Erkek İnfertilitesi 2017 - azospermi ile mücadele edenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Detaylı sperm örneği farklı bir şey mi bu yaptırdığımız spermiyogram testlerinden. Eşim daha bugün yaptırdı. Her ay yaptıracak. Sperm analiz raporu yazıyor başlıkta. Canlı cansız haraketli hareketsiz hepsine 0 yazıyor yine öncekiler gibi.......

Mesela bu detaylı sperm örneği immatür germ sayısı yazan içerdeki sperm hücreleri

upload_2018-5-11_8-23-56.png

Mesela bu detaylı sperm örneği immatür germ sayısı yazan içerdeki sperm hücreleri

Eki Görüntüle 2145280
Evet bu farklı bizim yaptırdıklarımızdan. Dr lar neden söylemezler istemezler bunları anlamıyorum ki.. Biz nerden bilelim yani. Bunu da inhibin b yi de sizden öğrendim. Dr lar niye bunlardan bahsetmiyor hiç anlamıyorum.

arkadaşlar merhaba
güncel olması için yeni bir sayfa açtım . bizim problemimiz azospermi, sıfır çıkışımız var. tedavide 5. ayımız kaan aydos ile devam ediyoruz. bizdeki sıkıntı fsh yüksek testo düşüktü ve testis yetmezliği teşhisi konuldu .
chorimon 5000 iğne hafta 2 kez, klomen günaşırı ve gnc arginmax men kullanıyoruz. hormonlarımız düzene girdi.kaan hoca bizden lim testleri istedi şu an bu aşamadayız.

sizler de teşhisinizden ve tedavinizden bahseder misiniz?

Allah bebeklerimize kavuştursun bizleri sağlıkla hayırlısıyla

Merhaba benim eşimde azospermi 4. Kez tüp bebek denedik bu kez embriyo lar ngs ye gitti sağlıklı olan 2 adet transferi yapıldı ve hamileyimmmmmm kimse umudunu kaybetmesin lütfen.
Cnm rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşinizde sorun ne idi yani hormonlar ile ilgili mi? Tese ameliyatı oldu mu?

Cnm rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşinizde sorun ne idi yani hormonlar ile ilgili mi? Tese ameliyatı oldu mu?
İlk Sperm çıkışı oldu ama 3 negatif denemem oldu Son denemede tese oldu canım eşimde FSH yüksek ve tek testis doğuştan yukarda Embriyoloji ngs ye gitti sağlıklı olan 2 adet transferi edildi Sperm sorununda genetik bozulma oluyor embriyoda ngs yapılsa daha iyi dedi doktor bizde öyle yaptık ve rabbim dualarımızı kabul etti

İlk Sperm çıkışı oldu ama 3 negatif denemem oldu Son denemede tese oldu canım eşimde FSH yüksek ve tek testis doğuştan yukarda Embriyoloji ngs ye gitti sağlıklı olan 2 adet transferi edildi Sperm sorununda genetik bozulma oluyor embriyoda ngs yapılsa daha iyi dedi doktor bizde öyle yaptık ve rabbim dualarımızı kabul etti
merhaba ben de 9 senelik evliyim ve beş tüp denememde de negatif sonuç aldık, eşim azo değil ama sperm morf yapısı sayısı ilaç ile az da olsa bozuk çıkıyor ce ngsden gelse bile hep negatif, tedavinizi nerde oldunuz

merhaba ben de 9 senelik evliyim ve beş tüp denememde de negatif sonuç aldık, eşim azo değil ama sperm morf yapısı sayısı ilaç ile az da olsa bozuk çıkıyor ce ngsden gelse bile hep negatif, tedavinizi nerde oldunuz
Ben bahçecide oldum ama doktor bize bir sürü vitamin verdi toplama yapmadan önce hem eşime hem bana kalitelerini arttırması lazım dedi belki ondan sağlıklı gelmiştir bizimkiler bence bu işte Bahçeci en iyisi

Ben bahçecide oldum ama doktor bize bir sürü vitamin verdi toplama yapmadan önce hem eşime hem bana kalitelerini arttırması lazım dedi belki ondan sağlıklı gelmiştir bizimkiler bence bu işte Bahçeci en iyisi
ben de bahçeci ile görüşmeye gittim yapılabilecekleri anlattı, spermlerin ilaç ile artmasını ve düzelmesini bekliyoruz şimdi , onlara göre şubatta başlayalım ama spermler biraz daha düzelsin diye bekliyoruz zaten ay sonunda da kaan hoca ile görüşeceğiz onun da yönlendirmesi ile tedavi sürecine karar vericeğiz

ben de bahçeci ile görüşmeye gittim yapılabilecekleri anlattı, spermlerin ilaç ile artmasını ve düzelmesini bekliyoruz şimdi , onlara göre şubatta başlayalım ama spermler biraz daha düzelsin diye bekliyoruz zaten ay sonunda da kaan hoca ile görüşeceğiz onun da yönlendirmesi ile tedavi sürecine karar vericeğiz
Ben tese yaptığında ege bey é çok guvendim beni yanıltmdi en başından beri bahceciden zaten vazgecmwdim çünkü onlarda güven veriyor işini bilerek yapıyor ve ilgililer gerçekten çok şükür dualarm kabul oldu inşallah sizinde olur

Merhaba biz de 1 ay önce bana aşılama yapılacağı sırada eşim sperm örneği verdiğinde öğrendik. Sadece 2 adet ölü ve 2 adet yavaş sperm bulundu. Aşılama iptal oldu. Kan hormon testlerimizi yaptırdık tüm değerler normal çıktı. Fiziki muayenede de herşey normal. Sebebinin ne olduğunu bilmiyoruz, tıkanıklık olabilir dediler. Benim kadın doğum doktorum ve tanıdığımız tüm doktorlar üroloji tedavisi yaptırmayın direkt tüp bebek tedavisi başlayın dediler. Ne yapacağımıza karar veremiyorum. Emodex diye bir vitamin önerdiler onu kullanıyoruz şimdilik.
Merhaba bizde de aynı sorun var fiziki muyane de her şey normal hormonlar normal genetiğe baktırcaz onu bekliyoruz biz 2 hafta önce öğrendik neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz lütfen bana yardımcı olun

Ben tese yaptığında ege bey é çok guvendim beni yanıltmdi en başından beri bahceciden zaten vazgecmwdim çünkü onlarda güven veriyor işini bilerek yapıyor ve ilgililer gerçekten çok şükür dualarm kabul oldu inşallah sizinde olur
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın sanırım tüp bebeği bahçecide yaptırmışsınız 43 bin tl raporlu fiyatmıydı acaba birde ne gibi işlemlerden geçtiniz?

Merhaba bizde de aynı sorun var fiziki muyane de her şey normal hormonlar normal genetiğe baktırcaz onu bekliyoruz biz 2 hafta önce öğrendik neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz lütfen bana yardımcı olun
Tüp bebekle hamile kaldım ben. Eşimdeki sperm sayısı ve hızı sebebiyle doğal yoldan hamile kalmam mümkün değildi. Tüp bebek sürecinde sperm kalitesini arttırmak için eşim emodex ve teatrio isimli gıda takviyelerini kullandı ve her gün keçiboynuzu kaynattım içti. gayet kaliteli spermler elde edildi ve yumurtaların tamamını dölledi. İlk tedavide hamile kaldım çok şükür. Kızım bugün 13 aylık oldu :KK36: Darısı başınıza.

X