- 10 Ekim 2016
- 1.048
- 1.041
- 53
Nasil gecti peki ameliyat mi oldu?Ayyy resim at kuzum yaa görümcemin oğlu fıtık olmuştu aklım çıkıyo onun gibi olacak diye
Yoksa kendiliginden mi gecti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil gecti peki ameliyat mi oldu?Ayyy resim at kuzum yaa görümcemin oğlu fıtık olmuştu aklım çıkıyo onun gibi olacak diye
bu bebeler geceleri neden uyumaz ya uykusuzluktan geberdım
Hic bir sorun olmaz bence. Hatta emziğin ani bebek ölümlerini engelledigini söylüyor uzmanlar
Gündüz gazdan düzgün ememiyorEvet canim.Gunde 1 defa sagyrm bana da cok zor geliyr
Saati 6ya kurmuştum uyanmamışım
Valla akşam 8 den 1 e kadar uyanık dı dedim ki oh bee bende uyurum uyuyunca altını değiştirdim karnını doyurdum gazını çıkardım sıcacık yatırdım tam yatağa oturdum yatacağım bir uyandı şu saat oldu daha kesintisiz uyumadı bu sıpa benim yatağa girdiğimi biliyor sanki yanıma aldım öyle bakıyor karnı tok emmek iatiyor fazla geldiği için kusuyor yine emiyor.... Başım yine kopuyor benimde.... Şimdide diğer kızlar ayakta bebişde ayakta ben ayakta tırlatıyorum....Aksam braz oyalamayı denıcem ben braz uzun uyur belkı gece
Canım daha ne istiyorsun işte ne güzel emzikke uyuyor için rahat olsun o zaten yorulunca atar atmasada sorun olmaz emer durur emziği hiçbirşey olmaz korkma hem emziği emdikçe miğdeaindekini hazmeder.. Geviş getirme işlemi gibi düşün bu olayı:))Tam emın olmm lazm cnm gece yarm saat faln bkledm ıyıce dalsn dıye aldm agzndan öyle ysttm
Uykulu olursa 2-3 dakika emiyr canim dedgn gibi.Uyanik olursa 10-15 dakikayi buluyr.Burnu cok tıkali,tam acamadik.Emerken cok aglıyr.Uyandrmıyrm artik.Cok uyumuyr ztn artik canım gazdan,ıkınmaktan.Gündüz gazdan düzgün ememiyor
Gece uykudan
Gerçi çook zor daldı uykuya
En son babası uyuttu
Az önce emsin diye kucağıma aldım 2-3dk anca emdi
3 saatte bir uyandırıyorsun dimi canım sende
Kaç dk emiyordur senin bebiş?
Masallah senin bebis uyuyr canim.Bizimki sancıdan uyuyamıyr.Bizim o gunler ne zmn gelecek kiSaati 6ya kurmuştum uyanmamışım
7de uyandım
O zaman bile emmedi
Ben uyandırmasam kaç saat uyur acaba
Kaç dk emiyor senin bebiş
Saat 8 oldu hala emziremedim ben bu arada![]()
Aspiratör aldık biz deUykulu olursa 2-3 dakika emiyr canim dedgn gibi.Uyanik olursa 10-15 dakikayi buluyr.Burnu cok tıkali,tam acamadik.Emerken cok aglıyr.Uyandrmıyrm artik.Cok uyumuyr ztn artik canım gazdan,ıkınmaktan.
Aspiratör kullanmayin diyr canim bi doktor.Burun mukozasina zarar veriyrmus.7-8 damla dsmlatin ,o kendi atar hapsırikla diyr doktor.Aspiratör aldık biz de
Dün yaptık ilk defa
Her günn yapmak lazım
Maşallah canım
Kilo alımı çok iyi
1 ayda almış değil mi?
Nurse harveys mi bende mi denesem acaba
Annem beni yarı yolda bıraktı maalesefBızde gel,p kalmıyor. Eşim de oraya gitmek istemiyor. olan bana oluyor.Eşimde de durmuyor. Allahım yardım etsin inş. canım ne diyeyim?
Nurse harveys ben de aldım canım.20 damla yazıyor. Ben 10 damla verdim
Inş. canım. Cok üzülüyor insan onları kıvranırken görünceBenm aldığım şurup bi çay kaşığı veriyrm, damla olanı bilmşyrm canm.. umarım fayda sağlar yavrularımıza
Canım maşallah senin bebişe çok güzel kilo almış. Kaç günlük oldunuz siz? Ben Avent elektrikli almıştım güzel çekiyordu tavsiye edebilirimKızlar ne zamandır yazamadım . Yine annemin yanına geldim memlekete.bebise evde tek bakamadım çok ama çok zorlandımhem doktora getirelim hemde biraz annemde kalayım dedim.
Bebeğim aşırı ağlıyordu makatinda çatlak varmış o yüzden gaz bile çıkaramıyordu.simdilerde biraz daha iyi.bugun alış veriş merkezine gittik gitmez olaydık tabiki durmadı:)
Bu arada kızlar çalışmaya başlıcam.sut sağmak istiyorum ama bebeğim çok emiyor sutumkalmiyorönerisi olan var mı? Birde hangi makineyi önerirsiniz...bebegiko bırakıp çalışmak çok zor olacak fakat öğrencilerim beni bekliyor.
Bu arada kızlar bebeğimin ilk yılı adlı bir kitap aldım süper bilgiler var ara ara okuyorum zaman buldukça:)
Bebeğim 6.5kilo olmuş:) 60 cm olmuş maşallah subhanallah doktor 5 aylık bebeğin gelişiminde dedi.ek gıdaya geç geçecekmişiz o karara vardı.
Bütün gaz ilaçlarını kestim içse de gazli içmese de o yüzden kestim
kendini usutme canm terlıksız gezme aldıgın soğukta bebege gaz yaparumudunu-kaybetme Canım ben şurup kullandım
kolik bebek için olanı o bile ise yaramadi. Doktor şans işte bazen bebeklerde hiçbirşey ise yaramaz dedi...doktor bile çok sasisiryo bana ne yiyip ne iciyorsun diyor.hislcbirsey yemiyorum ki gaz yapıyor diye.hep aynı şeyleri yiyorum.ama yine gaz gaz gaz....gaz adam diyorum artık oğluma.