Ayyyyy masaAllah hadi hayırlı olsun insaAllah kucagimiza sağlıkla almayı da nasip etsin Rabbim....çok sevindim yaHamileyim kızlarrrr Belirti aramayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy masaAllah hadi hayırlı olsun insaAllah kucagimiza sağlıkla almayı da nasip etsin Rabbim....çok sevindim yaHamileyim kızlarrrr Belirti aramayın
Allh razı olsun cnmAyyyyy masaAllah hadi hayırlı olsun insaAllah kucagimiza sağlıkla almayı da nasip etsin Rabbim....çok sevindim ya
Ediyorum , etmem mi? Beşvakit. Kenzül arş okuyun .. 100 çıktı cnm . Rabbim sizin güzel haberlerinizi duyursunCooookk sevindim cnm ayy ne güzel :)maşallah kaç çıktı değerin cnm tekrar sorayım embriyo kaliten nasildi
Gözün aydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn, darısı bizlerin başına inşallahhhhHamileyim kızlarrrr Belirti aramayın
Aminnnn inşallah. Allhım hepimizin Emeklerini boşa çıkartmasın. Topik uğurlu amaGözün aydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn, darısı bizlerin başına inşallahhhh
Kızlar ben hiç yatmadım , aracımı normal gün nekadar kullanıyorsam kullandım , ev gezmesine gittim, yemek yaptım vs. Kendinizi yatmaya odaklamayın. Kan akışı çok önemli diyorlar
Aminnn cnm inşallah, şimdiki streste o katlanacakmıaynı benim gibi yapmışsın canım
ÇOK sevindim inan bana hayırlı olsun bebeğin yada bebişlerin:))) bende pek abartmadan herşeyi yaptım
inşallah güzelce katlanır bebeğine kavuşursun
Aminnn cnm inşallah, şimdiki streste o katlanacakmı
Ne çektik demi :)katlanınca kese görülecek mı
görülünce kalbi atacak mı
:)))))
büyük heyecanlarla kavuşacağız inş bebeklerimize
Cnm senin kan kaçıncı gün kaç çıktıkatlanınca kese görülecek mı
görülünce kalbi atacak mı
:)))))
büyük heyecanlarla kavuşacağız inş bebeklerimize
Ne çektik demi :)
Cnm senin kan kaçıncı gün kaç çıktı
Cnm benim 6.gün embriyosu:) 2 benim. Ayy bende yarın gidip idrar testi yapacağım bir kerede çift çizgi göreyimcanım benim idrarda 7 gün cıktı 3 test pozitif
8. gün se 43.43 çıktı
5. gün embryosu :)
senin ki kaçıncı gün? ve kaç tane transfer edildi benim tek
Cnm benim 6.gün embriyosu:) 2 benim. Ayy bende yarın gidip idrar testi yapacağım bir kerede çift çizgi göreyim
Ayyy hayırlısı cnmbence de yap canim en azindan hatıra kalır :)
belkide ikiside tutmuştur kız 100 güzel bi değer:)))
Benim gibisin sende sen test yapmışmıydın hiçYatmak mi ! Ben işten bir hafta izin aldim oturayim diye. Bir gun bile gec kalkamadım yataktan.
Bugun annemi doktora götürdüm. Ogleden sonra universiteye geldim. Laboratuarda 5 saat ayakta kaldim. Kimyasallarin arasinda hemde!
Onceki gunlerde de eve dogalgaz dosendigi icin iki tanr kapım kalmisti silinmedik. Onalru kendimi yormadan silmeye çalıştım.
Su saat, 18. 00, esimin dersten cikmasini bekliyorum arabanin arka koltugunda.
Yarinda test günüm
Benim gibisin sende sen test yapmışmıydın hiç