2017 Aralık Ayında Transfer Yaptıranlar Buraya

Amin insaallah canim Allah razi olsun cvbin icinde. bende cumrts yatayim pazardan itibaren zorlamadan devam ederim artik hayatima. Masaallah dyelim o zaman sana :)

ilk 3 gün önemli diyorlar
yaşın kaç canım yaş çok önemli rahim kalınlığı çok onemli
ne kadar genç o kadar şansın yüksek
 
Bizim yüzümüz ne zaman gülecek allahım bizim sesimizi de duy nolur ne kanamam oldu nede parça geldi ben anlamadım
canım ben ayağa kalkamaz hale geldim. Çok şiddetli ağrım var. İnşallah yerleşmedir diyorum. Normalde böyle adet ağrısı çeken biri değilim yani bu kadar şiddetli olmuyordu. Senin ağrın var mı? @hatice-yakup dediği gibi kan vermeden ümidimizi kesmeyelim.
 
Ay ne bileyim artık sabırsızlanıyor insan bi an önce öğreneyim diye

o kadar iyi anlıyorum ki canım benim
inşallah vardır bu süreç zor gerçekten
ama olmayınca da olmuyor
ben olduğu halde kan değerim cikmicak kese görünmeyecek diye korkuyorum
kestirip atma diye dedim 12 gün geçsin kanda en güzel sonucu alırsın
 
Benim ara ara giriyo adet sancısı gibi mesela şuan hiç ağrım yok
 
ilk 3 gün önemli diyorlar
yaşın kaç canım yaş çok önemli rahim kalınlığı çok onemli
ne kadar genç o kadar şansın yüksek
canim 29 yasindayim gecen yil kimyalsal gebeligim oldu. rahim kalinligi ayin 16 si 15 mm di herhalde artmistir zaten 12 mm ustu iyi diyorlar. 8 tanesi bolunuyor kaliteleri iyi dendi bakalim hayirlisiyla bekliyorum .transfer icin en kalitelileri secilecek eger kalan olursa size dondurmayi da teklif edecegiz dediler. 5.gun emrbiyosu koyacaklar.
rahim kalinlastirici ilac veriliyor mu bilmiyorumda su an folik asit aspirin ve 2 tanede antibiyotik bazli ilac kullaniyorum
su an sicak su torbasiyla oturuyorum su gaz beni mahvediyor insaallah iki gune duzelir yoksa yemek yemek istemiyorum ne yesem gaz oluyor.
 
canım sıcak su torbası koyma. Bana hemşire rahmine asla sıcak bir şey koyma dedi.
 
Canim senin test gunun hangi gundu insallah pozitifi gorursun
 

Amin tatlim sizinkilere de en kendiminki kadar seviniyirum gelecek yil buralar bebe dolacak :)) yorgunluktan aglayan anneler grubu kurariz artik olumsuz olan arkadaslar da elini cabuk tutar pes etmek yok.
 

Allah yardımcın olsun canim ya zor bi süreç ama dayan geçecek ve inş güzel olacak üzme tatlı canını
sadece fiziksel beyinsel biraz dayanmamız lazım
 


Tatlim transfer sonrasi cok yatma. Ama bence evde ol bir hafta kadar. Cunku ben ilkinde hic dinlenmedim yatmadim da . Agrim cok olmuştu. Insanin sonra aklina takiliuor vir olumsuzluk olunca allah korusun.

Evde yatmıyorum ama yarim aaate bir ayallarimi uzatıyorum. Kapi sildim dolap sildim hep dedigim sekilde. Dinlenerek. Nasipte varsa bebegin goz kirpar sana .
 
ah canim cok sagol tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim cmrts dinlenirim pazar yavas yavas normal hayat donerim artik. cok yatmam sikintili olabilir kan pihtilasmam var cunku ilk hamileligim bu yuzden bitti zaten dikkat ederek gunu geciririm artik. aynen Allahim ol dedikten sonra olur, nasip hayirlisi ne ise o olsun
 
Rabbim gönlüne göre versin,güzel haberlerini bekliyoruz. Nerede yaptırıyorsun tedavini?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…