2017 Aralık Anneleri

Canım 6 aylikda ek gıdaya geçiliyor ya normalde bize geç grceckmis çünkü bebiş çok kilo alıyormuş.ek gıdaya geçince daha çok kilo alacagi için geç geceriz dedi.
Şuan 50 günlük bebişim.
ben simdi gec diye okudum onu :)) dedim nasil olur daha kucuk.uykusuzlk aldi goturdu beni yanlis okumusum:))

Bizimkinin baya cikik disarda gobegi.
Baş parmagimin yarisi kadar
Fitik dedi dr. 1 yasina kadar duzelme ihtimali varmis.
Insallah düzelir gordukce cok uzuluyorum.
Gobegi dustu disarda kaldi gobegi.
Aglayinca ikininca dahada buyuyo.
Aynen bizimde öyld ama doktor hiç bişey söylemedi :KK43:

Canım bende sargı bezi aldım eczaneden, bütün kızlarımda yaptım annem yaparmış bütün çocuklarına o demiiti taa eskiden, uzun ince şerit haline getiriyorum sargı bezinden biraz kesip sonra onu düzgünce silindir haline getirip dikiyırum 3,4 cm eninde oluyor onu bezlerken altını göbek deliğinin üstüne koyuyorum bezi öyle kapatıyorum üstüne hem kaymıyor böylece hemde göbek deliği dışarı çıkık olmuyor, bide ağlafıkça bebekler dışarı doğru çıkıyor ilerde fıtığa müsait oluyorlar, bezini değiştirirken nasıl bişey olduğunu resimler atarım buraya
Ayyy resim at kuzum yaa görümcemin oğlu fıtık olmuştu aklım çıkıyo onun gibi olacak diye

Eklentiler

• IMG_20180117_012936.jpg
    IMG_20180117_012936.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 73
Alla alla.20 damla yaziyr ya canim.Vermiyeyim mi o kadar

Blmıyormkı cnm metsl vardı dktr 8 damla demstı ons bıle ck dedı eczacı 4 yeter demdtı bu nırse arwey daha etkılı 20 veya 10 cok fazla deglmı bılen varsa dgrsunu sylesnde bılelm

Kızlar ne zamandır yazamadım . Yine annemin yanına geldim memlekete.bebise evde tek bakamadım çok ama çok zorlandım:KK43: hem doktora getirelim hemde biraz annemde kalayım dedim.
Bebeğim aşırı ağlıyordu makatinda çatlak varmış o yüzden gaz bile çıkaramıyordu.simdilerde biraz daha iyi.bugun alış veriş merkezine gittik gitmez olaydık tabiki durmadı:)
Bu arada kızlar çalışmaya başlıcam.sut sağmak istiyorum ama bebeğim çok emiyor sutumkalmiyor :KK43: önerisi olan var mı? Birde hangi makineyi önerirsiniz...bebegiko bırakıp çalışmak çok zor olacak fakat öğrencilerim beni bekliyor.
Bu arada kızlar bebeğimin ilk yılı adlı bir kitap aldım süper bilgiler var ara ara okuyorum zaman buldukça:)
Bebeğim 6.5kilo olmuş:) 60 cm olmuş maşallah subhanallah doktor 5 aylık bebeğin gelişiminde dedi.ek gıdaya geç geçecekmişiz o karara vardı.
Bütün gaz ilaçlarını kestim içse de gazli içmese de o yüzden kestim

Masallah bebsne cnm

Kizlar acil yardim.bebegm cok agliyo.15 gun once mama almistik.cam kavanoza koymustum.bozulmusmudur tarihi faln gecer mi.hazirliyip vereyim mi

Tarıhı ykmu cnm mamann.. bıdr bak cok aglaynlrda makatta catlak cıktı bı baktr ıstersen aklnda olsn

Nurse harweys ben kullandım içind e aparatı var 5 ml çekeceksiniz onu damlayacaksınız kızlar...brn kullandım ama hiiiiccccc bir ise yaramadı biide:(

Nurse harweys ben kullandım içind e aparatı var 5 ml çekeceksiniz onu damlayacaksınız kızlar...brn kullandım ama hiiiiccccc bir ise yaramadı biide:KK43:

Canım bunn ıkı cesıdı varms bı damlalıklı bıde kolık bebekler ıcın olanı sırupmus oda. Ben nrmal kapagını cıkarp kapaktakı damlalıktan bı damla damlatıuorm agzına

Kızlar bısey sırcm hep untuyorm bebegm agznda emzıkle uyusa bısey olrmukı emzıgı bırakmasını beklesem yatım saat gecer. Kusar falanda bogulut dıye korkuyorm

Back