- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Canım bende 7 aralıkta transfer oldum 19 aralık test günüm ahhh o belirti delirtecek beni....bendede tık yok...galiba burda beni belirtiği manyağı diye hatirlayacaksinizBen 7 aralıkta oldum, normalde 17si ama pazara geldiği için 16sında kan vereceğim. Bende hiçbiri Yok belirtilerin
hayırlı olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşaAllahKızlar ben de dün transfer oldu. Test günüm 23 aralık. Çok gazım var ve arada ağrım oluyor.
Hayırlı olsun inşallah sonu güzel gelir canimKızlar ben de dün transfer oldu. Test günüm 23 aralık. Çok gazım var ve arada ağrım oluyor.
Canım bilmiyorum kiCanım bende 7 aralıkta transfer oldum 19 aralık test günüm ahhh o belirti delirtecek beni....bendede tık yok...galiba burda beni belirtiği manyağı diye hatirlayacaksiniz) senden niye 17 sinde istediler ki testi benimki 5.gun embriyo olmasına rağmen testi 12.gun istediler
Ayyy deme yaaaKızlar sonucumu aldım ve maalesef bu masalın da sonu geldi.Allah benim yaşayamadığımı sizlere yaşatsın inşallah.
Bendede tam tersi canim deliksiz uyuyorum...kiz benimkide mi 6.gun oluyor ki 3.gun dondrulmustu sali günü cozduruldu perşembe günü transfer edildi kaçıncı gün oluyor 5 mi 6 miCanım bilmiyorum ki6.gün benimki, 5.gün dondurdular sonra açtılar oda 6. Gün sayılıyormuş :) ayyy millete özeniyorum bişeyler hissediyorlar diye , ben geceleri uyuyamıyorum tek sorunum o
Canım ya ne desek boş biliyorum! Üzüntümü sonuna kadar yaşayacaksın ama bunda bir hayır vardır muhakkak umudunu hiçbir zaman yitirme güçlü ol ve çokça dua et hayırlısı olsun ama çok üzüldüm inanKızlar sonucumu aldım ve maalesef bu masalın da sonu geldi.Allah benim yaşayamadığımı sizlere yaşatsın inşallah.
5 cnm:) benim ayaklarımın ateşinden uyuyamıyorum .. hiç belirti YokBendede tam tersi canim deliksiz uyuyorum...kiz benimkide mi 6.gun oluyor ki 3.gun dondrulmustu sali günü cozduruldu perşembe günü transfer edildi kaçıncı gün oluyor 5 mi 6 mi
Arkadaşım hayırlısı olsun , rabbim tez zamanda iyi Haberler vermeni nasip etsinKızlar sonucumu aldım ve maalesef bu masalın da sonu geldi.Allah benim yaşayamadığımı sizlere yaşatsın inşallah.
Ve beklenen oldu arkadaşlar ohss oldum suan acildeyim gercekten ayaga kalkabilmem mucize suan sedyeye bile cikamadim tekerlekli sandalyede bekliyorum kan verdim doktorum gelmeden acildekiler birsey yapamacaklarini soylediler 2 saat daha cekecem o agriyi(
Test yapmayı düşünüyor musun cnm?Kızlar dün transferimin 8.günüydü ve acayip kasık ve bel ağrım vardı adet olacakmışım gibi ama bugün gitti çok çok çok hafif kaldı. Ben de şaşırıyorum artık bu işlere, az kaldı sabır diyorum
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok Allah'tan ne gelirse kabulümüz, bu da bizim imtihanımız demek, sabret dua etmeye devam. Allah yardımcın olsun canımKızlar sonucumu aldım ve maalesef bu masalın da sonu geldi.Allah benim yaşayamadığımı sizlere yaşatsın inşallah.
Normalde cumartesi ama cuma yaptırcam sanırım canım, hem merak ediyorum hem yaptırmaya da korkuyorum :)Test yapmayı düşünüyor musun cnm?
Canım bende seninle aynı undeyim biliyorsun dün bende de dediğin ağrılar oldu yattım hatta ama buhun yokbide iki gündür çok uykum var şuanda aşırı derecede ellerimde yanma varKızlar dün transferimin 8.günüydü ve acayip kasık ve bel ağrım vardı adet olacakmışım gibi ama bugün gitti çok çok çok hafif kaldı. Ben de şaşırıyorum artık bu işlere, az kaldı sabır diyorum
Biz de aynyız yapsak mı yok yok yapmayalım diye diye geçiriyoruz günleri bakalım, sonu hayırlı olsun da canım napalim...Canım bende seninle aynı undeyim biliyorsun dün bende de dediğin ağrılar oldu yattım hatta ama buhun yokbide iki gündür çok uykum var şuanda aşırı derecede ellerimde yanma var
Karmakarışık duygular yaşar olduk zaman azaldıkça daha kotu oluyor sanki c ok korkuyorum ben
Akşam eşim test yapsak mi dedi korkuyorum dedim istersen yapalım yinede dedim oda geri yok dedi zamanını bekleyelim dedi
Kızlar sonucumu aldım ve maalesef bu masalın da sonu geldi.Allah benim yaşayamadığımı sizlere yaşatsın inşallah.