde iyi gelmişti yani kendini daha istekli hissediyordu. Demek ki hormonları etkilemiş ki böyle oldu diye düşündüm ben de.
eşinizin hastalığı burada açıklanıyor . http://www.hipogonadizm.com/Hipogonadizm_nedir . fsh ilaç tedavisi ile yükseltilebilir elbetteHipo çıkış derken ne kastettiniz anlayamadım. Peki fsh ilaç tedavisi ile normal değerlere yükseltilebilir mi?
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içineşinizin hastalığı burada açıklanıyor . http://www.hipogonadizm.com/Hipogonadizm_nedir . fsh ilaç tedavisi ile yükseltilebilir elbette
Allahım hakkınızda en hayırlı olan sonucu alabilmeyi nasip etsin inşallah. Kızamık aşısıyla bir bağlantı kuramadım? Bu arada hangi doktora gidiyorsunuz?Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim bizimde derdimiz sizinki gibi Iki ay once ogrendik boyle oldugunu ve cok zor gunler gecirdim belki hala da geciriyorum bilmiyorum belkide alistim. Herseyde bi hayir vardir bizim hormonlar normal kucukken iki kere havale gecirdigi icin olabilir dedi doktor ve tese dedi insallah hepimiz icin en hayirlisi olsun. Hemen yaptircaktik ama hastaneye gidince kizamik asisi olmadigim ortaya cikti ve buda tehlikeli olabilir dedi doktor o yuzden ertelemek zorunda kaldik bu sirada esimde hacemat ve suluk tedavisine gitti insallah faydasini goruruz bide unutmadan incir cekirdeginin soguk pres yagi oluyor hanimlar cok faydali demislerdi aklinizda bulunsun Allah hepinizin gonlune gore versin sabredin hepimiz sonunda guzel haberler alcaz insallah
Kucukken kizamik asisi olmamisim eger hamileyken kizamik olursan gebeligin sonlanir yada engelli olur dedi doktor hacettepe tip fakultesine gidiyoruz ama kaan aydos u cok duydum burasi olmazsa oraya gideriz herhaldeAllahım hakkınızda en hayırlı olan sonucu alabilmeyi nasip etsin inşallah. Kızamık aşısıyla bir bağlantı kuramadım? Bu arada hangi doktora gidiyorsunuz?
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. dün kaan aydos a uzun uğraşlar sonucu aldığımız randevu ile muayene olduk fsh 33.94 testere normal canlı sperm yok dedibu nohut incir keciboynuzu kürleri nasıl yapılıyor detaylı anlatir misiniz? bize tek çözüm tüp bebek dediBizimde fsh yüksek testesteron normal başka bir sıkıntı gözükmüyor genetik test yaptiracaz bir buçuk ay sonrada tese olacak..incir kurunu yapıyoruz hiç aksatmadan kullaniyor..bide nohut kürü başka birşey yapmıyoruz..allah büyük tüp bebeklede olsun yeterki sağlıklı evlat nasip etsin..
Aramıza hoş geldiniz, Kaan Hoca size iğne ya da vitamin vermedi mi?Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. dün kaan aydos a uzun uğraşlar sonucu aldığımız randevu ile muayene olduk fsh 33.94 testere normal canlı sperm yok dedibu nohut incir keciboynuzu kürleri nasıl yapılıyor detaylı anlatir misiniz? bize tek çözüm tüp bebek dedi
Nohut kuru:Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. dün kaan aydos a uzun uğraşlar sonucu aldığımız randevu ile muayene olduk fsh 33.94 testere normal canlı sperm yok dedibu nohut incir keciboynuzu kürleri nasıl yapılıyor detaylı anlatir misiniz? bize tek çözüm tüp bebek dedi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunNohut kuru:
Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.
Keciboynuzu kuru:Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Incir kuru hamile kalmak icin kadinlar yapiyor bildigim canim erkekler icinde 2 tane kuru inciri dort parcaya bolup zeytinyaginin icine koy 1 gun beklet sonra hemen tuketilmesi gerekiyor sonra yerine yeni incirleri koyup boyle devam ediyor en az 6 ay. Rabbim sifa versin hepimize eger yanlis bilgi verdiysem lutfen duzeltin arkadaslar hepinize sevgiler
Hayır vermedi bizim elimizde 8 0cak 2018 de Ankara tıpta yaptirdigimiz 2 adet sperm analizi sonu ve hormon testi sonucu vardı.sperm testinde hiç hücre cikmadi.dün kaan hoca bize sadece sudafed diye gribal bir ilaç verdi iki hafta kullanın tüp bebek için başlayalım dedi. hatta bu incir kürü fln yok mu diye sordum suan değil dedi.biz henüz 6 aylık evliyim yılbaşında azospermoyi öğrendik ve yıkıldıkeşke hiç ogrenmeseydik diyoruzAramıza hoş geldiniz, Kaan Hoca size iğne ya da vitamin vermedi mi?
Normalde tese öncesi 6 aylık bir tedavi uyguluyor, size neden uygulamadığını anlayamadım. Tüp bebek için Micro tese mi yapılacak peki?Hayır vermedi bizim elimizde 8 0cak 2018 de Ankara tıpta yaptirdigimiz 2 adet sperm analizi sonu ve hormon testi sonucu vardı.sperm testinde hiç hücre cikmadi.dün kaan hoca bize sadece sudafed diye gribal bir ilaç verdi iki hafta kullanın tüp bebek için başlayalım dedi. hatta bu incir kürü fln yok mu diye sordum suan değil dedi.biz henüz 6 aylık evliyim yılbaşında azospermoyi öğrendik ve yıkıldıkeşke hiç ogrenmeseydik diyoruz
Canim acaba kendi muayenesine degilde ankara tip fakultesine gittiyse arkadaslar ondan direk tese demis olabilirmi bende anlamadim ama insallah hayirli ve guzel sonuclar alirlarNormalde tese öncesi 6 aylık bir tedavi uyguluyor, size neden uygulamadığını anlayamadım. Tüp bebek için Micro tese mi yapılacak peki?
Canim acaba kendi muayenesine degilde ankara tip fakultesine gittiyse arkadaslar ondan direk tese demis olabilirmi bende anlamadim ama insallah hayirli ve guzel sonuclar alirlar[/QUOT
Ankara tıpta sadece sperm testi verdik dün kaan hocanın özel klinigine gittik Micro tese dedi.2 hafta sonra düzen Laboratuvarında sperm testi vercez o zamn daha da netleşecek hersey.Allah hepimize hayırlı kapılar acsin
Arkadaşım benim bildiğim de tüp bebek tedavisi öncesi üroloji tedavisi gerekiyor. Sonuçta sperm yoksa ne ile tüp bebek yapılacak değil mi?Merhaba biz de 1 ay önce bana aşılama yapılacağı sırada eşim sperm örneği verdiğinde öğrendik. Sadece 2 adet ölü ve 2 adet yavaş sperm bulundu. Aşılama iptal oldu. Kan hormon testlerimizi yaptırdık tüm değerler normal çıktı. Fiziki muayenede de herşey normal. Sebebinin ne olduğunu bilmiyoruz, tıkanıklık olabilir dediler. Benim kadın doğum doktorum ve tanıdığımız tüm doktorlar üroloji tedavisi yaptırmayın direkt tüp bebek tedavisi başlayın dediler. Ne yapacağımıza karar veremiyorum. Emodex diye bir vitamin önerdiler onu kullanıyoruz şimdilik.
1 tane bile canlı sperm yeterli olur dediler. Mikroenjeksiyonla testisten sperm aranacak sanırım. Bilemiyorum ki vallaArkadaşım benim bildiğim de tüp bebek tedavisi öncesi üroloji tedavisi gerekiyor. Sonuçta sperm yoksa ne ile tüp bebek yapılacak değil mi?