2017 Aralık Anneleri

Bizimki cokdoluydu heehalde canım.Oyle bi atti ki:)
her gun en az bi kez temizlenmesi lazim canim.biz bi kez unuttukta acamadik acile goturdm millet bana baska bi taraflaryla gulumsedi:)) ama beceremedm napayim biz az az veriydk burumdan serumu o gene cok vermemiz lazimmis sonra ogrendik tabi

Bazen 5-10 dk bazen yarim saatten fazla. Ama ideali 20 dk galiba
Sen buzluğa süt atmaya başlamıştın değil mi canım
3 ay mı saklanıyor buzlukta
Benim dün sağdığım süt vardı onu bugün buzluğa atsam olmaz artık dimi
O ideal emme süresine biz hiç yaklaşamadık
Yine de haftada 250gram almış
Korkum az kilo alması zaten yoksa istediği kadar uyusun :)

Canimm bu arada benim oğlanda öyle uyanıkken tek yapmak istediği emmek...
Benim de öyle olsa keşke
Neler yapıyorum emmesi için :KK43:
Benimki atıştırmalık yapıyor 2-3dk
5dk emince sevinir oldum
Hani beni emzik niyetine kullanıyor diyorsunuz ya benimki de beni kullansın istiyorum :)

1aydan sonra gece uyusun dedi işte doktor bana canım
Zaten ben kalksamda emziremeyip geri yatıyorum
Bu gece kendisinin kalkmasını denicem
Yine de 4saati geçmesin diye kurarım saati de.
Biz 40günlüğüz
Ne gece ne gündüz düZenli emziremedim
Biberona alışır korkusu olmasa ben de uyurken veririm
Çok zorluyor memeden emerken ondan biberonu mecbur kalmadıkça vermiyorum
Dolapta 110cc süt var ne olacak bilmem
Poşetim olsaydı buzluğa atardım :KK43:
4 saati geçmiyosa bence sende uyanması için zorlama
Uyurken de büyüyorlardır ki gece uykuları da çok önemliymiş
Ben gündüz biberon vermiyorum ama gece uykuluyken verince anlamaz belki diye aç kalmasın diye bazı geceler verdim çünkü ne yaptıysam uyanmıyo bazen.annem 40 ı doldursun o kendi zaten acıkınca uyanacak yavaş yavaş duzene girecek diyo

Ben gündüz biberon vermiyorum ama gece uykuluyken verince anlamaz belki diye aç kalmasın diye bazı geceler verdim çünkü ne yaptıysam uyanmıyo bazen.annem 40 ı doldursun o kendi zaten acıkınca uyanacak yavaş yavaş duzene girecek diyo
Çok iyi o zaman
Kendi acıkınca daha iştahlı emer belki

Benim de öyle olsa keşke
Neler yapıyorum emmesi için :KK43:
Benimki atıştırmalık yapıyor 2-3dk
5dk emince sevinir oldum
Hani beni emzik niyetine kullanıyor diyorsunuz ya benimki de beni kullansın istiyorum :)
Ayy böyle söyleme dua niyetine geciyo sonra benim ki dogdugu zaman meme almadı emmedi çok uğraş verdik agladım beni emmeyecek bu cocuk diye sonra yeterki emse saatlerce sallanmadan emziririm dedim resmen saatine denk geldi simdi aksam 7 den gece 1 buçuğa kadar tok bile olsa beni yalancı emzik gibi kullanıyo hiç kalkıp yemek yememe bile musade etmiyo.

her gun en az bi kez temizlenmesi lazim canim.biz bi kez unuttukta acamadik acile goturdm millet bana baska bi taraflaryla gulumsedi:)) ama beceremedm napayim biz az az veriydk burumdan serumu o gene cok vermemiz lazimmis sonra ogrendik tabi
ben de korktugum için 1er damla damlatıyordum. Doktor 7-8 damla diyince korkmuyorum artık ama sabah cok zorlandı.3-4 defa arka arkaya hapşırınca nefessiz kaldı, cok korktum:(

Sen buzluğa süt atmaya başlamıştın değil mi canım
3 ay mı saklanıyor buzlukta
Benim dün sağdığım süt vardı onu bugün buzluğa atsam olmaz artık dimi
O ideal emme süresine biz hiç yaklaşamadık
Yine de haftada 250gram almış
Korkum az kilo alması zaten yoksa istediği kadar uyusun :)
Evet ben saklamaya başladım süt. Dolabın üstünde süt saklayacaginiz zaman kapi kismina koymayin. Orda 3 gün kalabilir. Buzlukta -18 derecede 3 gün kalabilir. Oda şartlarında 3 saat. Dolaptaki sütü poşete alıp dondurabilirsin soğuk zinciri bozmadan.

Biz de kontrole gittik
Aslında sağlık ocağına kilo tartımı için gidecektik fakat hastaneden mesaj geldi
Muayene katılım payı yarına kadar alınmayacakmış
Sarılığına da baktırırız dedik gittik
Sarılık için tahlil istemedi geçer diyor
3 aya kadr sürenler oluyormuş
Gece emmek için kalkmıyor dedim
4-5 saat uyuyabilir artık uyanmazsa zorlama dedi
Peki sağayım mı süt birikirse dedim
Sağma uyanınca emer dedi :)
:) Inş. gaz sancıları geçince 4-5 saat uyuyacaklar. Benim ilk kız gündüz kesintisiz 7 saat uyurdu.Kaç kilo almış canım dogdugundan beri?

ben de korktugum için 1er damla damlatıyordum. Doktor 7-8 damla diyince korkmuyorum artık ama sabah cok zorlandı.3-4 defa arka arkaya hapşırınca nefessiz kaldı, cok korktum:KK43:
bisey olmaz bizimkide haosuruyo ole arka arkaya.burunlsrinda henuz tozdan mikroptan koruyacak killar yok o yuzden oluyo.ayy bi buyuseler var ya cok sukur bugunlrimize bi kurtarsalar kendilerni

Amiin kuzumm çok sağol..ben o yüzden tüm damlaları bıraktım.bakicam gidişat kötü olursa yine damla kullanırım ama damlanın da faydası olmuyor gözlemlerim o yinde :KK43: bird e bizimkinin makatinda çatlak varmış yavrum o yüzden çok ağlıyormuş.ikinmaktan çatlak olmus.iyilesirse belki düzelir

Ne zorms bunısler :(

Biz de kontrole gittik
Aslında sağlık ocağına kilo tartımı için gidecektik fakat hastaneden mesaj geldi
Muayene katılım payı yarına kadar alınmayacakmış
Sarılığına da baktırırız dedik gittik
Sarılık için tahlil istemedi geçer diyor
3 aya kadr sürenler oluyormuş
Gece emmek için kalkmıyor dedim
4-5 saat uyuyabilir artık uyanmazsa zorlama dedi
Peki sağayım mı süt birikirse dedim
Sağma uyanınca emer dedi :)

Kaç gnluk canm sennkı .. onu bı acıklayan olsa 33 gnluhuz bız brn hala uyandırıuom uc saat dolnca

Kaç damla verlmelıymıs bızde ıkıser damla verıyoz az cıkıyo

Back