Tedavi aşamasında neden korkuyorsun ki gir çık gir çıkKızalar tedavınızın kacıncı gunu dus almaya basladınız ben hala alamıorum korkuma 6 gun oldu
kız kokmuşsun al tabi, 10 15 dk hızlıca duş al çık.Kızalar tedavınızın kacıncı gunu dus almaya basladınız ben hala alamıorum korkuma 6 gun oldu
Koktum valla ne kadar ıslak mendılle temızlesemde yok anam dus gıbı olmuo arkadaslardan duydum 1 hafta kadar dusa gırmıolarmıs malum embrıyoyu olduruomus sıcak su benımkı tedbır sadece ama bugun alıcam artık yeter..kız kokmuşsun al tabi, 10 15 dk hızlıca duş al çık.
yok ya ne ölmesi; embiyo senin rahminde 10 kat yağ tabakası altında saklı bir köşede.Koktum valla ne kadar ıslak mendılle temızlesemde yok anam dus gıbı olmuo arkadaslardan duydum 1 hafta kadar dusa gırmıolarmıs malum embrıyoyu olduruomus sıcak su benımkı tedbır sadece ama bugun alıcam artık yeter..
Canım crinone jel kullanıyorum sabah akşam.Hmm anladım canım. Peki fitil ya da jel kullanıyormuydun. Bu fitil ve jeller de progestan diye geçiyor ya, iğne içeriğiyle acaba aynı mı diye merak ettim şimdi
Canım iğne çok iyi geldi hemen kesildi kanamam.Amin Çok sağolun kızlar Allah razı olsun
İğne çok iyi bu konuda cnm
Stres yapmadan devam et
Çook sevindim çok geçmiş olsunCanım crinone jel kullanıyorum sabah akşam.
Canım iğne çok iyi geldi hemen kesildi kanamam.
Çok teşekkür ederim canım. Yerleşme kanamasıydı sanırım çünkü devamı gelmedi. Sen nasılsın? Ağrın var mıÇook sevindim çok geçmiş olsun
canım sen test yaptın mıNaaıl yani hemşire zararlı mı dedi ped? Ay ben sürekli kullanıyorum ilk zaman nırmal kullandım kanamam olur diye şimdi günlük kullanıom. Transferden beri hiç kullanmadığım olmadı.. ayyyyy korktum şunan ne zararı varmış ki
Şişlik ve göğüs ağrısı dışında bi sıkıntı yok elhamdülillah :)Çok teşekkür ederim canım. Yerleşme kanamasıydı sanırım çünkü devamı gelmedi. Sen nasılsın? Ağrın var mı
protein ağırlık beslenmeHa birde önerileriniz var mı? Yarın opu var.bu akşam için ya da opu sonrası transfere kadar?
Benim doktor test gününden 2 hafta sonra kese ve kalp atışına çağırdı canımmerhaba kızlar, benim 5. gün blast embriyodu 9. gün değerim 132 idi 5 gün sonra 1200 e katlandı fakat dün aniden aşırı stresli bir olay yaşadım ve tüm ağrılarım belirtilerim sıfırlandı ve şuan aşırı korkuyorum hiç bi şey yok gerilme kasılma seğirme sıfır şuan allahıma emanet kızlar, dr 15 gün sonra dr gidip keseye bakın dedi ben unutmuşum bu kalp atımı için felan ne zaman gideceğim allak bullak oldum ilaçlardan mı hormanlardan mı sürekli ağlamaklıyım.
Bide belirtilerin kesilmesine takılma bence bi geliyorlar bi gidiyorlar ciddi kanaman olmadığı sürece korkma boşuna strese sokma bebişini:) değerlerimiz çok yakın seninle bendede bi gidiyo bi geliyo belirtilermerhaba kızlar, benim 5. gün blast embriyodu 9. gün değerim 132 idi 5 gün sonra 1200 e katlandı fakat dün aniden aşırı stresli bir olay yaşadım ve tüm ağrılarım belirtilerim sıfırlandı ve şuan aşırı korkuyorum hiç bi şey yok gerilme kasılma seğirme sıfır şuan allahıma emanet kızlar, dr 15 gün sonra dr gidip keseye bakın dedi ben unutmuşum bu kalp atımı için felan ne zaman gideceğim allak bullak oldum ilaçlardan mı hormanlardan mı sürekli ağlamaklıyım.
Az kalmış canım. Hayırlısıyla duyarsınız inşallah.. Kimler biliyor şuan ? Bide idrar testi yapmış mıydın balım test günü öncesinde ?Cuma gidecegim kuzum. Az kaldi kalp atışından sonra babamlara açıklayacağım kismet olursa.