- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizimki 50 günlük çok az bakmaya oyalanmaya başladı ama çok az birkaç dkBenim kiz bir garip ya emecek ya aglayacak yada uyuyacak oyle durayimda etrafi izleyeyin yok uyanik oldugu her an agliyor gaz ilacida kullaniyorum iyide cikariyor sanki ama yetmiyormu anlamadim sizinkiler bakiyormu etrafina bu arada 24 gunluk olduk
cok sgl cnm endiselenmeye baslamistim bu kadar aglamayip bakmamasinaCanım bizimki 50 günlük çok az bakmaya oyalanmaya başladı ama çok az birkaç dk
umudunu-kaybetme Canım ben şurup kullandım
kolik bebek için olanı o bile ise yaramadi. Doktor şans işte bazen bebeklerde hiçbirşey ise yaramaz dedi...doktor bile çok sasisiryo bana ne yiyip ne iciyorsun diyor.hislcbirsey yemiyorum ki gaz yapıyor diye.hep aynı şeyleri yiyorum.ama yine gaz gaz gaz....gaz adam diyorum artık oğluma.
hiçte atmiyo vallah gunde iki kez temizliyrm.hapsurukla atmasi icin cok dolu olmasi lazim.bizimki uyumuyo bazen tikali diye.bende serum fizyoljik var kucuk tup olanlar degil.dr ların gosterdgi gibi siringayla bi delikten basiyorm otekinden cikiyo bide pompa aspiretorle cekiyrm tertemiz oluyo.Aspiratör kullanmayin diyr canim bi doktor.Burun mukozasina zarar veriyrmus.7-8 damla dsmlatin ,o kendi atar hapsırikla diyr doktor.
Gece 4 e kadar uyumadı sonra iki saat uymuştur belki hala uyumuyor.5 dk uyuyor sonra uyanıyor.hep kesintili.uyanincada sürekli emmek istiyor.sonra kusuyor sürekli çünkü karnı tookdoktor emzoge alıştır dedi.her emziği denedim.almadigim emzik kalmadı emmiyor öğürüyor.eli biseyler tutmaya başladığında sophie den alicam.artik onu tutup ağzına alsın bari napim
dokto4 oyala emzirme diyor ama oyalaayamiyorum ağlıyor sürekli emicem diye.uyanikken sürekli emmek istiyor.napicam nasıl olacak bilmiyorum.
Bizimki cokdoluydu heehalde canım.Oyle bi atti ki:)hiçte atmiyo vallah gunde iki kez temizliyrm.hapsurukla atmasi icin cok dolu olmasi lazim.bizimki uyumuyo bazen tikali diye.bende serum fizyoljik var kucuk tup olanlar degil.dr ların gosterdgi gibi siringayla bi delikten basiyorm otekinden cikiyo bide pompa aspiretorle cekiyrm tertemiz oluyo.
Canimm bu arada benim oğlanda öyle uyanıkken tek yapmak istediği emmek...Benim kiz bir garip ya emecek ya aglayacak yada uyuyacak oyle durayimda etrafi izleyeyin yok uyanik oldugu her an agliyor gaz ilacida kullaniyorum iyide cikariyor sanki ama yetmiyormu anlamadim sizinkiler bakiyormu etrafina bu arada 24 gunluk olduk
Amiin kuzumm çok sağol..ben o yüzden tüm damlaları bıraktım.bakicam gidişat kötü olursa yine damla kullanırım ama damlanın da faydası olmuyor gözlemlerim o yindeAllah kolaylık versn cmm bzde ıse yaradı gnı cok sukr
Yok yok endişelenmecok sgl cnm endiselenmeye baslamistim bu kadar aglamayip bakmamasina
sagol.cnm valla kafami kurcaliyordu normalmi diyeYok yok endişelenmebziinki hala öyle uyanıkken tek derdi ya gaz çıkaracak ya emecek ya ağlayacak.. şöyle etrafına bakıp oturayım azıcık dediği yok
Bazen 5-10 dk bazen yarim saatten fazla. Ama ideali 20 dk galibaSaati 6ya kurmuştum uyanmamışım
7de uyandım
O zaman bile emmedi
Ben uyandırmasam kaç saat uyur acaba
Kaç dk emiyor senin bebiş
Saat 8 oldu hala emziremedim ben bu arada![]()
Bizimde emmemek için direniyorYok yok endişelenmebziinki hala öyle uyanıkken tek derdi ya gaz çıkaracak ya emecek ya ağlayacak.. şöyle etrafına bakıp oturayım azıcık dediği yok
Ben yatmıyor diye biliyorum sankiKizlar bu sut parasi memurlara yatiyomu bilgisi olan varmi.hicbiyerden ogrenemedim.isyeride bilmiyo.
Bende gee bi turlu uyandırıp emdiremiyorum sağıp biberonla veriyodum aç kalır korkusuyla sonra bi gece çok yorgundum saati kapatip uyuya kalmışım sonra kendi uyandı emzirebildim simdi artik kendi uyansin diye bekliyorum 4 saati gecmiyo zaten uyanması 25 günlük daha acaba erken mi yine 2 saatte bir sagıp versem miBiz de kontrole gittik
Aslında sağlık ocağına kilo tartımı için gidecektik fakat hastaneden mesaj geldi
Muayene katılım payı yarına kadar alınmayacakmış
Sarılığına da baktırırız dedik gittik
Sarılık için tahlil istemedi geçer diyor
3 aya kadr sürenler oluyormuş
Gece emmek için kalkmıyor dedim
4-5 saat uyuyabilir artık uyanmazsa zorlama dedi
Peki sağayım mı süt birikirse dedim
Sağma uyanınca emer dedi :)
1aydan sonra gece uyusun dedi işte doktor bana canımBende gee bi turlu uyandırıp emdiremiyorum sağıp biberonla veriyodum aç kalır korkusuyla sonra bi gece çok yorgundum saati kapatip uyuya kalmışım sonra kendi uyandı emzirebildim simdi artik kendi uyansin diye bekliyorum 4 saati gecmiyo zaten uyanması 25 günlük daha acaba erken mi yine 2 saatte bir sagıp versem mi
Sut parası değilde bir mertliğe mahsus 300 lira doum parası alabiluyorsunzhKizlar bu sut parasi memurlara yatiyomu bilgisi olan varmi.hicbiyerden ogrenemedim.isyeride bilmiyo.