Korkma herşey güzel olacak inşBenimde 6 . Günüm doktoru aradım olur dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma herşey güzel olacak inşBenimde 6 . Günüm doktoru aradım olur dedi
Ayy inşallah güzel haberlerini alırız canim....sende ağrı sizi varmıydıkızlar ben tahlilimi verdim 1 gibi çıkacak sonuç hayırlısı bakalım
hayırlısıyla canım inşaALLAHHadi bakalım hayırlısıyla güzel haberler ver mutlu olalım umutlanalım bizde :))
ağrım sızım çok canım bel ağrısı kasık ağrısı 3-4 gündürde baş dönmesi var ama psikolojıkmı bilmiyorumAyy inşallah güzel haberlerini alırız canim....sende ağrı sizi varmıydı
hoşgeldin canım bu meşakatli yolda baya sıkıntı çekmişsin bu defa pozitifi görürsün umarım hayırlısı ileMerhaba hanimlar, bende topiginize jatilmak istiyorum. 5. Deneme icin sali gunu randevum var hersey yolunda giderse aralik ayinin sonlarina dogru transferim olur insaallah. Tum yazdikkarinuzi okuyamadım henuz bi ara tek tek okuycam insaallah. RABBİM Hepimize hayırlısıyla nasib etsin inşaallah anne olabilmeyi.. 4 defa negatif sonuc yasamus biri olarak, destek ve dualariniza talibim. SEVGİLER...
Kizlar benim transferimin bugun 3. Gunu insallah hepimiz kucagimiza aliriz
canım benimde ağrılarım oluyor ama dediğin kadar şiddetli değil doktorunu aradın mı?Tg+7 deyim 2 gecedir daha önce hiç yaşamadığım şiddette kramplarla uyanıyorum resmen ölüyorum sanki sabah bişey yok
Bu tarz belirti yaşayan oldu mu aranızda ??
Aramadım kanamasız ağrı olduğu için,ptesi test günüm ama yarın vericem testi bir gün daha bekletim heralde çatlamadancanım benimde ağrılarım oluyor ama dediğin kadar şiddetli değil doktorunu aradın mı?
ne güzel yazmışşın canım benim tabiki herşey Takdiri İlahi tedbir bizden Takdir Allah'tan hakkımızda ne hayırlısı olacakAramadım kanamasız ağrı olduğu için,ptesi test günüm ama yarın vericem testi bir gün daha bekletim heralde çatlamadan
Seninde sonucun şimdiden hayırlı olsun iyiside bizim kötüsüde unutma alacağın her sonucun senin için sakladığı iyilikler var arkadaşım Allah gönlüne göre versin
Kizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
Hayırlı olsun cnmmmmm 12.gün sonucun muKizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
Ayy Maşallah canim ya çok sevindim darısı bize inşallah dua edinKizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere
Çok şükür rabbim ya ne güzel haberler...klasik olan sorunuzu soruyum mu belirti varmiydiKizlar sonuc aldim degerim 400 cok sukur hamileyim.
Darisi sizlere