Erkek İnfertilitesi 2017 - azospermi ile mücadele edenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inciri oyle sevmiyorsa kuru inciri kaynat suyunu icir o sekildede oluyormus. Hangisini yedirebilirsen artik

Merhabalar
Durumlarinizi guncelleyebilirmisiniz arkadaslar tedaviler nasil gidiyor hamile kalan varmi mikrotese olacaklar varmis oldularmi sonuc nedir tupbebek yapildimi lutfen paylasin bnm esimde azospermi ve fsh 54 cikti suan genetik sonucu bekliyoruz

Canim bizde genetik sonucu bekliyoruz fsh 21.8 bizimde ocağın sonunda tese olacak..şimdilik sadece bitkisel kullanıyoruz yapacak pek bişey yok..siz ne durumdasiniz??

Canim bizde genetik sonucu bekliyoruz fsh 21.8 bizimde ocağın sonunda tese olacak..şimdilik sadece bitkisel kullanıyoruz yapacak pek bişey yok..siz ne durumdasiniz??

Mrhba bizim urologumuz genetige gore direk mkrotese ddi. suan onu bkliyoruz kaan aydos ve emre bakircioglundam randevu aldk ama onlar ocak subatta. Suan hcbisey kullanmak istemedi esim takviye olarak. Siz ne kullaniyorsunuz

Mrhba bizim urologumuz genetige gore direk mkrotese ddi. suan onu bkliyoruz kaan aydos ve emre bakircioglundam randevu aldk ama onlar ocak subatta. Suan hcbisey kullanmak istemedi esim takviye olarak. Siz ne kullaniyorsunuz
Bize dr promen-k vitaminini verdi onu kullanıyoruz..sebze ağırlıklı beslenin dedi evde neredeyse hergün ot oluyor. .zeytinyaginda incir tüketiyor her sabah,nohut suyu günde iki kere bide havuç şimdilik bu kadar..sizde deneyin işe yarar inşallah. .

inhibin b testi yaptırın tese olmadan önce değer düşük çıkarsa tese olmayın değer normal çıkarsa tese olun inhibin b testi tese öncesi bilgi veriyor ve doktorlar bunu hastalara açıklamıyorlar

tese olmayın tüm hormonlar normal olana kadar 1-2 yıl ilaç iğne bitkisel kullanın dilerim sperm testinde sperm hücresi çıkar çıkmazsa inhibin b testi yaptırın eğer değer nromal çıkarsa içeride hücre var demektir direk gidip tese olmayın 2 kere tese olduk daha yeni yeni bazı şeyleri idrak ediyoruz. doktorlar hastalara acımıyorlar sizin paranız gitmiş vücudunuzdan patoloji için parça alınmış tese sonrası testisler küçülmüş umurlarında değil

fsh normal değere düşsün genetik sonucu bekleyin özel tıp merkezlerin de inhibin b testi yaptırın eğer inhibin b normal çıkarsa içerde sperm üretimi var demektir tese olmayın

eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız

Eklentiler

• sonuç1.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 319
eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız
bize göre çok şanlısınız tüp bebkte olur normal yolla da hamile kalabilirsiniz. l carnitin l arginin ace selenyum c vitamini takviyeleri kullansın eşiniz kimyasal içerikli hazır gıdalar dan her ikinizde uzak durun mümkünse ekmeği bile kendiniz pişirin yoğurdu kendiniz yapın hazır gıda asla tüketmeyin. çikolata tüketmek istediğiniz de e koduyla başlayan içerik görürseniz o çikolatayı almayın . bir an önce tüp bebek merkezine gidin

Kafam çok karıştı suanda devlet hastanesi o testi yapıyormu acaba..bide fsh düşürmek önemli değil diye okumuştum emre bakircioglunun bi yazisinda..ocagin başında tekrar bi kan testi yapacaz inşallah düzelme olmuştur..

Ben sordum arkadaşa özel de yapliıloyormış devlet de olmuyor fiyatı da 190 tl dedi

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Eşimde azosperm sorunu var, fsh düşük, testosteron düşük. Ocak sonunda Kaan Hocayla randevumuz var. İnşallah olumlu sonuç almak nasip olur hepimiz için

Biz bitkisel devam ediyoruz ayrica dr un verdigi vitaminler var onlara da devam ediyoruz. Bu is iyi bir dr disinda iyi bir ekip isi ve laboratuvar en onemlisi arkadaslar. Bence bunu arastirip oyle gidin. Biz bahcecideyi subatta esime tekrar sperm testi yapilacak benimde tup bebek tedavim baslicak insallah. Su an dr banada decavit verdi onu kullaniyorum. Bundan sonrasi once rabbim sonra bahceci ekibi diyorum. Ayrica hamile kalmak icin en onemli sey yumurta spermin bu oste %10 rolü var. Onun icin umutlu olalim. Dua edelim bence hepimiz basaracagiz ben buna inaniyorum. Allah emeklerimizi boşa cikarmasin.

Amin inşallah.. Sizin sorununuz da azosperm miydi? Yumurta çok önemli demişsiniz ya bu durumda bayana yani bize düşen nedir nelere dikkat etmemiz gerekir?

Amin inşallah.. Sizin sorununuz da azosperm miydi? Yumurta çok önemli demişsiniz ya bu durumda bayana yani bize düşen nedir nelere dikkat etmemiz gerekir?
Evet azospermiydi ama biz bitkisel kürlerle azda olsa gücre cikarmayi basarabildik allaha sukur. Yumurta icin beslenmeden cok spora dikkat etmemiz gerekiyormus. Spor yumurta kalitesini yükseltir dedi dr. Ayrica yumurta kalitesi ve rahim kalitesi onemli dedigim gibi sperm bu isin %10 u onuda buluruz insallah. Allahim nasip etsin hepimize

tüm hormonlar normal sınırlarda olmadan erkek veya kadın olsun sağlıklı üreme sistemine sahip olunmaz fsh düşüp testeronu artan erkekler de sperm çıkışı oluyor

tüm hormonlar normal sınırlarda olmadan erkek veya kadın olsun sağlıklı üreme sistemine sahip olunmaz fsh düşüp testeronu artan erkekler de sperm çıkışı oluyor
Eşimin fsh hormonu hep olması gerekenden düşüktü. Ama testosteron da düşük. Bu durumda testosteron yükselince sperm olur mu acaba?

Teşekkür ederim cevabınız için. Ne gibi kürler uyguladınız? Biz bir süre çakşır suyunu denedik ama doktora sormadan yaptığımız için belki zararı olur diye bıraktık. İki şişe falan bitirmişti eşim. Kullandığı dönemde iyi gelmişti yani kendini daha istekli hissediyordu. Demek ki hormonları etkilemiş ki böyle oldu diye düşündüm ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…