Canım şu an ne yazacağımı bilmiyorum ama bişeyler de yazmak istiyorum. Çok üzüldüm. Şu an kendim negatif almış gibiyim. Umudumuzu yitirmeden denemeye devam edicez mecbur. İnşallah sonraki denemende yavrularına kavuşursun. Asla umudunu kaybetme.Kizlar malesef sonuc sifir suan cok uzgunum
Aaa çok ilginç bunlar yaa gerçekten sanki grip ilacı yaz diyoruz pahalı ilaçlar sonuçta başka bi doktora rica et yazıyor bir çoğu adlında ama işte...Canım reçetemi verdim bana ne dedi bilîyor musun? Bu reçete geçerli ilacınızı alabilirsiniz eczaneden. Ben de biliyorum geçerli olduğunu özel almak zorunda kalıcam böyle dedim. Ben yazamam dedi direk. Sizden önceki dr bey yazmıştı ama dedim anlıyorum ama ben yazamam dedi. Benim aile hekimim değişti maalesef. 3 ay beklemek durumundayım değiştircem hemen.
Canım reçetemi verdim bana ne dedi bilîyor musun? Bu reçete geçerli ilacınızı alabilirsiniz eczaneden. Ben de biliyorum geçerli olduğunu özel almak zorunda kalıcam böyle dedim. Ben yazamam dedi direk. Sizden önceki dr bey yazmıştı ama dedim anlıyorum ama ben yazamam dedi. Benim aile hekimim değişti maalesef. 3 ay beklemek durumundayım değiştircem hemen.
Maşallah kat kat artsın sonucun inş. cnm sımsıkı tutunsun bebeşin sana sağlıkla al kucağına inş.Yaptım ama sonuç değişmedi pek işe yaramadı testlere göre ama tedaviye başladık geçen ay ameliyatsız elde edilenlerle 10 yumurtanın 9udöllendi ve hepsi 5. Güne gitti 7 tanesi 1.kalite dendi 6tanesini dondurduk 1 tane transfer oldu veee pozitifi gördük kanda 8.gün 145.53çıktı. Sayıyı hızı değiştirmedi ama ne bileyim belki olanları daha güçlü yapmış olabilir :) denemek lazım.yarın normal test günüm umarım güzel çıkar artış ve devamıda güzel olur.
Allah razı olsun cnm inş. gerçekten olumlu sayısı çok fazlaEfSa_SeNecim konu basligimizi açan sendin sakin bizden ayrılma insaAllah arkamızdan yine yetiş bizeAllah sağlık versin sana iyki acmissin çok bereketli oldu burası hamdolsun...
nasıl kanaman başladı cnm regl mi oldun lekemi geldiKizlar cok uzgunum yarin test gunumdu ama yaptiramadan kanama basladi napicam ben idrar testi bile yaptirmamistim hic
tebrik ederim cnm sağlıkla tutunsun bebeğin sana inş.Ben 9. Günde evde test yaptım 10. Günde kan verdim
Ah canım benim ya doktorunu değiştirmekle en güzel şeyi yaparsın böyle hassas bir zamanda nasıl yardımcı olmazKızlar bi kaç gündür yazamıyorum bugün sabah inanılmaz derecede kanamam başladı kendimi hazırladım kaybettim diye pıhtı gibi düşmesini bekledim en çaresiz an sanırım o anımdı..Eşimi de 20 gündür iş dolayısıyla görmüyordum o da cuma günü gelmişti her neyse tedavi gördüğüm kliniği ve doktoru aradım asla yardımcı olmadılar bende Memorial Ataşehir acile gittim çok şükür kesem yerinde 13.mm ulaşmış doktor hanımın ismini bile bilmiyorum iğne kullanma ateş içinde kalçan fitilini kullan güzelce dinlen arada evde yürü ama asla moralini bozma gayet güzel yerinde ve haftana uygun bir kese dedi resmen psikolojim bozuldu kızlar çok ağır bir durum Rabbim hiçbirinize yaşatmasın Her an kaybedecekmişim gibiyim ve agrılarım var Cuma günü o kesenin içinde bebeğimi ve kalbini inşallah duyarım Allah rızası için bana da dua eder misiniz Bu arada kesinlikle olumlu da olsa olumsuz da olsa doktorumu değiştireceğim en zor anımda telefonumuzu asla açmadı eşim 4 defa mesaj attı sadece yapacak bişeyimiz yok ıstırahat etsin yazmış böyle bir şeyi ne duydum Ne gördüm bana İstanbul Anadolu yakasında özel hastanede hem tüp bebek uzmanı hemde kadın doğumcu önerileriniz olur mu Canımlar ?
Kizlar malesef sonuc sifir suan cok uzgunum
Amin arkadaşım hepimiz için aminMaşallah kat kat artsın sonucun inş. cnm sımsıkı tutunsun bebeşin sana sağlıkla al kucağına inş.
CanımKızlar bi kaç gündür yazamıyorum bugün sabah inanılmaz derecede kanamam başladı kendimi hazırladım kaybettim diye pıhtı gibi düşmesini bekledim en çaresiz an sanırım o anımdı..Eşimi de 20 gündür iş dolayısıyla görmüyordum o da cuma günü gelmişti her neyse tedavi gördüğüm kliniği ve doktoru aradım asla yardımcı olmadılar bende Memorial Ataşehir acile gittim çok şükür kesem yerinde 13.mm ulaşmış doktor hanımın ismini bile bilmiyorum iğne kullanma ateş içinde kalçan fitilini kullan güzelce dinlen arada evde yürü ama asla moralini bozma gayet güzel yerinde ve haftana uygun bir kese dedi resmen psikolojim bozuldu kızlar çok ağır bir durum Rabbim hiçbirinize yaşatmasın Her an kaybedecekmişim gibiyim ve agrılarım var Cuma günü o kesenin içinde bebeğimi ve kalbini inşallah duyarım Allah rızası için bana da dua eder misiniz Bu arada kesinlikle olumlu da olsa olumsuz da olsa doktorumu değiştireceğim en zor anımda telefonumuzu asla açmadı eşim 4 defa mesaj attı sadece yapacak bişeyimiz yok ıstırahat etsin yazmış böyle bir şeyi ne duydum Ne gördüm bana İstanbul Anadolu yakasında özel hastanede hem tüp bebek uzmanı hemde kadın doğumcu önerileriniz olur mu Canımlar ?
Nasıl yani 2-3 gün? Hcg testi yaptırmıyor musun 1 saatte çıkıyor o.Günaydın hanımlar. Bugün kan verdim ama sonucu yarın çıkacakmış. Dr hatta belki 2 gün belki 3 gün sonra dedi. Hatta yarın gel yapalım daha erken dedi. Ben de ilaç alıcam eğer değerim katlanmışsa dedim. Aile hekimim çok tuhaf. Bu arada enabız dan görebiliyor muyuz tahlil sonucunu kızlar? Belki bugün düşer sisteme diyorum.
maşallah cnm çok güzel değerinKızlarr 13.gün değerim 718.66 sonucu doktoruma gönderdim ne diyecek diye bekliyorum dönmedi henüz. 8.gün 145.53 tü artış normal demi??
Hayırlı olsun canım ama zaten senin durumun baya iyiymiş yumurta sayın döllenen sayın falan yani olmaması imkansız gibiymiş nerdeyse..Kızlarr 13.gün değerim 718.66 sonucu doktoruma gönderdim ne diyecek diye bekliyorum dönmedi henüz. 8.gün 145.53 tü artış normal demi??
Ben istanbuldayım aile hekimi yaptıysa tahlili labim.sonuç diye bi adresten öğreniyorsun ertesi günGünaydın hanımlar. Bugün kan verdim ama sonucu yarın çıkacakmış. Dr hatta belki 2 gün belki 3 gün sonra dedi. Hatta yarın gel yapalım daha erken dedi. Ben de ilaç alıcam eğer değerim katlanmışsa dedim. Aile hekimim çok tuhaf. Bu arada enabız dan görebiliyor muyuz tahlil sonucunu kızlar? Belki bugün düşer sisteme diyorum.
Buradaki herkes aynı psikolojide be canım paranoya korkular vs. Herşey yolunda bile olsa İnsan bi tam mutlu olamıyor ki...Hayırlı olsun canım ama zaten senin durumun baya iyiymiş yumurta sayın döllenen sayın falan yani olmaması imkansız gibiymiş nerdeyse..